User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
72 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: F1 - 5. Yarış / İspanya

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

F1 - 5. Yarış / İspanya

Sezonun 5. yarışında takımlar İspanya ya gidiyorlar.

Pist F1 dünyasında özel bir yere sahip bunun nedeni bu pistte aero dineminin çok önemli olması . Eğer ispanya da iyisen geri kalan bütün pistlerde iyisin demektir.

Durum böyle olunca bir RedBull show u daha görücez gibi bi terslik olmazsa , gerçi takıların hemen hemen hepsi büyük bi güncelleme ile geliyor ama RedBull da yerinde saymıyordur.

Pist Uzunluğu 4.627 km
    Tur Sayısı 66 (305.256 km)
    Viraj Sayısı 13 (sol:5 ,sağ:8)
    En Yüksek Hız 325 km/saat
    En Hızlı Tur K.Raikkonen 1'21''670 2008-Ferrari
    En Hızlı Pole F.Massa 1'21''421 2007-Ferrari

Geçen seneki yarış ;
    BORKED
    YouTube - F1 2010 Spanish GP Race Edit

Reis burda son testleri lider bitirmişti , geçen senede 4. bitirmişti bakalım daha önce burda 5 gabiliyeti var görücez bakalım neler yapıcak.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumacher İspanya'da Geri Dönmeyi Amaçlıyor

Michael Schumacher, hayal kırıklığı yaratan Türkiye GP'nin ardından İspanya'da geri döneceğini ve Mercedes'in ortaya koyduğu ilerlemeden cesaret aldığını söyledi.

Alman pilot, İstanbul Park'taki yarışta ancak 12. olabildi ve puan çıkaramadı.

Bununla birlikte Schumacher, son yarışlarda Mercedes'in gelişim elde ettiğini, bunun da kendisine ilave motivasyon sağladığını belirtti.

Schumacher: "Türkiye'deki hafta sonumdan memnun olmamakla birlikte takım olarak gelişim sinyalleri çok netti; bu da benim motivasyonumu hiç olmadığı kadar tetikledi ve ileri taşıdı"

"Takımın sıkı çalışmasının karşılığını aldığı görmek cesaret veriyor. İlerleme kaydetmek için hepimiz kararlıyız"

Takım arkadaşı Nico Rosberg de, takımın daha fazla güncelleme götüreceği İspanya'da güçlü olmayı bekliyor.

Rosberg: "Sıralamaya kıyasla yarış düzeninde hâlâ biraz daha ilerleme kaydetmemiz gerekse de, yukarı yönlü ivmemiz ortada."

"Araçta bir güncelleme paketimizin olacağı Barselona'yı dört gözle bekliyorum ve nasıl çalışacağını görmek için heyecanlanıyorum. Bu pistte son kış testinde iyi bir performans seviyesi göstermiştik. Umarım bunu, bu hafta sonu güçlü bir sonuca çevirebiliriz"

Basın: "Mercedes, İspanya'da Renault Tarzı Difüzör Deneyecek"

Bununla birlikte Alman takımın, Red Bull'un esnek kanatlarını kopyalamaya en yakın takım olduğu zaten daha önceden söyleniyordu

Auto Motor und Sport'a konuşan Ross Brawn: “Barselona için, performans olarak bize bir adım attıracak aerodinamik gelişimlerimiz var."

AS gazetesi ise, Mercedes GP'nin İspanya GP için güncellemelerinin asıl içeriği, yandan çıkışlı egzoz. Bu yenilik, RB7'nin tasarımcısı Adrian Newey'i en çok etkileyen şey.

Mercedes GP Pilotu Nico Rosberg: “Çoğu takımlar yeni şeyler getiriyor ama bizimkiler, zirveye daha da yaklaşmamız için diğerlerinden daha iyi olmalı"

Bu arada İtalyan Autosprint, McLaren'in de egzoz beslemeli difüzörü daha iyi kullanma adına motor haritasında adım atmayı düşündüğünü yazdı.

Button: “Türkiye için birkaç yararlı güncelleme üretmeyi planlamıştık ama birçok nedenden dolayı onları araca ekleyemedik"

Mercedes GP, son bilgilere göre gelecek hafta sonu İspanya'da Renault tarzı egzoz düzenini deneyecek

Hamilton İspanya'ya Daha İyimser Gidiyor

Çin'de aldığı galibiyetin ardından Türkiye'de podyumdan uzak kalan Lewis Hamilton, İspanya'da daha güçlü bir performans ortaya koymayı hedefliyor.

