massa foto finish le önündeki geçip 6. bitirdi![]()
massa foto finish le önündeki geçip 6. bitirdi![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
ara verildiğinde iyikide beklemişim uyumamışım.
drift yapıcam derken verdi 1.liği vettel.
yinede redbull istediğini aldı.
podyumda yine iki redbull pilotu oldu...
OMG?? vay anasını ne yarış oldu be montreal unutulmayacak yıllar boyu
reis de podyuma çıkaydı eiiyydi
Vettel ün üstünde fena baskı olucak ... Altındaki süper araçla 1. oluyorduı şartlar biraz zorlaştı hemen hata yaptı damgasını yedi , adamın canını feci sıkar bu . Kısacası araç ın iyi yoksa sen öle süper deilsin diye konuşulcak.
Schumacher de yağmurda nasıl atak yapılır , tecrübe nedir gösterdi. Webber DRS sayesinde geçti geçtikten sonra kopamadı RedBull araçı olmasına rağmen
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
tarihe altın harflerle yazılacak bi yarıs oldu gercektende olaylar cezalar kazalar entrikalarhersey vardı biraz uzun surdu ama değdi
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
bombok saçma sapan bir yarış oldu
geçen yarış hamiltona kasap diyenler seyretsin buttonu
vettelinde bu hatayı yapacağından adım gibi emindim.
buttona yarıştan sonra ceza gelmezse hamilton yada alonso için o fia hakemlerinin alayını....
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Yarış başındaki Button Hamilton temposuna bakarsak Hamilton olsaydı rahat kazanırdı bu yarışı , oturup ağlasın şimdi
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu arada bence jenson, alonsoyla yasadıgı temasta ceza alacak demedi demeyin bana gore hatalıydı ceza alması lazım. bu ceza yarıstaki sıralamayı değistirir mi onu bilemem ama enteresan bi durum olabilir![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
abi niye oturup ağlasın viraj değil birşey değil.özrü kabahatinden büyük buttonun.bir şey göremedim diyor.lan dingil göremiyorsun madem pistin neresinde olduğuna bak.adam belki yanında gidiyor daha ne diye yanda 1 araba boşluk bırakmadan gidiyorsun sola doğru.hamiltonun araba onun ucundan tutup buttonuda duvara çevirebilirdi.şanslıydı, hamilton patladı.orda girme burda girme nerde geçicek bu adam abi.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
harbiden biz bile (gerçek şumi fanları) eleştilerden ötürü adamın gerçekten ihtiyarladıgını donmesının hata oldugnu dusunurken adam bize drs sistemi olmasa hala zirveyi zorlayacagını gosterdi.
kalıbımı basarak soyleyebılırımki drs açılmasaydı yarısın sonuna kadar, reis kesinlikle podyumda olurdu
süper yarıştı tv başında kaldığıma deydibutton bence haketti kaznmayı ilahi adalet son turda gösterdi kendini
schumiye üzüldüm keşke podyuma çıkabilsydi iyi olurdu onun için..
bro çok doğru diyorsun da Lewis te yüzde 20 hata var oda Button onun hızlı olduğunn farkında bu yüzden çizgi savunma yapıcak araç ı içeriye götürcek bariz belliydi ki viraj ı döner dönmez oraya kaymaya başladı keşke orayı kapıcam diye değil direk geçmeye odaklansaydı her türlü geçerdi orda olmasa bile 1 tur sonra uzun düzlüklerde geçerdi
DRS mi onun Allah belasını versin !?!?! kim koydu la onuO kadar tuttuğum DRS de bana karşı ben böle şansı ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)