hee yaa aga sıra sizde izmit yapın da gelelim biz sıramızı savdık artık..
Printable View
hee yaa aga sıra sizde izmit yapın da gelelim biz sıramızı savdık artık..
Buğra gerek yok artık bu iş bitti bizim yarış gerçekleşmedi akhisarda artık yarış düzenlemiyeceğiz düzenlemek isteyenler pist orda gitsin yapsın hem cebimizden para vereceğiz hem koşturacağız hemde küçük görüleceğiz ben yapılmaması taraftarıyım.
Adminlerden okuyan varsa bu konuyu kitlersek iyi olur gereksiz yere 2 tarafta rencide oluyor
izmit pisti açıldımı ki bugra ?
Yok ole Erol yapariz izmiti gelin basimizin uzerinde yeriniz var ama ole sira savdikla falan olmaz o isler ben sira savmadiysam bukadar senedir bukadar basima gelenle sizin daha sira savmaya coook yarislariniz var insallah ;) ole kusmek cekilmek yakismaz izmire ...
Ole vazgecmek yok pasam biz seneler boyu harcadik cepten yedik keseden zamandan alinterinden ole yan yatti camurabatti yok yapmak zorundasiniz kirilmak gucenmekle bu spor ilerlemez ...
bunu yapmayın pes etmeyin tamam birileri belki bi taş koydu yarışımıza belki başka bir sorun oldu onu bir şekilde öğrenicez kısmetse hafta içi gerekirse herkes mail atar dilekçe yazar sorarız adam gibi bi cevap alana kadar
cuma akşamı arabamı hazırladım yarışa gelcem c.tesi öğlen bazı aksiliklerden akşam çıkma kararı aldım EMG beni aradı yarış iptal oldu kimsenin bilmediği bi sebep yüzünden , gelen arkadaşların zararını karşılamışınız gerçekten Helal Olsun size bunu başka kimse yapamazdı
bu işin peşini bırakmamanız taraftarıyım;
türkiyede kaç tane gerçek drag organizasyonu düzenleniyor ?
kaç tanesinde canlı yayın var ?
kaç tanesinde online sonuç var ?
gittiğimiz yol her zaman asfalt olmaya bilir , arada mıcırlı yola da girmemiz gerekiyo herkes üzgün , sinirli bence biraz sakinleşin ve ondan sonra karar verin RPM boşu boşuna kapanmasın
Bir daha yarış yapıp yapmama tartışmaya açık bir olay..
hee bu yönetimle bence bilmiyorum ama zor gibi..
Volki Car denilen Fiber arabalar yuzunden butun gunumuz rezil oldu...
Insanlar sıkıldı
okadar kısıyı zabtetmek gercekten zor
Volkicar'ları oraya getiren yarışı düzenleyenler değil mi? Bence volkan ışık'a yüklenmek gereksiz..
ee mertcan o zaman ankara ugraşmıyacak bu işlerle ayberk dedi,hilmi dedi orada yarış olmaz hem pist kötü hem seyirci taşkın diye..
ankara ya pist yapılmadıgı sürece bu iş böyle devam eder..
Erol adamlar kendılerı yapmıs zaten organızasyonu
vıp masalarını kurmuslar kendılerı eglendıler
Drag orada yan eğlanceydı başka bır sey degıl :)
yazık o kadar emege..
Bu arada İsmail abiyi tebrik etmek istiyorum kendi rekorunu kendisi kırdı yine 10.360 :)
böyle olacağı zaten belliydi, herkes biliyordu.