Erol abi peki dün yaşanan iptal olayları esnasında volkan ışık adı geçtimi ?
Printable View
Erol abi peki dün yaşanan iptal olayları esnasında volkan ışık adı geçtimi ?
hee gerçekden izmirede el atmış olabilir nihayetinden federasyonla büzüktaşlar..
duymadım göki
abi bide şöle vereyim :D
volkicar
http://www.techturkey.com/forum/sohb...lkan-isik.html
arkadaşlar işin şekli yavaş yavaş belli oluyor... Ankara vs boşuna günah aldınız size söyleyim, Volkicar mıdır nedir, 20 m git dön geri gel organizasyonu için Ankara da İzmir de hiç oldu! zaten Ankarada kimsenin herhangi bir yarışı iptal ettirecek ne niyeti ne de gücü olur buna inanın...
birbirimizi boşuna yemeyelim derken işin şeklinin bu şekilde olabileceğini tahmin ediyordum ama Volkan Işıka yakıştıramıyordum, duyumlar hemen hemen doğru, bütün o reklamlar vs tamamen bu gocartlar içinmiş...
bence form'u oku iyice bugra ankaralılarda aynı şeyi yazmış kii
diger bir yazan da admin Oz
Ankara derken burda alınan çok oldu hocam, sanki otomobil camiası baskı yapmış gibi algılandı yoksa sonuçta burası başkent, EmniyetGenel müdürü de burda, MİT de burda...
şimdi iki tarafında birlik olup şu ucube arabaya karşı cok güzel bir organizasyon yapmasını oneriyorum.daha bilincli izleyicilerin katıldığı bir yarış süper olur.
msn yokmus sanirim sende aslinda az konussaydik msnde iyi olurdu forumda public yazmak istemedim erol...
Simdi Volkan Isik gidin Bu yarisi iptal edin demez bu 1.
Ankaradaki organizasyon benim gozumde tosfedin organizasyonudur ayni zamanda dragdan da ote bu 2.
Sebebide orda bir cup in ilk ayagi yapilmasidir benim sahsi tahminim (yanlis anlasilmasin bole dusundum gorunce ) basin yayin organlarinin ankara ilgisinin asil sebebide volkicardir buda 3.
Izmiri ve izmirli arkadaslari nekadar sevdigimide bilirsiniz izmir pistinde benim basima gelen sikayet ve iptal durumunuda bilirsiniz bunun uzerine de diyorumki erolcum bu yukarda yazdiklarim gibi buda benim sahsi fikrimdir 15 gun once evrak yolladin tosfed yarisa bir gun kalmis izin onaylamadiysa cumartesi gunu hangi devlet dairesine hangi spor il mudurlugune hangi valiye hangi emniyet mudurlugune izin yazisi gonderir ? ki zaten tosfed 2-3 noktaya gonderir onlarda numara basar alt kurumlara gonderir bole degilmidir bu prosedur ... cumartesi bunun olabilme ihtimali varmidir ?
Bu durumda sizin yapmaniz gereken arkadaslar tarihi ileri aliyoruz demektir yada iptal yayinlamaktir cumadan hatta persembeden yayinlamaktir.
Tosfedden sozlu gelen hicbir onay onay degildir federasyon baskani bile solese resmi yazisma olmadikca o polis o kapilari tutar iceri sokmaz kimseleri .
Bunlari sakinlikle dusunup tartmak lazim dun Ankara idi bugun volkan isik oldu yarin mehmet ahmete donucek yapmayin bunu kendinize zarar vermeyin benim dilegim budur .
bundan ders alip daha iyilerini yapin isterim ben kendi adima .
Yarin tosfedde olucam ben bu arada sormak istedigin herseyi sorarim senin adina da .
yazdiklarimida dost arkadas tavsiyesi olarak gormeni isterim bunlari yazma niyetim budur cunku ...
Buğra sen hala bu olaylar normal diyorsun yani akhisar yarışana izin verilmemesi, olaylara çok pozitif bakıyorsun tosfed izin vermedi diye uğraşmıyacakmıyız aaa vermedi ne yapalım *** olduk hadi geri dönelim sen sormazmısın abi daha önce 2 gün önceden izin çıkartmıştınız şimdi 15 gün önce den vermiyorsunuz diye, sonuç olarak bizim yarış birileri yüzünden iptal oldu o kim bilemem.
Ankara yarışı farklı ozaten gerçekleşiyordu güvenlik sebebi ile iptal olmuş
bugra yarış iznini bize tosfed geçiktiriyor ( bu arada çakışan yarış için hem boos hemde bms toplantı yapıp karar alma aşamasıda giriyor devreye bu zaafda bizim belgelerimiz gönderilmişti..) artık sümen altındamı kaldı yan yattı çamuramı battı,birisi biraz sallayın bu işimi dedi orasını bilmiyorum ama geçen yarışda 3 günde gelen izin bu yarışda p.şembe ye kadar gelmedi perşembe tmm gelicek denilen izin cumaya mırın kırında kalıyor ve denilen siz yarışı yapın ama kapı numarası takmayın ve kupa törenini pist dışında yapın bu kadar şaçma birşey ben ilk defa hayatımda yaşıyorum..
artık her kimse bu taşın altındaki orada kalsın baya bir uzun süre çıkmasın..
yaa haklısın abi, benimde bole bi organizasyonum iptal olsa ben de sebebini araştırırdım. araştırıp bize sebebini yazcaklar işte. daha neyin tartışması yapılıyor burda? bsuçlular tabiki aranacaklar, ıspatlanacak elbet. biraz beklemeyi deneyip boş yere bir birimizi kırmamız anlamsız şuanda. bence sakin olup gerekli açıklama gelene kadar bekledmde kalalım ve daha fazla hiç kimse kırılmasın.
2 yarısta patladı...
artık ankaralı abilerimizde orda yarıs yapılamadıgının farkına varmışdırlar umarım...
akhisar gibi özel pist olmadıgı sürece ankarada bi daha yarıs yapılamaz
ankaranın amacı izleyici kitlesini gösterip pist yaptırmaktı ama başarılı olunamadı galiba ...
drag yarıslarına biraz balta vurcaklar gibi geliyor bana :)
federasyondan size yaris yapin diyen kisi kimdir isim soyad yazar yada pmlermisiniz bana bu is insanlar kirilmadan hallolmali bence .
En temizi siz ismi yollayin ulasalim soralim hatta teklif edelim foruma yazmak ister ise foruma da yazsin gerekce sebepleri bu sekilde onu bilmem bunu bilmem diyerek suclama olmasin kimsenin kalbi bosyere kirilmasin hepimiz bu camia icindeyiz zaten bi elin parmaklari kadariz kirilmasin birbirine bu parmaklar ...
bu işle ilgili arkadaşlarım gerekli görüşmeyi yapıcaklar zaten..şuan denizdeler bira içiyorlar:D
ben şuan isim yazmak istemiyorum.düşüncelerimi yazıyorum:)