İngiliz pilot, Red Bull'a tehdit olmak için çıktığı İstanbul Park'ta bunun için yeterli tempoyu ortaya koyamadı.

Hamilton: "Barselona, geleneksel olarak Formula 1 Avrupa sezonunun başlangıcı olmuştur ve bu hafta sonu tekrar büyük puanlar için mücadele edebileceğimiz konusunda iyimseriz"

"Geçen hafta sonu Türkiye'de tam potansiyelimizi gösteremediğimizi düşünüyorum. Cuma günkü ilk denemelerimizin başarılı olması halinde MP4-26'nın ileri yönde bir adım atabileceğini umuyorum"

"DRS'nin yarışmaya olan etkisini görmek ilginç olacak. Tipik olarak Barselona'da geçiş yapmak çok zordur, çünkü ilk virajdaki en iyi fırsat (ama) orası geçiş yapmak için çok hızlı. O viraja başka bir pilotla yan yana girmek çok zor"

"Ama Çin ve Türkiye'deki iki harika yarıştan çok fayda sağladık. Çünkü DRS alanı, doğrudan sert fren bölgesine doğruydu; böylece bir taşla iki kuş vurabiliyordunuz: Hava koridorunu kullanma ve fren alanını kullanma. Barselona'da bu daha az olacak."

Takım arkadaşı Jenson Button da Türkiye'deki kötü görüntünün silineceğine inanıyor

Button: "Türkiye'de Vodafone McLaren Mercedes'in nispeten düşük performansının ardından İspanya ve Monako'ya, planlanan güncellemelerimizden azamisini elde edeceğimiz konusunda daha iyimser gittiğimizi düşünüyorum."

"Türkiye, Pirelli lastiklerinde hâlâ öğrenme sürecinde olduğumuzu gösterdi. Türkiye'de strateji yüzünden sıra kaybetmek acı bir ders oldu ama takım olarak nasıl çalışılacağında, strateji belirlemede ve lastiklerden azamisini almada bize çok şey öğretti."

"Zor bir kış dönemi geçirdiğimiz Barselona'daki piste, bir kere daha önlerde mücadele edebileceğimiz bir araçla girmek garip."

"Her zaman olduğu gibi Circuit de Catalunya, affı olmayan bir pist."

Sauber İspanya'da Büyük Gelişim Bekliyor

Sauber, İspanya'da büyük bir güncelleme paketi ile piste çıkacak ve bu şekilde düzenli puan almaya devam etmeyi umuyor.

Yeni güncellemeler arasında 2011'de gelenek haline gelen egzoz beslemeli difüzör de yer alıyor.

Teknik Sorumlu James Key: "Araçta yeni ve çok önemli bir aero paketimiz olacak; ayrıca tamamıyla yeni bir ön kanat, ön ve arka frenlerde güncellemeler, yeni karoser, zeminin ön kısmında ve şasinin altında daha fazla parça. Yeni egzoz sistemini de yine test edeceğiz"

"Ayrıca İstanbul'da elimizde olan ve olumlu sonuçlar veren mekanik güncellemeler üzerine çalışmaya da devam edeceğiz. Bu yüzden nasıl işe yarayacağını görmek ilginç olacak. İyi çalışırsa, bize saniyenin birkaç ondalığı kazandıracaktır. Amacımız, iyi yarış formumuzu sürdürmek, sıralamar için gelişmeye çalışmak ve puanlarda mümkün olduğunda yüksekte yer almak"

Sergio Perez de yeni güncellemelerin özellikle sıralamalarda fayda sağlayacağına inanıyor.

Perez: "Türkiye'de potansiyelimizi gösteremedik. Umarım İspanya'daki değişikliklerle sıralamada daha iyi oluruz. Araç için bir güncellememiz var ve beklentileri karşılayacağına inanıyorum"

Takım arkadaşı Kobayashi ise DRS'nin, bu sefer heyecanlı bir İspanya GP ortaya çıkaracağını düşünüyor

Kobayashi: "Geçmişte geçiş, bu pistte özellikle zordu. Ama inanıyorum ki DRS, heyecan verici bir yarış için yardımcı olacak. Ayarlanabilir arka kanada çok alıştım. Sistemden memnunum ve İspanya GP2deki seyircilerin de bundan faydalanacağını düşünüyorum"
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumi'den biraz hareket bekliyoruz artık.. Zevki çıksın yarışların, ilk 3de görmek istiyoruz
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ispanya ve çok merak ediyorum ne olacak.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen bu yarışta Schumi'yi bekliyoruz...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir gerçek ortaya çıktı; pilot, motor, marka hikaye ... bi takım adrian newey'e sahipse iş bitmiştir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alonso kendi ulkesinde kesinlikle podyumda olacaktır diye dusunuyorum ama kacıncı olur onu bilemem.

