yarış haziranda yapılsa olmuo mu
22 mayıstan sonraki bi tarihe ertelenmelii bence konya yarışı...
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
Ya yarış marış ta biyere kadar önce biraz saygı şimdi önceden o tarihe belirlenmiş bi yarış varken bu yaptığınız pek olmamış.İnsan biraz bi düşünür ben bişey yapıyorum ama birilerini kırıyormuyum diye siz maşallah gıcıklığına bizde burda aynı tarihte drag yaparız der gibi olmuş.Zaten organizasyon azlığından sıkıntı çekilen memleketimizde başka günmü bulamadınız iptal edin gitsin
Çok üzücü olmuş iki güzel oranizasyon ne güzel 15 mayıs arkasından 22 mayıs Konya, Akhisar şimdi sadece Akhisar olacak.
Bende Akhisara katılıyorum.
zaten konya ben kendi kendi yeterim der gibi. senede 1 yarış oluyor zaten oda rezil ediliyor.
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
çözülmeyecek bir sorun değil aslında kulüp olarak tosfed e gereken açıklama yapılarak ileri bir tarihe alınabilir![]()
dk 1 gol 1 konya 1 -0 onde ben ınanmıyorum konyada bune sorunsuz bır organızasyon olacağına
et giren yere dert girmez.
Sizin bu konuya bakış açınızdan sporu destekleyen bir taraf çıkartamadım malesef. Fakat şu bir gerçek ki, daha önceden verilmiş olan bir tarihe aynı tip yarışı koymak birbirimizi baltalamaktan başka birşey değil. Siz bilirsiniz ama drag yapıp zarar etmenizi istemem hiçbir zaman...Bu kadar adam tarihi değiştirin diyorsa demek ki bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Organizasyon sizin, karar sizin![]()
"kimsenin aracını küçümsemiyoruz" diye belirttim, lütfen daha dikkatli okuyun..
keşke elimizde olsa kardeş, vermişler pistin yönetimine bişeyden anlamayan adamları, sonra da konya'da yarışlara rağbet yok derler..! bunlar böyle inat ederlerse tarihi değiştirmemekte sonucuna'da katlansınlar.. tekrar söylüyorum, ben gitmiyorum..!
///
E36 3.20 Coupe
belkıde manısada yagmur yagar orada ertelenebılır olasılık bence ama ıkı aynı tarıh kotu bır durum![]()
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
Arkadaşlar ;
Tosfed'e yazılacak bir yazı ile yarış 1 hafta ileriye alınabilir ve bu sorun halledilebilir.Zaman varken acele edin derim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)