benim çizdiğim ince çizgi toplamda kaç mt gelir acaba cok merak ettim . illaki bir maliyeti olucak tabiki bununla ilgili devlet yada büyükşehir belediye yardımı ve desteğide önemli. iyi bir zift ve ışıklandırma ile mükemmeli yakalamak mümkün olabilir diye düşünüyorum . Hoş girişte toplanan 5 liraya itirazlar devam ederken ne kadar icraat gelir oda tartisilir. Ümit Bey'in iyi bir şeyler yapma isteği içerisinde olduğunu en iyi bilenlerden biri olarak umutluyum![]()
Mustafam 400metre tabiki!!senin gayretinle bence olur o iş.
geçenlerde gittik. hiç gitmedim ülkü yarış pistine bi heves gittik neyse giriş 7,5 TL di verdik arabayı tribünün arkasına parkettik herkes gibi. ama öyle bi ortam vardı ki adamlar izlemeye değil show car olayına gelmiş sanki. 360 çizen mi istemedigin kadar. boş yere bağırttıran mı sürüyle hatta kazada yaşandı galiba en sonunda. katılan arabalarda çok az dı. motorlular giriyor mobilet ama hepsi bagırttırıyo arkada bagajı açmıs yarıştan bi haber ses sistemlerinden artık arabaların sesini duyamadık. sorunuza gelirsek bence 400 mt tabiki olmalı ama viraj + durma mesafesi çok negatif etkenler ki anladıgım kadarıyla olursa güçlü araçlar gelicek. başta yazdıklarım kötü olarak algılamayın. sonuçta başarıya giden yol eleştiriden geçerinş iyi bişiler olur
güzellllll
Abi Ülkü'de en büyük handikap durma mesafesi ve start verilirken sağa doğru dönüş olması. Virajlı drag adeta. Kesinlikle elden geçirilmeli.
K.
hiç yorumları okumadan tek birşey söyleyeceğim. DRAG kültürüne 330 metre eklemeye mi çalışıyorlar anlamadım.
drag 400 metre olur. çeyrek mil.
adama gülerler yaaa
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
abi bu pistin asfaltında da su an cok ciddi sorunlar var. bi bölümü bildigin yokuş. inip ya da çıkarken diğer tarafı göremiyosun. bazı bölümlerinde de mahalle arası gibi gabarıklar falan var. bu pist pek bos kalmıyor. hacı murat cup oluyo, typer, siena cup oluyo. bayagı ciddi yarıs arabası icin hazırlanmıs araclar circuit yapıyolar.
pist ok 400 mtreye çıksın hemfikiriz insanların düşünce ve kafa yapıları nasıl değişecekk imkansız olan eski katılımcıların hiçbiri şuan yarışmaya değil izlemeye bile gelmiyor. bu işin muhatabı mustafa abi ya sen olacaksın he olmassanda 1000 metreye çıksada gene katılım olmaz
402 olmalı diye oyumu kullanıyorum![]()
2 Gün önce bir asfaltlama firması gelmişti ama ne oldu ne bitti bilmiyorum. Volkicar içinde tadilat yapılması düşünülüyordu bir aralar. 3 tane falan asfalt firması göndermiştim fiyat versinler diye. Çalışma yapılması düşünülüyor ancak maliyetli bir iş nihayetinde. En iyi ihtimalle 60-70 bin lira gibi bir rakam çıkıyordu bildiğim kadarıyla. Seneye vurulduğunda ortalama 3-4 ayda bir yapılacak organizasyon için herkes çıkarıp o parayı vermez. Ümit abinin ağırdan alması normal bir durum.
İlk etapta yarış yönetiminin kusursuz olması lazım bence...Bunun kusursuz olabilmesi için de ışıklı start ve stop sisteminin aktif olarak çalışması gerekiyor malesef...
Sportif açıdan eksikler giderildikten sonra 402 metre olup olmamasını tartışmak daha faydalı olacaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)