Açıkçası F1 e karşı çok yüzeysel bir ilgim vardı sayılı pilot tanır bilirdim. Kısacası sokaktaki adamdan belki 1 level daha üstün bilgim vardı. Sennayıda bu şekilde biliyordum yarış esnasında kaza geçirip hayata veda eden son F1 pilotu olarak. Konuyu okuduktan sonra kısa bir araştırma yaptım öyle izledim belgeseli, böylesine etkilendiğim tek Belgesel-film dir sanırım. İnanılmaz duygulandım, hayat tarzı olsun, insancıl tavrı, sabrı, azmi, o naif öfkesi(biraz ironi oldu ama) sadece F1 camiasında değil karakteri doğrultusunda hayatın her safhasında ibret alınacak bir kişi. Allah'a olan inancı bağlılığı gönül verdiği motorsporu gerçekten takdire şayan. Cenazesindende ne denli klass ve saygı duyulan biri olduğu açıkça ortada. Gerçekten çok etkilendim. "Kahramanlarım" bölümüne ekleyebileceğim bir insan daha. Dini inancı ne olursa olsun, Ruhu şad olsun yerinde rahat etsin. F1 ede olan ilgim şu anda full. Böyle bir konuyu açıpta kendisini araştırmama ve belgeselini izlememe sebep olan Eriador arkadaşımızada sevgilerimi gönderiyorum teşekkür ediyorum. herkese iyi günler :)