Bi şekilde çözülse yaw yarın gidecem Boos a fazladan vermeyelim, bu haftaki yarış harici bir yarışa daha girecez:)
Printable View
..............................
nayapalım bu yarışada katılamayacağız. canlı yayınlanacak mı ?
yetişmiyormu aracınız??
canlı yayın var net üzrinden yarış günü başlıgı takip ediniz.
eminbtu nerelerde gelecekmi yarışa ?? antalyadan bilgisi olan arkadaşlar ?? :)
biri ihtiyara yarış gününü hatırlatsın yaw :D
Koç yumurtasını severim ama ızgarada kuru olur
Tavada böbrek yagı ile birlikte kavurmasını yaparım ben genelde kurbanda
pul biber ve kekiksiz bir tadı lezzeti olmaz hele hele iç yagsız cok kuru olur keyif vermez :)
oluyoo oluyoo kanka mangalda billur güzel oluyor:D yemeyenler çok aradı o gece billuru :D
en güzel yarışlar ve organizasyon akhisarda en doğru sürede kazasız belasız geçmesi dileğiyle
Eywallah patron :) M3 lerden birisini gorelim artik, ozledik seni ;)
yagmursuz bir yarıs bizi bekler arkadaslar ekipce cumartesiden ordayız :).kamera basında olucam gene :D
eyvallah sonerim aksilik çıkmazsa ordayızzzz
çekilin,müdür çekil diyeni asarım len bu sefer :D işimiz var arkadaş dimi hakancım :p
kimler geliyo akhisara katılımcı olarak ?
yarın sabah 10:00 da nasipse akhisara dogru yola çıkıyoruz..
şemyiyemizi-mangalımızı-havuz şortlarımızı yanımızda getiriyoruz.
herhangi bir durumda hiç çekinmeden arayabilirsiniz: Erol: 0532 3944773
75-80 felan...
saglık olsun...
şahsen antalya nın 106-saxo ları ile izmirin 106-saxo denemelerini merak ediyordum..
Aynen sağlık olsun birde bir sorum daha olacak şimdi izmirde 2011 yılı içerisinde ülkude yarışmıştık lisan için ve sağlık raporu falan ne yapacaz ?
senin lisans çıkarmana gerek yok lisansını fedarasyondan isteyeceksin..
sadece yarış parası veriyorsun yani 2011 yılı içerisinde
şimdi federasyonu mu arayacaz? Yada nasıl olacak federasyondan lisans mı isteyecez ?
0216 465 11 55 i arayarak lisanslarınızı adresinize kargolattırabilirsiniz..
abicim teoman beyle biraz önce görüşüldü evraklar ögleden sonra elinde olacak..
+
buna ziyaden geçen yarışa girenlerin listeside gönderildi
panik yok işler yetişir:)
evet gelmemiş evraklar ögleden sonra elinde olacagını yazdım zaten..+ geçen yarışa girenlerin isim listesi gönderildi oldudda aksi bir durumda bu listedeki kişilerden lisans talep edilmiyecek..
diye bilgi aldım.
Teoman la görüştüm. Bizim yarışa girenlerin listesi 2 haftadır elinde zaten. BOOS a da gidecek bu bilgi...Tekrardan bir ödeme olmayacak bilginize ;)
antalyadan gidicek olan arkadaşlar ne zaman gideceksiniz?? cumartesi gidicek varsa hep birlikte çıkalım yola...ben sabah namazından sonra yola çıkıcam cumartesi günü...:)