vallaha yazık ya bu kadar millet hazırlanmış emek etmiş...
Tarkan abi iste bu dedigini tum Turkiye anlar saniyorduk bizde ama egolarina hakim olamayanlar varmis .... Yazik cok yazik hemde !
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
hani derle'ya karholsun faşimz...![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Herkes bireysel otursun bir dusunsun bir insanin emeginin cignenmesi ne demektir?haksizligin karsiliginda ne yaParsiniz?bir cogunuz emek iscisisiniz emek iscisiyiz!
Gecen yarista tam 10 saat gunesin altinda kemara yayini yaptim.agzimi actim mi?benim gibi herkes o durumdaydi.butun ekibin dusuncesi budur!butun hkaye(ekipce dusuncedir) sporun gelismesi yeni dostluklarin olusmasi ve dostluklarin pekismesidir.spora katki yapmaktir.herkes elini tasin altina soksun bi dusunsun.bu konu altinda dahada yazmam saygilar!
ondan sonra türkiyede neden böyle org.lar olmuyor derler. bu düşünce tarzıyla biz daha çoook geriden gideriz yazık
Gecmis olsun emegi gecen butun arkadaslara.
Eger bole bi politik olaydan dolayi yaris iptal olduysa, cok yazik olmus.
Walla bidaha drag yapmicaz gibi bisey solerseniz, siz yenilgiyi simdiden kabul etmis sayilirsiniz, bende diyordum ki kendime bidahaki yapilicak organizasyon bomba gibi olur inadina diye dusunmustum.
Bence sakin kafa ile oturup dusunulmeli, pireye kizip yorgan yakilmamali.
haklısın burak aslında...
ama birgün yapın birgün yapmayın söylevi çok kötü fedarasyon açısından..
KINIYORUZ!!!!! FEDERASYONU
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Geçen yarışda net üzerinden çok keyif alarak izlemişdim ve çok güzel bir gün geçirmişdik hepberaber nasıl bir gerekçe ile iptal edildi bilmiyorum ama böyle gönülden uğraşan emek veren arkadaşlara gerçekden ayıp olmuş...
Tarkan güzel yazmışsın,
İzin vermeyipte o kadar insanın hevesini kursağında bırakan insanlar çokmu huzurludur ne mantıkla iptal etmişler veya izin alınamamış hayret...
Ankaradan herhangi birisinin iptal edilmesi için zerre kadar çabası olacağını zannetmiyorum çünkü dün boos daydım izdiham vardı kayıt için zaten ankarada yapılan akhisardaki gibi sadece drag değil festival havasında geçiyor ikisinin aynı gün olması sadece akhisarı baltalamıştır , böyle bir iptal hali hakkaten çok saçma olmuş , tüm izmirli dostlara geçmiş olsun diyorum elimde imkan olduğu sürece akhisara geleceğim
Siz davanizda zaten haklisiniz, bi yerde yanlis yapilmis kesinlikle ama bence vazgecmeyin.
Siz nede olsa bunu para icin degil spor icin yaptiniz sirf bu yuzden takdir edilir yaptiginiz emekler.
Sahsen ben 20-21 Haziranda(Tarih olarak emin degilim) yaris war dediler ona gelicektim, izlemeye gecen yaz geldigim gibi.
Bence bundan sonra yapilicak olan sey kendinizi dahada gelistirmek.
Diger organizasyonada kizmayin bence Federasyona kizin karar nerden ciktiysa onu kinamaniz lazim.
Isallah hersey Turkiye Motorsporlari icin daha iyi olur.
Siz kendinizi gelistirirseniz onlarda yillar icinde yaptiklari ayibi anlarlar.
Zaten organizasyon azligi olan bi ulkede, bu camianin icindeki insanlarda kuserse way halimize.
abi işte hilmi yazmış aradım çıkın diye,bize söylenilen yapın denizindedigi gibi.. bu tutum karşısında kim ne yapar biraz düşünün adamın aklına herşey geliyor.
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bu ankaradaki org sebepse gerçekten yazık bende yarın dbs typerı izleyecektim diğer araçlarla beraber hulk son ayarından sonraki sn yi görecektim...
bunca kişinin hakkını kim yemişse allahlarından bulsunlar...
yazık emeklere yazık.....
bir pazar keyfi yapacaktık içine ettiler bir güzel...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bundan sonra caddede gazlayalım eskisi gibi...en İyisimi O
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
İyide kadir gecen ay ayni gun yaris duzenlemeye izin veriyorda bu gun ankarayla cakisinca niye izin vermiyor bide bizim taraftan bakiver. Bu kumpas direk BOOS un halt yemesi hani bizi kucumsuyordu ya gurcelll bey,
Siz ne yapiyorsunuzki orada gece mangal sabah drag niye engellediklerini delikanli gibi soylesinler. Bizim bi alakamiz yok gibi cocukca bi savunma yapmayin gerekcesi ilk giriste yaziyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)