az önce F1 spikeri söyledi, cuma günü 16.00 da sabiha gökçen havaalanından start alacakmış, istanbul ve kocaelinde koşulacakmış etaplar. detaylı bilgisi olan varsa ekleyebilirmi? izlenir aslında![]()
az önce F1 spikeri söyledi, cuma günü 16.00 da sabiha gökçen havaalanından start alacakmış, istanbul ve kocaelinde koşulacakmış etaplar. detaylı bilgisi olan varsa ekleyebilirmi? izlenir aslında![]()
yaw arkdaş bu rally f1 e 5 basar izlerken ama millet izlemesin diye bi çaba içerisinde medya Eskiden NTV verirdi özetleri her etapın akşamında ahh ahh
olsun ha erc ha wrc4 teker yanlıyonmu yanlıyon bitti...
Yarış Cuma günü start alacak, cuma günkü etaplara yetişemeyebilir çalışan arkadaşlar. Ancak cumartesi ve pazar günleri yarışı rahatlıkla izleyebilirsiniz.
Bu etaplar arasında cumartesi günü geçilecek olan Hallı etaplarını tavsiye ederim. Osmanköy mevkii'nde süper bir zıplama noktası var, tadından yenmiyor. Hallı'yı özellikle tavsiye ediyorum...
Genel özel etap haritası
Hallı etap haritası
Kayıt listesi
Hallı'da uçan ukraynalılar...
![]()
etapların hepsini kaçırdım yoğunluk nedeni ile, en azından servis alanında takılayım diye gittim pazar günü, katılım çok düşüktü... ama çok keyifli geçti podyum ... katılım düşük olunca güvenli seviyesi de çok düşüktü, bütün servis alanlar filan açıktı araçlara yakın olmak güzel şey, Burak Çukurova'nın fabia'sı güzel gibi ...
tebrikler Yağız Avcı!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)