User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
169 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: F1 - 7. Yarış Merakla Beklenen Kanada / Montreal

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası Lastiklerin en çok zorlandığı pist bu yüzden çok fazla pit stop görücez , Button şuana kadar lastiklere en nazik davranan gibi gözüküyor bakalım burda bi avantaj çıkarabilcek mi ? Bence Gene Lewis in arkasında kalıcak.Mercedes geçen yarışta en çabuk lastikleri bitiren takımdı durum böyle olunca bu pistte insan endişeleniyor zaten araç orta sıralarda ... Bide yağmur durumu var inş güzel bi şekilde ortalığı karıştırcak şekilde yağar.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibarı ile Vettel de şampiyonlar Duvarına yazıldı ( ilk antremanlar da )

...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antreman olduğu için ön kayıtmı diyelim
    rusca izliyoz antremanıda, ruslarda yarış yok antreman veriyor bizimkilere bak bide
    link
    http://www5.livetv.ru/webplayer2.php...380&ci=44&si=7

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıştada patlaması dileğiyle ama yok vazgeçtim,patlamasında pist üstünde geçelim
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sıralamayı bekliyorum klasik duam için ilk viraj da RedBullar birbirine dalsın pert etsinler birbirlerini McLarenden de kazaya karışan olsa fena olmaz ... Gitmişken Ferrari den de giden olsun Kısaca Mercedes'in önündeki herkes yarış dışı kalsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha adam bırakmadın sende bakalım nasıl olacak yarın prime time da f1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    redbullun taraftarları kim ya redbull içenlermi?
    mercedes ferrari reno falan kazanınca daha bi tatlı oluyo.
    bu yarışı iple çekiyorum.
    zevkli geçeceğine inanıyorum.
    hem genel seçim hemde bu yarış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reis : "Sadece Ağır Yakıtla Çalıştık"

Sabahki seansta 1 ve 3. sıralarda yer alan Mercedes sürücüleri, 2. antrenman seansında 19 ve 20. sıralarda yer aldılar ve genel olarak ağır yakıtla sürüşe odaklandılar.

Schumacher "Bugün oldukça fazla çalışma yaptık. Açıkçası düşük yakıtla hiç tur atmadık ve kırmızı bayrakların programımızı rahatsız etmesinden dolayı ağır yakıtlı çalışmalara odaklandık. Bu nedenle sabaha göre listede tam ters yerdeydik. Çok büyük umutlarla gelmediğimiz yerde cesaret verici performans sergileyince mutlu olduk. Artık oturup performansımızı analiz etmeliyiz ve cesaret veren bir gün daha geçirmeliyiz." dedi.

Nico Rosberg "Hafta sonuna olumlu bir başlangıç oldu ve yarış performansımızda gelişme var gibi görünüyor. Bugün aracımdan memnundum ve bazı engellemelere rağmen oldukça fazla tur attık. Lastikler iyi dayanıyorlar bu yüzden düşükle çalışmalara başlamadan önce kıyaslamayı görmek ilginç olacak. Genel olarak oldukça mutluyum." dedi.

De la Rosa'nın Son 10 Dakikada Haberi Olmuş

Perez'in ilk antrenmanın ardından rahatsız olduğunu açıklaması üzerine Sauber, Meksikalı pilotun yerine McLaren'in yedek pilotu Pedro de la Rosa'yı direksiyona geçirdi.

Bu hafta başlarında Sauber ve McLaren arasında anlaşma imzalanmış ve De la Rosa'nın hazır beklemesi söylenmişse de İspanyol pilot, Cuma günü öğle arasında kendisine kesin haberin verildiğini açıkladı.

De la Rosa: "(Sauber'in CEO'su) Monisha Kaltenborn McLaren'e gelip 'Hazır mısın? Direksiyona geçme ihtimalin çok yüksek' dediğinde öğle yemeğimi bitiriyordum. Saatime baktım. İkiye on vardı. Dedim ki 'Ama seansın başlamasına 10 dakika kaldı' "

"Ondan sonra McLaren'de kaskımı takmak, tulumu giymek, araca binmek ve pedalları istediğim gibi ayarlamak için çılgın bir yarışa giriştim. Ama bunu yapamadım. Pedallar, olduğu gibi kaldı ve o şekilde piste çıktım. Ama gergin olmanız gerekmiyor. Bu bir fırsat ve bundan keyif almalıyız"

De la Rosa, Sauber'in kendisine ihtiyaç duyabileceğini bilerek Kanada'ya geldi ama Perez'in yarışacak kadar zinde olduğu düşünülüyordu.

De la Rosa: "Martin Whitmarsh, Sauber'in aradığını ve bir şans doğabileceğini ama buna takılıp kalmamamı söyledi. O yüzden buraya, bunun imkânsız olduğunu düşünerek geldim. Sergio'nun iyi olduğunu biliyordum ve araçta olmayacağımdan emindim; ta ki ikiye on kalana kadar"

Takımda geçen sene de bulunduğu için İspanyol pilotun koltuk sorunu olmadı.

