Abi hakkaten eline koluna saglik tavuklarda 10 numara olmustu bi dahakine mangalin bsina otturmam seni ama onuda soleyim :)
Printable View
Abi hakkaten eline koluna saglik tavuklarda 10 numara olmustu bi dahakine mangalin bsina otturmam seni ama onuda soleyim :)
gecen hafta yaptıgımız toplantı sonucu BMSport lisansı ve rpm race events baslıgı altında yapılan yarıslara devam kararı alınmıs olup,24 temmuz 2011 tarihli yarıs ıcın tosfed,akhısar kaymakamlıgı ve emnıyetten gereklı tum ızın belgelerı alınmıstır... eksık bır durum kalmamıs olup yarıs ıle ılgılı baslık en kısa surede acılacaktır,destek veren herkese tesekkur ederız...
suprayzz :)) , 1 günde izin geldiyide unutmamak lazım ;)
Tabi arkadaşlar olması gereken budur öle pes etmek olurmu hiç
İnşallah çok güzel b yarış haftası bizi bekliyor olucak
hadi bakalım hayırlısı diyelim tekrardan bu sefer izin ile ilgili oluşan sıkıntıda yok. 1 günde izin geldi..:soru:
23-24 temmuzu bekleyenler hadi bakalım. :)
aynen gereklı ızınler 1 gunde geldı :)
hilmi sanada çok teşekkür izmirde kalıp bize verdigin destek moral ve yeniden yapmamızı saglayan sözlerin için.:)
evet arkadaşlar bu sporun ayakta kalması,hazırlanan araçların üstündeki emeklerin boşa gitmemesi ve en önemlisi "TECHTURKEY" ailesinden gelen yoğun baskı ve istek üstüne yaptığımız toplantılar sonucu "RPMTÜRK" ekibi olarak "24 temmuz 2011" tarihindeki yarışımızı düzenliyceğimizi burdan sizlere bildirmenin verdiği gururla şunu sölüyorum
"Atmosferik olsun turbo olsun,2500 cc olsun 1400 cc olsun farketmez,bu spora destek vericek herkesi 24 TEMMUZDA AKHİSARA bekliyoruz" :icon_tup::heyoo:
akşama gerekli başlık açılacaktır diye düşünüyorum ama en azından moderatör arkadaşlar başlığı "akhisar yarışı iptal" başlığınıda "akhisar yarışı 24 temmuzda devam" yapabilirlermi acaba? bende at eşek deilim yarışın spikeri olarak canlı yayında bi selam sölerim artık ;) bilalll duy sesimi :D
Rpm ' e destek veren herkese sonsuz teşekkürler , 20 gün sonra Akhisardayız :)
Bize destek olan herkese teşekkürler, sizlere layık bir organizasyon için çalışmaya devam ediyoruz... :) 24 Temmuz 2011 de görüşmek dileğiyle...
çok şanslıyım 23.07 kuş adası otel çıkışım var
ailecek izlemeye geleceğiz inşallah
24 temmuz ordayız valla güzel oldu bu haber . :)
güzel haber takipdeyiz :)
10 numara bi karar olmuş o zaman ben de şimdiden hanıma baskı kurmaya başlıyayım izin için :D meşhur ctesi gecesini kaçırmamk lazım hele ki bu mangal daha başka olacakmış gibi geliyor bana
23 ünde dügündeyim istanbulda Antremana gelemicem maalesef ama pazar sabahına ordayım Allah nasib ederse
Denizcim artık yine sabah bir antreman yapmama izin verirsin dimi :)
En güzel haber.
Allah nasip kısmet ederse ordayız.
allah kısmet ederse kokoreçimiz ve biz ordayız
Yarislarin kaldigi yerden devam etmesine cok sevindim.rpm ekibine sonsuz tesekkurler.
güzel haber..size yakışanı yaptınız teşekkürler :icon_tup:
beklenen izin geldiiiii arkaadaşlarrrr , bize destek olan herkese tşk.lerrr
biz herzamanki gibi cumartesinden orda olucaz mangalımızı yakacaz ve dostlarımızı bekliyeceğiz:icon_tup:
akhisarda görüşmek üzere........... :):)
Akhisar için izinlerin alınması iyi olmuş allah kısmet ederse White RS ile yine geliyorum:icon_tup:
kadir abi nevaleyi hazırda tutayımmı? :D
süper :)
23'ünde düğün var sabah çıkar geliriz işallah :)
umarım işlerim yolunda giderde gelebilirim yarışa..İÇİMDE PATLADI RESMEN GEÇEN YARIŞ :D :D
süper haber, Allah sorunsuz sıkıntısız yarış nasip etsin tüm katılımcılara :)
Super haber , ordayiz ;)
23'ünden geliriz görüşmek üzere :)
yeni konuya bu linkten devam arkadaşlar...
http://www.techturkey.com/forum/moto...nli-yayin.html
süper :)
mangala yetişirim işalah
başkan postu kestim zaten, destek her 2 konuda da mevcut burası boş kalmasın diye kısa kestim burda :D