User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: NEDEN ayni tarihe 2 drag yarişi ?? AMAÇ NE ??

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlıs anlasılacak bısey yok tabıkı konusamadık en azından yazarak anlasalım

tarıhlerın tam olarak onaylanamamasıda bır hendıkap...

bırde su yonle dusunelım,konya aynı tarıhe yazıldı,ankara aynı sekılde bu tarıhlerle oynamanın bır yolu bulunmalı... bızım butun hazırlıklarımız tmm baslıgımız 1 ay oncesınden acıldı + davetıyeler gonderıldı ( elınıze ulasmıstır muhtemelen ) yurtdısına bıle davetıye varken nasıl oynayabılırız bu tarıhlerle... yayımlanmıs tarıhler olsa eyw,ona gore plan program yapardık...bundan 1 ay once barısın anlattıgı sartlarda baktık umıt ulku yarıs pıstı tarıh belırlemıs onla cakısmasın dıye bunları belırledık ve acıkladık,kı bunun uzerınden yaklasık 1 ay gectı konya bır baslık ankara bır baslık ee bızımde kendımıze gore plan program ve takvımımız oldu sımdı bızden bunu degıstırmemız ıstenıyor ne kadar mantıklı ?
    konuyu açtığınız tarihde aradım ben denizi ve bilgi verdm. Ankara için tarih değiştirme söz konusu değil.alan kiralandı parası ödendi.bu kdar zamandan sonra ilk defa 3 yarış birden yapılacak ankara'da. bu drag işinin öncüsü ankaradır bunu unutmyalım.boos benim değil benimle bi alakası da yok.ben yarış olması için elimden geleni yapıyorum neresi olursa olsun.Ancak Ankara farklı arkdaşlar bunu sizde biliyorsunuz. manisa veya konyaya kaç kişi gelir izlemeye ankaraya kaç kişi?
    sizin kaygılarınızıda anlıyorum haklısınız. ben denizle konştukdan sonra tarihlerle oynarsınız die düşündüm ama değiştirmediniz. imkanlarınzı zorlayın önceki sonraki haftaya alın derim.bu benm şahsi fikrim.dediğim gibi klüpden değilim bilgi veriyorum sadece..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kara_baskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz çakışma olmadımı yazdıklarında?

gerçi çakışma olsada bu saatten sonra yapacak birşey yok. selçuk abide güzelce izah etmiş.
    anlamıyorsunuz..

federasyon onayladı ama kültür bakanlığına bağlı akm.kiralasanızda federasyonda onaylasa son dakika golü olabilir.burası başkent anlatabiliyormuyum

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw Turan abi walla ortaligi ayaga kaldirdin yaw Neyse iyi de olmus bir bakima..

Ben sadece sunu demek isterim araclara o kadar emek harcaniyor o kadar masraf yapiliyor tabiki de herkes aracini olcmenin pesinde ve iki yarista bildigim uzere sure usulu yapilacak, yani ahmet 10sn akhisarda cikartirken mehmet de 11 cikaracak ve birbirlerini gormus olacaklar.. Ayni tarihte yaris olmasi yariscilari bolse de aslinda iki organizator kulup arasinda da bir rekabet olmus olacak ve organizatorler yarismi olacak.

Iki kulubun de yaptiklari simdiye kadar ortada tabiki de her iki kulupte kendilerini gelistirmis olarak bu yarislari duzenleyecek, yariscilar ise bu tercihi yaparak sadece alacaklari hizmeti dusunecekler, bunun sonucunda bir sonraki yarista iki kulup cok daha iyi hazirlanmis olacak cunku her kosul esit olaraktan organizasyon kiyaslama sansi olacak hem izleyici acisindan hem de yarisci acisindan.. O yuzden madem elden tarihleri degistirmek acisindan gelen birsey yok bence daha bu konu tartisilmasin da kulupler iyice hazirlansin

Bizim onceden yaptigimiz yarislardan aldigimiz tecrubeye gore bu yarista cigir acacak yenilikler denemek istiyoruz bir kac supriz olabilir teknik sikinti yasanmazsa iste o zaman zaten kimin nerde yaristiginin da onemi kalmaz izleyiciler acisindan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw Turan abi walla ortaligi ayaga kaldirdin yaw Neyse iyi de olmus bir bakima..

Ben sadece sunu demek isterim araclara o kadar emek harcaniyor o kadar masraf yapiliyor tabiki de herkes aracini olcmenin pesinde ve iki yarista bildigim uzere sure usulu yapilacak, yani ahmet 10sn akhisarda cikartirken mehmet de 11 cikaracak ve birbirlerini gormus olacaklar.. Ayni tarihte yaris olmasi yariscilari bolse de aslinda iki organizator kulup arasinda da bir rekabet olmus olacak ve organizatorler yarismi olacak.

Iki kulubun de yaptiklari simdiye kadar ortada tabiki de her iki kulupte kendilerini gelistirmis olarak bu yarislari duzenleyecek, yariscilar ise bu tercihi yaparak sadece alacaklari hizmeti dusunecekler, bunun sonucunda bir sonraki yarista iki kulup cok daha iyi hazirlanmis olacak cunku her kosul esit olaraktan organizasyon kiyaslama sansi olacak hem izleyici acisindan hem de yarisci acisindan.. O yuzden madem elden tarihleri degistirmek acisindan gelen birsey yok bence daha bu konu tartisilmasin da kulupler iyice hazirlansin

Bizim onceden yaptigimiz yarislardan aldigimiz tecrubeye gore bu yarista cigir acacak yenilikler denemek istiyoruz bir kac supriz olabilir teknik sikinti yasanmazsa iste o zaman zaten kimin nerde yaristiginin da onemi kalmaz izleyiciler acisindan
    kesinlikle haklısın günaycım. bana konya daha yakın olmasına rağmen ben organizasyon kalitesi bakımından akhisarı tercih edicem.Ankara işin sadece reklam kısmı.süre için ankara'da zaten yarışılmaz o boya izlerinde ve çivilerin içinde.