Sauber'de yarışacak olan tecrübeli pilot, beklentileri şimdilik kontrol altında tutuyor.

De la Rosa: "Gerçekçi olalım. Öğreneceğim hâlâ çok şey var. KERS ve DRS butonlarındaki durumu anlamam gerekiyor. Çünkü bunların ters tarafta olanlarına alıştım"

--

McLaren Kırmızı Bayraklardan Etkilendi
    Button: "Bu kadar çok kırmızı bayrak varken herhangi bir ayar değişikliği yapması çok zor oluyor. Bugünkü kırmızı bayrak sayısı şaşırtıcıydı"

"Bordüre yanlış bir şekilde temas etmeniz, sizi duvara götürebilir. Bu yüzden mükemmel değil. Umarım yarın temiz bir gün olur"

Hamilton: "Yarış bu. İnsanlar, araçlarının sınırlarını test ediyor ve bunu yapmasalardı onları suçlayabilirdiniz"

İkinci seanstaki iki kırmızı bayrak etkileyiciydi, özellikle de Hamilton için. Çünkü İngiliz pilot, 4. virajda D'Ambrosio'nun duvara vurması ardından ilk turunda lastiğini patlattı.

Hamilton: "Kalıntı parçalardan olduğunu düşünüyorum, çünkü piste daha yeni çıkmıştım."

Aralıklı çalışmalara rağmen McLaren pilotları, uzun sürüşteki verilerine güveniyor.

Button: "Yumuşak lastiklerle bazı ağır yakıt yüklü çalışmalar yaptık ve bugün süper yumuşak lastiklerle turlar atmanın kilit unsur olduğunu düşünüyorum. Yararlı bilgiler olduğunu düşünüyorum. Umarım (yarın) düşük yakıtla aracı geliştirebiliriz."

Hamilton: "Benim için çok iyi bir gündü. Birçok test parçasını denedik ve istediğim dengeyi tam olarak bulmaya çalıştık. Gidip bazı şeyleri analiz edeceğiz. Uzun sürüş temposu fena değil. Bu yüzden hızımızın olduğunu düşünüyorum"

Alonso: "Red Bull Hâlâ Pol Pozisyonu İçin Favori"

Alonso, Montreal'de gerçekleştirilen 2. antrenman seansında Red Bull'dan Sebastian Vettel'in önünde en hızlı isim olmuştu.

Alonso "Zamanlara ya da bu tür şeylere odaklanmadık bu yüzden ilk 4-5 sıra içerisinde yer almak her zaman olumludur ancak bugün gerçekten önemi yoktu."

"Monaco'da da antrenmanlarda en hızlı olmayı başarmıştık ancak Vettel orada bizden 1 sn daha hızlıydı. Yarın hesaplar yapılacak ve Red Bull'un çok güçlü olacağını, muhtemelen favori olacağını biliyoruz."

"Aynı zamanda yağmur tahmini var. Yarının yağmurlu olması bekleniyor ve özellikle de pazar gününün yağmurlu olması bekleniyor. Belki bugün sadece antrenmanlar için çalışmış oluruz çünkü yarın her şey değişebilir. Odaklanıp değişikliğe hazır olmaya çalışacağız." dedi.

Alonso, Kanada'da 2. DRS noktasının sistemi daha da etkili kılacağını söyledi.

Alonso "Eğer kuru zeminde olursa geçişler geçmişe göre daha fazla olacak ve burası DRS için en iyi pistlerden birisi. İzlenmesi eğlenceli bir yarış olacaktır." dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist'in ismin verildiği Kanadalı Efsane Ferrari sürücülerinden Gilles Villeneuve
    BORKED

Video nun sonunda Vefat ettiği kaza var ... Pist te kayan yıldızlardan biri.Toprağı bol olsun.

sadece kaza :

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toprağı bol olsun kötü bir kaza , bu arada ilk video açılmıyor your country vs vs ..

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berbat bir kaza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antremanları izleyebilceğim bir link var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu arada benim aklıma Montreal diyincede hep bu geliyor

BORKED

Alıntı Swift Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antremanları izleyebilceğim bir link var mı?
    http://www.fromsportcom.com/c-1.html burdan motorsporlarını tıkla izliyebilirisn.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanada'da Pol Poziyon Yine Ergen Genç'in !

Kanada'da sıralama seansını bu senenin egemen ismi Sebastien Vettel en önde tamamladı.

Red Bull'un bu sefer zorlanacağı düşünülen Montreal'de Alman pilot, Ferrari'den sırasıyla Fernando Alonso ve Felipe Massa'nın önünde kariyerinin 21. sıralama birinciliğine imza attı

Vettel'in 1:13.014'lük turu ilk sıra için yeterli iken son denemesinde gelişim sağlayamamasına rağmen yerini korudu. Ferrari ikilisi, Alman pilot için tek ciddi rakiplerdi ama onlar da son çıkışlarında pol için yetecek süreleri bulamadılar.

