araçlar durabilicekse kesinlikle 400m olmalı![]()
en az 800 mt lik mesafeniz varmı? ancak o zaman 400 mt ye çıkarabilirsiniz yarışı mustafa. 50 metre fren mesafesi ile 400mt yarışı yapamazsınız.
...bu özelliklerle birlikte İzmir'in diğer yarış yapılan yerlere göre daha cezbeden bir şehir olması drag yarışlarının vazgeçilmez mekanı özelliği kazandıracaktır.
Benim de en çok dikkatimi çeken olumsuzluk durma mesafesindeki yetersizlikti, muhtemelen bu katılımcıları ufakta olsa olumsuz etkiliyordur finişe doğru, F1 gibi frenaj çizgisi yakalamak lazım orada![]()
Drag yarışı 400 metredir. Hatta 402 metre yanılmıyorsam. Daha kısasına drag denmemeli bence.
402 metre yarış, kazık fren ile 80 metre, yumuşak fren ile 100-120 metre durma mesafesi lazım.
Yani en az 500 tercihen 600-650 metre düzlük lazım.... Var mı böyle bir imkan?
Okumadan imzalamam.....
yalpalıya yalpalıya zor dondum yanımdakı aracla yanyana girsek kesin carpıcaktıkkı 400 mtde 13sn altı araclar gelse kesın paket olabilirdi yada bi tarla yapabilirdi onun dısında hersey güzeldi![]()
100km ile durma mesafesi yaklaşık 40 m olan bir aracın 200km den durma mesafesi yaklaşık bunun 4 katı yani 160m dir. Kısacası Finish sonrası 180m yukarı eğim vede sonrası viraj varsa demekki her araç o 400m de yarışabilecek.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bence de pistin uzunluğundan ziyade fren mesafesi önemli. Dün tam finiş çizgisinde izledik yarışı, 6 Serisi, Lambo vs haricindeki çoğu araç finişe gelmeden gaz kesiyorduTabii ki hem 402 mt hem de yeterli fren mesafesi olursa süper olur
![]()
400mt kesinlikle olmalı artık Drag severler Türkiye'de dünyadaki rakipleri ile drag sürelerini ölçebiliyor ve kıyaslaya biliyor.
Bir diğeri ise Türkiye'de de uluslar arası mesafede olan pistler arasında araçlar çıkardıkları zamanları kıyaslayabilir.
Drag yarışında resmi bir süreniz var ise bir diğer araçla yarışmadan aranızda ki farkı veya üstünlüğü görebiliyorsunuz.
400 metre kim istemez ki ama tribün de uzatılacak mı? Gerek yok gibi ama olsa da fena olmaz, isteyen istediği yerden izler.
Öncelikle pist 400 uygunmu o var ...400 olsa minimum 100 150 metre guvenli durabilme mesafesi lazım...buda pistte bayabi oynamaya ihtiyac olucak...sanırım tam bilgim olmasada yarış başlangıcı hafif virajdan başlıyo ...böyleyse 400 olmasına gerek yok zaten drag için olmayan pist uzatma gereksiz bence...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
düzenleme planı gercekleşirse zaten ip gibi pist olacak bizde istemeyiz virajlı kalkış şu an elimizde bu var seyirci ve güvenlik bakımından tr nın en ıyısı şu anda sadece bıraz deişiklikle on numara olacaktır ben sizin görüşlerinizi alayım dedım
maşallah karaoğlana![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
izmirde pist var. kesinlikle 400m. harika olur. en azından bizde akhisara kadar gitmemiş oluruz
durma mesafeli 400m + kaliteli asfalt gayet iş görür. senin dedigin gibi olursa mustafa yavaşlama mesafeli hafif virajlı O bile bence olur. ama kesinlikle ve kesinlikle kalkış yapılacak yer düz olmalı...
izmire yakışır 400m. hayırlısı..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bazı arkadşalar cok güzel hesablar yapmışlar ama öle olmuyor maalesef
o öndeki kocaman lastiklerin hava ları 10 psi siz bu lastiklerden hangi fren mesafesini bekliyorsunuz
frene azcık sert bassak arac dalma yapıyor ve direk spin atma egilimi gösteriyor mecburen komprasyona bırakıyoruz ve cok hafif frene dokunarak duruyoruz akhisarın fren mesafesi 380 metre ve bu bile nerdeyse yetersiz kalıyor
200 metre fren mesafesi olan ve sonrasında viraj olan bir pistte katiyyen Kuvvetli FWD ler yarışamaz
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
buda dogru ben cadde lastiklerimle bile durması zor olurken turbovtecle akhisarda, lastikli araçların o psi daki lastiklerle,egimli yerde bide viraja girmesi biraz sıkıntılı olur gibi..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)