benim schumiden yine pek bi umidim yok herhangi bir kazaya karısmaz ve ilk 10 icerisinde tamamlarsa yarısı bu guzel birsey benim icin.

favorim yine redbullar vettel galiba burda show yapıcak airodinamik olarak redbul otomobilleri hızlı virajlarda cok cok hızlılar domine gelebilir...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seb ayırır herkesi, weber arıza çıkarmazsa redbull duble yapar geçer..lewis 3. olur, alonso nun şansı hiç yok bana kalırsa, ferrari buraya pek uygun değil..

kifanhom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 inde 08:15 te uçuyorum hayırlısı ile
    livin' on the edge

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barcelona da geçiş yapmak zordur , hatta bu yüzden geçmişte çok sıkıcı yarışlar vardı.Daha önce KERS li yarışıldı ama DRS ( arka kanat ) ilk defa kullanılcak . Bakalım nasıl bir heyecan katıcak mera kediyorum

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drs bir heyecan katmayacağı için gene normal bir ispanya yarışı olacak

drs yi start çizgisinin sonrasına koyabilirler.yoksa o düzlüğün başında birde bayır aşağı anlamsız geçişler olur gene bir sürü.gerçi drs ile yapılan her geçiş anlamsız ya neyse
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haug: "Güncellemeleri Söylersem Ross Beni Vurur"

Mercedes Motor Sporları Sorumlusu Norbert Haug, takımın bu hafta sonu İspanya'ya götüreceği heyecan verici güncelleme paketi hakkında ayrıntı vermekten çekiniyor.
    Takım, Barselona'da önemli bir paket deneyeceklerini doğrulamıştı ve bu pakette, Red Bull'unkine benzer esnek kanat yer alıyor. Ayrıca Mercedes GP'nin, mevcut egzoz düzenini değiştirip Renault tarzına geçişi de gözden geçirdiği söyleniyor.

Haug şaka ile karışık: “Gelecek birçok şeyimiz var ama Ross (Brawn), söylersem beni vurur"

“Bu yüzden ayrıntı verme şansım yok"

---

Sözde herkesden önce araçı yapmaya başladınız ama hala geridesiniz , bu seferde ileriye göre adım olmazsa ben iknizi vurucam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mclaren İspanya'ya 10-12 Güncelleme Getirecek

Mclaren takımı bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan İspanya yarışına 10'dan fazla güncellemeyle gelecek.

Takımın Baş Mühendisi Tim Goss "Amansızca devam eden güncellemeler her zamanki gibi devam ediyor. İspanya için de güncellemelerimiz olacak. Bu paket içerisinde 10-12 güncelleme olacak. Bunlardan bazıları dışarıdan görülebilir, bazıları dışarıdan görülemez olacak."

"Hedefimiz yarışları ve şampiyonayı kazanmak. Bunun içinse Red Bull'la farkı kapatmak. Sorunları bir bir kapatmaya çalışıyoruz. Türkiye için hazırladığımız paketi buraya da getirdik. Her zaman mümkün olduğu kadar güncellemeleri hızlandırmaya çalışıyoruz."

"Türkiye öncesinde ufak bir sorun yaşadık ve güncellemelerin Türkiye'de çalışacağından emin değildim. Bu yüzden son dakikada vazgeçtik. İspoanya'da tüm sorunları tekrar gözden geçireceğiz." dedi.

Goss ayrıca yeni kurallarla birlikte İspanya yarışının heyecanlı olmaması halinde şaşıracağını söyledi.

Goss "Şu ana kadar yarışlarda çok büyük farklılıklar oldu ve bu seneki İspanya yarışı öncekilere göre farklı olmazsa şüphesiz şaşırırız. Bu değişiklikler sadece KERS ve DRS'ye bağlı değil. Lastikler ve lastik ömrü yarışları daha heyecanlı yapma konusunda etkili oluyorlar."

"İspanya yarışı heyecanlı olmazsa çoğumuz şaşırırız. Lastik aşınması ve ömrü bu konuda önemli pay sahibi olacak ve DRS de yardımcı olacak. Bu sene beni en çok heyecanlandıran şeylerden birisi geçişlerin sadece DRS alanında oluyor olmaması."

