yapcek bırsey kalmamıs gercekten:hahaha:
Printable View
linkler geldi daha bakamadım :)
çalışıyormu :D
önünde biri kaza yapıyodu da iniyodu arabadan yarışı bırakıp onu koymamışlar filme yada ben kaçırdırm, çok saçma olmuş o sahnenin olmaması..
Yarış değil sıramalaydı .
YouTube - ‪F1 Senna helps driver Belgium '92‬‏
Aslında çok cahilce bi haraket
1. si Senna bi doktor değil acil bi yaralanma bile olsa nasıl müdahale edilmesi , yaralanın kaldırılması gerekir bilmez .Kazalarda insanları tutup öle kaldıramazsınız bunu herkez bilir
2. si Ortalık toz duman görüş açısı düşük arkadan gelen araç ın önünde ne olduğunu göremeyip kaza yapma önündekine çarpma olasılığı yüksek ... Senna ya araç çarpma olasılığı çok yükseti orda
Mantık olarak çok gereksiz yanlış birşey ...
Ama tüm bu risklere rağmen korkusuzca görüş acısı olmıyan pistte ve yardım edebilmesi kısıtlı olan bi durumda arkadaşına doğru koşuşu onu sürücüden çok Kahraman yapan özelliklerinden biri
efsaneye olan saygıyı arttırıyor.
bence senna nın tek hatası mclaren ı bırakıp villiams-renault a geçmesi yoksa belkı hala aramızda yaşıyor olucaktı :( çünkü işin garibi adam williams a geciyor elektronik cihazlar yasaklanıyor bu sefer araba mclaren dakı gıbı iyi tutunamıyor vs.
Aslında hala iyi tutunuyordu çünkü Williams-Renault Benetton-Ford ile liderliğe oynuyordu McLaren onların gerisinde kalmıştı.
94 yılıda o 2 takım dışında sadece Ferrari gabiliyet alabildi oda 1 defa.(onda da Benetton Ford lar yarış dışı kalmış Williams dan da 1 i yarış dışı bitireni 1 tur fark yemiş herhalde bi sıkıntısı oldu )
sennanın o gün arabasında avusturalya bayrağı varmış yarışı kazanırsa o bayrağı çıkarcakmış Roland Ratzenberger adıyacakmış
Filmi mukemel her arabaya deger veren ınsanın ızlemesı gerektıgını dusunuyorum..Sıkılmadan 2,45 dk ızleyecegınıze emın olabılrıısnız..
Yapılan haksızlıklar,super bır mucadele,yasadıkları sorunlar suan yasaydı hersey cok farklı olurdu sanırım..
Gerci oznm arabalardakı guvenlık ekıpman hersey farklı.. O kaza bu senelerde olsa ıdı A.Senna halen yasıyor olucaktı mesela gecen seneki redbullun havalandıgı kaza gıbı..
Allah ınancı,Arabayla butunlesmesi, Cidden superr
bu konuda bu resmi nasıl unturum ?
http://26.media.tumblr.com/tumblr_le...aoy3o1_500.jpg
94 Dünya kupasını kazanan Brezilya milli takımı kupayı Senna ya adıyor ...
Ayrton Senna' nın hırsını konu alan bir yazı yazdım. Okul tarafından birinci seçildi şu anda dergide çıkacağı için incelemeye alınmış durumda. Yazım yayınlansın paylaşırım burada:)
öldüğüne ağladığım sayılı insanlardan. keşke o dönemde izleme fırsatım olsaymış onu.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...74648170_n.jpg
dün gece canım sıkıldı aklıma geldi filmi tekrar izledim, şimdi baktım eski konu güncellenmiş :)
ulan noluyor ruhu geziyor galiba :)
not: filmin sonundaki görüntülerde yarış sırasında arabadan inip yardıma koştuğu sahne var
Kesinlikle en iyisiydi diyebilirim.
Film dvd si hediye geldi nefes almadan izledim ....
özenilesi bi kişilik ve hayat...
Cok guzel bir belgesel ama cok kisa. Tabi adam o kadar kisa donemde o kadar cok sey basardiki belgeselide kendi gibi olur.