İnşallah yolda olanlara haber gitmiştir.
Printable View
İnşallah yolda olanlara haber gitmiştir.
bunun saati felan yok , belli ki istem disi , oenmli bir olay gelismis , keyfi bir iptal soz konusu olacak degil ya , bu insanlarin ilk organizasyonu degil sonucta . gerekli aciklama yapilana kadar sakin olup beklemek lazim diye dusunuyorum . sonucta kimse boyle bir yarisin son dakikada iptal olup , insanlarin magdur kalmalarini istemez .
Arkadaşlar tam gerekeni p.tesi yazicaz çok sinirliyiz..ağzımızdan ana avrat çıkacak yoksa
ankaradaki yarışı trt vercekti sanırım.ordaki ilgi azalcak diye bu yarışı iptal etmiş olabilirlermi?
ama böyle sacmalık anca tr de ollur.
yazık emek verenlerin halini hiç düşünmüyorlar.
ayrıca n kadar küfür ederlerse bence azdır.
Yazik guhah adi ustinde spor bu rant sacasi veriyolar resmn sadece kostek oluyolar lafim gitcegi yeri bulur nasilsa allah emek verenin yaninda gazamiz mubarek ola...
yahu sakinolun federsyon onayı vermişmiydi hala onaymı bekliyordunuz sain olalım beyler bu forumda devlete yada bir kuuruma küfür etmek beni or duruma düşürr abartmayın çok isterseniz byrun federasyon orda ona küfür edin fax çekin teleex çekin teelefon edin buyrun ama burdan mümkünse etmeyin
yola çıkmak üzereyken haber geldı üzüldük hem düzenliyenlerin hemde yarısmak için hazırlananların emeklerine yazık gercekten ama yapılcak bişey yok artık bu saatte heralde şaka gibi bir olay sıkıntının nedeninide cok merak ettim...bi aksilik çıkmazsa o kadr ugrastıgımız için ankaraya dogru yola cıkıcaz..
suan istanbula geri donuyoruz, yarisin iptaline sebep olan kisi veya kisiler bunca emege hangi vicdanla saygisizlik yapabiliyolar anlamak zor. Cok daha farkli seyler yazilir aslnda ama gerek yok bekleyelim gorelim.
Herseye ragmen izmirli arkadaslara cok tesekkur ederiz yaris iptalde olsa cok guzel bi gun gecirdik
yaa salak salak yazmaemreee kim neye engel olacak ankarada 80 katılımcı var sınırlandırdık biz 60 a indirdik hala ne sebebinden bahsediyorsun
ozgun sonuca bakarsak yaris olmadigina gore bi engel varmiski olmamis dimi. Engel ne bilemem bekleyelim dedim o yuzden
Kardeşim bizene ankaradaki katilimdan
Kardeşim biz 15 gün önceden gonderdik belgelerimizi bui lk yarısımiz deil 3 günde izin çıkıyor
yannış anlamayın sıkıntılı bi durum yazık emeğe ama izin cıkmadan yarış var deiyseniz siz suçlu durumuna düşersiniz.biri kösteklemişte olsa sonuçta izin cıkmadıysa ve siz devam dediyseniz konu tartışılır