"Sadece öyle olsaydı o zaman her şey tahmin edilebilirdi. Yarışlar seyirciler için çok heyecanlı ve umarım bu şekilde sporu daha fazla kişi seyreder." dedi.

--

Team Lotus, Bir Saniyelik Gelişim Bekliyor

Team Lotus Teknik Sorumlusu Mike Gascoyne, İspanya'ya götürecekleri güncellemelerin kendilerine 1 saniye kazandıracağına inanıyor.

Barselona'ya büyük bir gelişim paketi ile gidecek olan Lotus'ta Mike Gascoyne, orta grubun tam içine girmeyi hedefliyor.

Gascoyne: "Bunun, beslemeli zemin ve motor stratejilerine bağlı olduğunu düşündüğümden, tam olarak faydasını görmek için birkaç yarışın geçmesi gerekebilir. Bazıları bu konuda bizden daha tecrübeli"

"Ama güncellememizin önemli olmasını bekliyorum. Büyük bir adım göreceğimizi düşünüyorum ve bana göre gelecek yarışlarda daha fazlası olacak."

Güncellemelerin ne getireceği sorusuna Gascoyne: "Yaklaşık olarak 1 saniye getirmesini bekliyoruz."

"Çok önemli bir güncelleme paketi. Güncellemelerimizin, orta gruba net bir şekilde girmemizi sağlayacağını düşünüyorum. Böylece sıralamalarda onlarla birlikte olabilir, yarışta da giderek geride bırakırız"

"Bu yüzden makul seviyede mutlu olduğumuzu düşünüyorum. Ama Barselona'da bir sonraki adımı görmemiz gerek."

Gascoyne, FIA'nın bazı değişiklik çalışmaları planlamasına rağmen kendilerinin egzoz beslemeli difüzör üzerine çalıştıklarını ekledi.

Gascoyne: "Tamamı arka uç etrafında inşa ediliyor. Red Bull tarzı bir egzoz ve difüzör paketi."

"Geçen sene egzoz beslemeli difüzör uygulaması yapmadık. Bu yüzden, bu senenin başı için bir tane vardı ama sadece Noel'den itibaren rüzgâr tünelinde değerlendirme yapabildik. Bu yüzden o alanda yakalamaya çalışan konumundayız"

--

Alonso: "Hem Motivasyon Olacak Hem De Baskı"

Fernando Alonso, bu hafta sonu İspanya'da kendi halkı önüne çıkıyor ve Ferrari pilotu, bu durumun kendisine ilave motivasyon sağlamasının yanında, beklentilerin yüksek olması nedeniyle baskı da yarattığını düşünüyor.
    Alonso: “Burada evimdeki yarış için İspanya'da olmak eşsiz bir duygu. Halkımın önünde iyi iş çıkarma adına benim için muazzam bir motivasyon sağlıyor ama herkesin çok şey beklemesi nedeniyle de ek baskı da oluşuyor. Başarılı olmalısınız; ama bu hoş bir baskı"

İspanya'da öncelikle MotoGP tutuluyordu ama Alonso, Formula 1'deki başarılarıyla taraftarların tribünleri doldurmasını sağladı. Bu hafta sonu beklenti, diğer İspanyol pilotlara ve takıma rağmen kırmızı ağırlıklı seyirciler.

Formula 1 takımları, sene başında Barselona'da testler yapmıştı ve İspanyol pilot, pistin herkes tarafından iyi bilindiğini belirtti.

Alonso: “Bütün pilotlar pisti çok iyi tanıyor ve ayarlar konusunda temeller, aşağı yukarı testlerde elde edilenler olacak."

"Bununla birlikte ortam ve pist sıcaklığı arasında büyük bir fark var; Şubat ayınca çok soğuktu ama şimdi Mayıs'tayız. Çok daha sıcak olmalı. Bu da demek oluyor ki sıcaklık farkı ile başa çıkabilme adına araçta küçük değişiklikler olacak."

“Bütün takımların ve pilotların çok iyi tanıdığı bir pist; şampiyona için çok iyi bir referans noktası olacak."

---

Brawn: "Schumacher İspanya'da Geri Dönecek"

Mercedes GP Patronu Ross Brawn, Michael Schumacher'in Türkiye'de aldığı hayal kırıklığı yaratan sonucun ardından İspanya'da geri döneceğine inanıyor.
    Alman pilot, İstanbul Park'ta sıralamalara kadar iyi bir görüntüdeydi ama Cumartesi öğleden sonra ile Pazar günü yarışta yaşadıkları, o hafta sonundan keyif almamasına neden olmuştu.