Bu üçlünün arkasında diğer Red Bull Pilotu Mark Webber gelirken, bu hafta sonundan beklentileri yüksek olan McLaren'den Lewis Hamilton 5., takım arkadaşı Jenson Button ise Mercedes GP'den Nico Rosberg'in hemen arkasında 6. olabildi.

Son seansta bir defa piste çıkan Michael Schumacher ise 8. sırayı alırken bu sefer her iki pilotunu da son bölüme sokmayı başaran Renault, Heidfeld ve Petrov ile ilk 10'u tamamladı.

İlk sıralama seansı, bulutlu bir hava altında başladı ve takımlar risk almamak için erkenden piste çıktılar ama yağmur sıralama seanslarının tamamında piste uğramadı.

Belçikalı Jerome D'Ambrosio, %107'nin gerisinde kalan tek isim oldu ve yarışmak için komiserler kurulundan izin bekleyecek.

within the 107 per cent of the fastest time in the opening practice session on Friday.

Sıra Pilot Takım Derece Fark
    1. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m13.014s
    2. Fernando Alonso Ferrari 1m13.199s + 0.185
    3. Felipe Massa Ferrari 1m13.217s + 0.203
    4. Mark Webber Red Bull-Renault 1m13.429s + 0.415
    5. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m13.565s + 0.551
    6. Nico Rosberg Mercedes 1m13.814s + 0.800
    7. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m13.838s + 0.824
    8. Michael Schumacher Mercedes 1m13.864s + 0.850
    9. Nick Heidfeld Renault 1m14.062s + 1.048
    10. Vitaly Petrov Renault 1m14.085s + 1.071

11. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m14.752s
    12. Pastor Maldonado Williams-Cosworth 1m15.043s
    13. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m15.285s
    14. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m15.287s
    15. Sebastien Buemi Toro Rosso-Ferrari 1m15.334s
    16. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m15.361s
    17. Pedro de la Rosa Sauber-Ferrari 1m15.587s

18. Jaime Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1m16.294s
    19. Jarno Trulli Lotus-Renault 1m16.745s
    20. Heikki Kovalainen Lotus-Renault 1m16.786s
    21. Tonio Liuzzi HRT-Cosworth 1m18.424s
    22. Timo Glock Virgin-Cosworth 1m18.537s
    23. Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 1m18.574s
    24. Jerome D'Ambrosio Virgin-Cosworth 1m19.414s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet içimizdeki Nostradamus luğu konuşturalım ...

Webber den kötü bi start bekliyorum zaten startta pozisyon kaybetme onun en büyük özelliği oldu gibi ... Alonso Kers in avantajı ile Ergen genç in önüne geçerse bi kaç tur zevkli olabilir ama çift drs varken ne kadar dayanır bilemiyorum .
    Massa ile Lewis büyük ihtimal yan yana giricek geçen yarıştaki olaylardan doalyı Lewis erken frene basıcak buda onun start ta Webber e karşı kazandığı pozisyonu geri vermesine neden olabilir.
    Schumi Monaco'dan sonra geri dönücek start ta tekrar iyi pozisyon alıcağına eminim de arkadan gelen Petrov gene Reis e bi olay yaparsa harbi gider doğrarım o herifi ...

Ferrari gene strateji filan kasmıcak RedBull ne yapıyorrsa 1-2 tur sonra pit e girip aynısını yapıcak McLaren in geride kalması düşündürücü bence yarışta daha iyi olucaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk sekiz komple dört büyüklerin oldu ilginç.
    bakalım yarın start nasıl olacak?
    ferrariler renk katacaklar tahminimce...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım konu geçen Monoca gibi olur yarışı izlerken herkes konuda olsun sıcağı sıcağına yazalım zevkli oluyor ... Hıncal Uluç taktiği yapmayın herşey olup bittikten sonra tekrar izleyip yazmak yok ! Rıdvan Dilmen olun :P

Bu arada RedBull lar genel olarak sıralama performanslarını yarışa yansıtamıyorlar ... Bu sefer sıralamarda o kadar üstünde değiller bakalım inş zevkli bi yarış olur sonlara doğru bide yağmur gelirse karıştırırsa ortalığı tadından yenmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vettel duvara patlasa bari

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım konu geçen Monoca gibi olur yarışı izlerken herkes konuda olsun sıcağı sıcağına yazalım zevkli oluyor ... Hıncal Uluç taktiği yapmayın herşey olup bittikten sonra tekrar izleyip yazmak yok ! Rıdvan Dilmen olun :P

Bu arada RedBull lar genel olarak sıralama performanslarını yarışa yansıtamıyorlar ... Bu sefer sıralamarda o kadar üstünde değiller bakalım inş zevkli bi yarış olur sonlara doğru bide yağmur gelirse karıştırırsa ortalığı tadından yenmez
    pc ile tv farklı odalarda
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)