Bosu bosuna tartismayin zaten canimiz sikkin zamani gelince gerekli aciklama yapilir...
SHUMİ
tosfed izin vermemiş kardeşlerim ayıp edilmiş yanlış olmuş ..
sonuc olarak federasyo izin vermemiş
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
okadar emege yazık olmuş yarış organizasyon kolay olmuyor!!!! önemli bir durum olmasa iptal etmezlerdi iptal etmek için raporlu deli olmak lazım ...
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Aynen mustafa işin içinde byk başlar var polis ne alaka cozemedik
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
olayin moral bozuklugu ile , insanlari zan altinda birakicak soylemlerden kacinalim arkadaslar , bu org iptal edildiyse bunun muhattabi federasyondur , telefon fax mail , herturlu ulasmak ve cevap almak mumkundur .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Ben hilmi
Turkiyedeki Drag yarislari icin herkes destek oluyor
Siz biz yok herkes cabaliyor
Guyyaa
Ankaraninki emek bizimkisi kuru ekmek mi
Federasyon yetkilisinin iyi yarislar kazasiz belasiz tamamlayin demesi uzerine istanbuldan ciktim izmire geldim dun aksam sen hala izin diyorsun ozgun birak artik ankarali abilerini yalamayi kimse bana bundan sonra ankara hakkinda kotu bisi yazma demesin
Ben bu camiadaki ayrimciligi ayriligi bugun gordum herkes kendini dusunur olmus
Benim emegimin onemi yok ama baskalari ne emekler veriyor disinden tirnagindan artirip yarisa geliyor yazik oldu onlara uzuldum
Ankaraya adam gibi pist yapilsin bende gelip yarisayim Ama betonda draga hayir
Civili alanda draga hayir
Tirtilli startta yarisa hayir
Kavgali yarisa padokta araba cevrilen yarisa hayir
Yarisa katilanlarin dunya para verip aldiklari lastiklere yazik
Bakin biz cuma gunune kadar bu izin isi icin bekledik fakat izin gelmedi. son gune kadar bu yarisin yapilabilmesi icin butun baskilari yaptik ama sonuc vermedi. bu bizim 1 sene icinde 4. Yarisimiz bu gune kadar yaris gunu bile emniyet gelmmisken bir anda her ne hikmtse emniyetten antreman gunu geliniyor gerekli izniniz yok o yuzden yaris yapamazsiniz diyor. Bİzim tum derdimiz bu sporu gelistirmek.butun niyetimiz bu.ama unutmayin zamaninda baskalari tarafindan izinsiz cok yaris yapildi. sunu unutmamak gerek ki gelen arkadaslarin tum masraflari karsilanmistir ve İyi bir sekilde ugurlanmistir.tum gelen gelmeyen arkadaslara saygilar sevgiler....
yazıklar olsun. verilen emeklere yazık. inşallah herkes daha fazla gerilmeden işin aslı ortaya çıkar.
Emek veren arkadaslarimizin dusundukleri yakin tarihli bir tepki organizasyonu olmali. Bu tip birsey olacaksa ben sahsen destek vermek isterim.
Yigidi oldur ama hakkini yeme![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yani mevzu aynı tarihe denk gelmesi ve bir tarafın izinli bir tarafın izinsiz olup diğer tarafı ispiklemesi bumudur.
buysa vallahi yazık çok ah aldılar demektir.
Bu durumda neden federasyona sovuyosunuz arkadaslar ?
Cuma gunu baktinizki izin gelmedi iptal ilan etseydiniz keske... hem sizlere yazik madden maanen hemde gelenlere yazik ...
Diger taraftan donen dolap nedir ne degildir bilmem ama donen bi dolap varsa ortaya cikartin isterim bizde bilelim kim kimin kuyusunu kaziyor ...
Herkeze cok gecmis olsun umarim bole kotu durumlar birdaha tekrarlanmaz ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yapılan olay ortada... Sakin olup Temmuzu beklemekten başka bir çaremiz yok ...ben 22 mayısta sırf izlemek için gitmiştim çok şahane idi herşey inşallah Önümüzdeki organizasyonlarda öyle olacak
Haram Beygir Can'dır
Çok net kaynaklardan baskının Ankara kaynaklı olduğunu biliyoruz. Bu tür bir siyasi baskı yaşadığımız için üzgünüz. Kayıt yaptırıp, bugün antrenman için Akhisar a gelen bütün araçların yol masrafı karşılanmıştır. Yarışa kayıtlı kişilere durum izah edilip yarış kayıt ücretleri ödenmiştir / ödenecektir. RPM Race Events ekibi olarak da bir daha drag organizasyonu yapmama kararı almış bulunmaktayız. Sadece spor gelişsin diye, kar amacı gütmeden çıktığımız bu serüveni bugün noktalamış bulunuyoruz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yarışımız için mağdur olan arkadaşlardan da özür diliyoruz.
hakan arkadasimiz dogru diyor ama
bilmedigi birsey var.
cuma gunu federasyonda yapilan toplanti sonucu tarafimiza telefon edilmis, kupa torenini pist disinda yapmamiz ve kapi numarasi kullanmamamiz sarti ile yaris yapmamiza izin verilmistir
yani federasyondan izin alinmistir
Atlar Vey Irmağı'nda sulansın, güneş doğduğu yerde karşılansın!
Yarımdan hazzetmem, Tam olsun...
www.bmsport.org - www.rpmturk.com - www.b3dp.com
Yanlis ve aceleci (fevri) olur karariniz Deniz. Cok iyi bir baslangic uaptiniz vede onculukleriniz oldu bu alanda. Daha saglikli dusunup karar verin derim. Siz yapmassanizda kimse o pisti degerlendirmez, oyle atil kalir
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)