Brawn: "Son yarışın pek keyif vermediğinden eminim ve o da, o yarışı referans gösterdi"

"Öyle bir yarış geçiren her pilot, biraz etkilenir."

"Ama (Schumacher) çok dirençli biri ve onun bu hafta sonu bizim istediğimiz yere geri dönmesi konusunda iyimserim"

Schumacher, İstanbul Park'taki yarışın ardından keyif almadığını söylemişti ama Brawn, bunu çok dikkate almamaları gerektiğine inanıyor.

Schumacher'in ifadesinin, artık F1'de keyif almadığı anlamına gelip gelmediği sorusuna Brawn: "Bu kesinlikle abartmaktır"

"O günden sonra onunla konuştuk. Birçok teknik görüşmemiz oldu ve araçla ilgili yaptıklarımız, araca neler ekleneceği, elimizde olan gelişimler konularında tartışıyordu. Yani değişen bir şey yok. İyimseriz"

Brawn ayrıca Schumacher'in en iyi formuna geri dönmesi için sadece ufak bir iki şley üzerine çalışması gerektiğini ifade etti.

Brawn: "Sadece yolunda gitmeyen şeylere bakılması gerek. Çok küçük şeyler bunlar ve son sıralama seansına kadar Türkiye'de inanılmaz derecede güçlüydü ama sonra bazı sorunlarla karşılaştı"

"Bu yüzden bitirmesi gereken son bir iki iş var. Başından beri yavaş olsaydı endişe etmeliydiniz ama ben endişe etmiyorum. Çünkü hâlâ çok hızlı"

---

McLaren o kadar güncellemin kaçını tuturabilcek merak ediyorum hepsi işe yararsa tekrar RedBull u zorlarlar herhalde ( Tabi RedBull ne yapıyor bilinmiyor )

Lotus sonradan katılan takımlar arasında en iyisi bi tek gelişen onlar umarım bu seferde umdukları gibi gelişirler.

Brawn boşa konuşmaz görücez bakalım Reis neler yapıcak

Hamilton Alonso ya ilk virajda çarpsa onu yarış dışı bıraksa ne bomba olur orası fena karışır

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumi sezon öncesi test zamanına aldanmamak gerek, o süreyi boş depoyla çıkardıydı.

Bilgiler için sağolasın Eri, ben de merak ediyorum bu haftasonunu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim Konunun beğenilmesi burda F1 konuşulması gerçekten güzel

İspanya'ya özel uzun DRS mesafesi

Federasyon, bu hafta sonu geçilecek İspanya Grand Prix'de hareketli arka kanatların kullanılacağı DRS bölgesini açıkladı.
    DRS için belirleme noktası son virajdan hemen önce başlıyor. Sistemin aktif hale getirilmesi ise ana düzlüğün başlamasından hemen sonra mümkün olacak.

FIA'nın açıklamasına göre, pist düzlüğü boyunca sollama yapılacak 830 metrelik bir mesafe olacak. Bu ayrıca şu ana kadar ki en uzun DRS alanını da oluşturuyor.

Mesafenin fazla olmasının, normalde geçişlerin zor olduğu bir yer olan Circuit de Catalunya'da daha fazla geçiş imkanı sağlaması bekleniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son viraj çok hızlı bir viraj olduğu için otomobiller birbirini takip edemiyor düzlükte geçiş olmuyor dediler sondan bir önceki virajı şikan yaptılar son viraj hızı düşsün araçlar birbirini takip edebilsin diye

ama orda okadar uzun drs alanı kullanmak çok bayat olacak bence.

drs kullanımı herkese her istediği yerde serbest olsada asıl mücadeleyi,adil mücadeleyi ve kimin iyi kimin kötü olduğunu net bir şekilde gösterse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence DRS zaten adil , geçilen kişi yavaş değilse farkı 1 saniyede tutarsa ( zaten 1 sn f1 için gayet iyi bi mesafe ) hemen ertesi tur DRS i o kullanarak pozisyonunu geri kazanır . 1 saniyeden fazla fark yerse zaten yavaşmış geride kalsın.

Eskiden TV başlayında Schumi-Hakkinen döneminde bile uyukladığımı hatırlıyorum , Tükiye yarışlarında bile ama DRS bambaşka bi hava kattı bence iyi oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İspanya GP ye hazırlıkla - Perşembe günü

Heidfeild , Vettel ve Reis Barca alıcak demişler kupayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu drs yi zaten ya sevenler ya nefret edenler var, arası yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)