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm net olarak sunu deneyelım olmadı baktık ısın ıcınden cıkamadık aynı tarıhlerle devam ederız...

sızde yetkılı arkadaslarla bı gorusun bızde bır toplantı yapıp degerlendırelım ona gor tel yada buradan goruselım sımdı buraya ne yazarsak yazalım bos yalnız 2 tarıhın 2 sıde cakısıyor yapılacaksa her ıkı tarafta fedakarlık yapmaya calıssın...calıssın dıyorum cunku komple yarıs takvımını,tatılını yok bayramını vs nı bır daha gozden gecırmek gerekecek...

sunuda atlamamak lazım,manısa veya konyanın pıst yapısı ( zemını ) bu ıse daha elverıslıdır yalnız ankarada yapılan yarısa gore ankaranın en onemlı avantajı ferah bır pıste sahıp olmasıdır 17 sene ankarada yasadık cok ıyı bılıyorum orayı

dıkkat ettıysenız her yarıs baslıgında yazıyoruz bızcede bu kadar cok yarısın olması evet cok cok ıyı neden,kurumaya yuz tutmus bır hobıyı,sporu ne dersek artık canlandırmak genel amac...yalnız su tarıh olaylarını tam ve dogru ayarlamak gerekıyor ıste,nasıp bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet abı sen gaz basda nere olursa olsun canavar
    ---BTU cupra---

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RpmTurk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle swapcenter - torj garaj ( tork un ilk yarışdan sözü var idi ) vs.. beklemedeyiz..
    kesinlikle katilmak isteriz, organizasyon, olcum, ortam cok kaliteli oluyor sizin duzenlediginiz yarislarda fakat bu sezon icin yaristirmayi planladigimiz kendi bunyemizdeki yaris arabamizi henuz tamamlayamadik, yetismesi de mumkun gorunmuyor is yogunlugundan dolayi, ust sinif icin olmasada kismet olursa renk katmak icin bir iki arabayla katilmaya calisacagiz. En yakindan Turan abi biliyor garajin yogunlugunu ve en cok sevdigimiz yaris atmosferini bile oncelikli olarak garaj islerini dusunerek biraz ertelemek durumunda kalabiliyoruz. Cunku herkez fikrime katilacaktir, herkez arabasinin hizli yapilmasini istiyor, biran evvel binmek istiyor e bizde isleri bekletip kendi arabamiza yogunlasamiyoruz haliyle
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara 26 haziran,24 temmuz ve 18 eylül tarihleri çok önceden alındı yarış olacak. afişler falan hazır değil bende pek ilgilenemedim.tarihler bunlar ve kesin

bu arada ben manisaya gideceğim.yetişebilirsek inşallah 1 gün önceden gelmek istiyoruz.

edit : pardon 22 yanlış oldu 24 pazar olacak
    Şöyle alevli biseylerle gel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle alevli biseylerle gel
    alevli utku var menüde uyarmı

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dayanamadın yawru dımı dur bakalım yarın bellı olur,insallahta olur
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet Abi ewt görüştük telefonda Haziran kesin çakışıyor, ama Temmuz daki de çakışabilir demiştin. Şimdi burada yapılması gereken çözüm bulmak...Biz kulüp olarak toplantı yapalım açıklayalım şöyle şöyle yaparsak uyar mı size diye... Ama bunun için de sizin organizasyonunuzun kesin yapılıyor olması lazım. Ne zaman kesin belli olur diyeceğim ama son hafta bile değişebilir siz de

Sizin öneriniz varsa onları da alalım ortak yol bulalım

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

oldu uleennn olduuuuuuuu.........

karabaşkan diger namı ile 1. başkan
    önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı RPMRACEEVENTS başlıgı adı aldınta yapıcak..

bana tel açıp sormayın söylemem
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

önümüzdeki günlerde gerekli açıklamayı RPMRACEEVENTS başlıgı adı aldınta yapıcak..

hemde TR de yine bi ilk olduuu ! rpm race events şaşırtmaya devam edicek
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne oldu nan yazsanızaa

ahmet abiiiiiii bindirecen mi beni arabana

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beyler sakin olun olan biten bişey yok bu gün deneme yaptık pistte bi araçımız 10 sn nin altına indi okadar büyütecek bişey yok yani

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VHT mi sürdünüz piste

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :

10sn. de olucak oyunuzu bana verin..vht de dükücem
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler sakin olun olan biten bişey yok bu gün deneme yaptık pistte bi araçımız 10 sn nin altına indi okadar büyütecek bişey yok yani
    hoppalaa tolga abi niye bozuyosun ya
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara 26 haziran,24 temmuz ve 18 eylül tarihleri çok önceden alındı yarış olacak. afişler falan hazır değil bende pek ilgilenemedim.tarihler bunlar ve kesin

bu arada ben manisaya gideceğim.yetişebilirsek inşallah 1 gün önceden gelmek istiyoruz.

edit : pardon 22 yanlış oldu 24 pazar olacak
    gel gidelim manisaya dedim yok konyaya gidecem dedin Akhisara gelen araçları daha çok sevdin galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)