hehe bak bakalım hesapta kaç para olmuş:)
Printable View
Beni yanlış anlamayında renkten renge soktuğunuz ek kasa hondayı satsanız üzerinede ufak bişey eklense mis gibi bi motor alıp binebilirsiniz bunu bitek benmi düşündüm?
Emre YEŞİL 50 TL elden al
öyle düşünüyorsunuzda bu yarış işi bi motor almakla yetinmiyor zaten o araba sadece modifikasyon malzemelerini bile karşılamıyor bırak motosiklet almayı:(:( keşke öyle olsada bende satsam arabayı motor alsam...
abi az cok biliyosn beni ama yanlıs anlamısın. yardımlaşma konusunda techturkey yanlıs adres denildiğinden bunu yazdım...
Bir çok yarışcı için firmalar KDV ve ÖTV'siz motor getiriyorlar. Motora plaka alamıyorsunuz sadece ancak pistte kulanabiliyorsunuz.(Böyle birşey duymuştum) Bu konuyu da bir araştırmanızı öneririm.
Kendi imkanlarınız ile yarışmak biraz zordur, kask tulum, motorun ihtiyacları, her yarış yeni lastik çevremde bu işi profesyonel olarak yapan kişiler olduğu için bilirim zordur.
Benim size önerim büyük bayiler ile görüşmeniz, dediğiniz gibi vergiden de düşecektir, reklamınıda yapacaktır bir kaç bayi ile görüşün derim. En azından şansınızı denersiniz.
walla iş 50tl ile olacaksa biz zaten hergün görüşüyoruz, 100de veririz problem değil :)
Su'yun derdi sadece motor değil,ekipmanda şart.
İbooo cok cakalsin kanka ek civici ucuza kapatmak icin oyle yaziyorsun di mi? :)))
toplamda 1 sezonluk herşeyi ile 60-70 bin tl civarında . evet ötvsiz istiyorum ben zaten fakat hiçbir bayi ötv siz vermiyor..:(
sponsor arıyor kız kendi kendinize neden kuruntu yapıp sadaka istenmiş muamelesi yapıyorsunuz anlamadım varsa imkanınız olun sponsor yoksa susun kimse kırılmasın kimse yanlış anlaşılmasın saygımızıda yitirmeyelim boş yere
konuyu nerden nereye getirdiniz be arkadaş ya kız zaten bundan önce yarışıyordu kımsedende destek ıstemıyordu talıhsız olay yaşamış motoru yanmış şımdı nakıdım yok olanda motor almaya yetmıyor varsa tanıdgınız bıldıgınız bırı sponsor olmasını ısterım dıo buyuk fırmalar vardır kendıde ornek vermıs kutahya seramık dıe bu tarz yerderde tanıdıkları olan varsa yardımcı olsun yoksa boşuna şunu sat bunu sat demesin gerek yok bu tarz şeylere.
arkadaşım geçen kaza yaptı motoruyla ama motorda sadece kafa grenajı ve kuyruk grenajı değişecek başka hiç bir hasarı yok..yani sen yarış grenajlarını geçirip yarışıcaksın..eğer ilgilenirsen fiyat konusunda yardımcı olurum
Face'de bi etkinlik olarak yapsak ? Yada bi sayfa ? Ordan yardım topLasak ?
sporun veyahut spor sektörünün neden gelişmediğine kanıttır , yaşadıklarınız ... üzücü gerçekten ... inanılmaz potansiyel var genç nüfus olarak TR'de ... :(
inşallah en kısa zamanda diyelim...böyle durumlarda üzülüyorum bende , yardımcı olmak / olabilmek isterdim ama maalesef ..
Buraya bile attığınız ilk post ciddiyetten çok uzak... Bu tarz bir sponsorluk arıyorsnaız. Adınızı soyadınızı kaç yıldır yaptığınızı vs.vs kendinizi bir tanıtmanız lazım. Sponsor olucak kişinin size sponsor olması karşılığında neler kazanacağı , vergi indirimlerini basit hesaplamalarla detaylıca anlatmanız , güzell bir dosya hazırlayıp öyle şirketlerin karşısına çıkmanız lazım.. Bana sponsor olun diyorsunuz ancak ...
Kaç yarış koşucaksınız kaç para istiyorsunuz karşılığında ne vericeksiniz. Nasıl reklamım olucak gibi muallakta olan konulaı açık ve net bir şekilde anlatmazsanız kimse sizi ciddiye almaz.
O sebeple yerinizde olsam bu işle ciddi ciddi ilgiliniyorsanız veyailgilenicekseniz kendinize bir cv hazırlamanız.
İsminizi bile yazmamışsınız...
Ciddi bir sponsor arayışından ziyade "nabız yoklama" gibi görünüyor..
Sponsor konusuna firmalar PR Projesi olarak bakarlar.. Mümkün mertebe partnerleri olan reklam firmaları süreci yönetir.. Hep birlikte konuyu projelendirir ve programlandırırlar..
Daha önce böyle bir projenin parçası oldunuz mu? Daha doğrusu hiç sponsorunuz oldu mu?
Önce bu konuları biraz araştırın derim. İsteğiniz bu şekilde, sponsorluktan ziyade maddi yardım talebinden öteye geçmez..
Konuya daha kurumsal ve profesyonelce bakmanızı, önce kendinizi başarılarınızı ve sponsorluk kapsamındaki yarış takviminin olduğu ayrıntılı ve profesyonelce hazırlanmış bir klasör ya da kitapçık hazırlamanızı öneririm. "Vergiye vereceğinize bana verin o parayı" yaklaşımıyla sponsor aranmaz..
Nacizane görüşümdür.
Sevgiler saygılar..
Q.
hani şevkinizi kırmak gibi olmasın ama barış tok bile önümüzdeki yarışların maliyetlerini cebinden karşılayıp yarışlara giriyorsa açıkcası şansınız çok zor gibi
daha önce bir sponsorum oldu herşeyin usulünü biliyorum burdada özel bilgilerimin hepsini paylaşmama gerek yok beni tanıyan da tanıyor zaten aama ben sadecesponsor olmak isteyenlerin bana ulşamasını istedim tabiki kendimi tanıtan dosyam var bunun içinde yarıuş tarihleri başarılarım ihtiyaç listem elimde olan sertifikalar bile var yani demek istediğim bu arkadaşında dediği gibi nabız yoklamak........ ilgilenenlere dosyayı gönderebilirm diye ayrıca belirttim....
birde ben saatini satıp vti alabilen arkadaşlara söylemiştim:):)))
sen alıyosun heraalde bi tane sen varsın:)
sanırım ilk başta sponsorun osman şirindi dragta koşturuyordun bir kaç yarışta pistte yarıştın festival yarışlarında standartta k7 ile güzel derecelerin vardı zaten pistte c sınıfında yarışmak istiyosun sanırım pek bir şeye gerek yok ki kendi motorun yok mu neden onunla girmeyi düşünmüyosun neticede hala 2004 model r6s kullanan yarışçılar var 1 grenaj ve 2 takımda lastik başka neye ihtiyacın olacak ki?
Su;
arabayı kaplattın folyo maliyeti bi yarışı karşılardı herhalde :D
Şaka bi yana
inşallah güzel bir sezon olur
iyi bir sponsor bulursan..
ya bu işin parayla alakası olduğu kadar başka şeylerlede var bn takımımla birlikte bir sponsor aradım sadece bayanların olduğu bir tyakım kurdum önümüzdeki sezon için herşeyin resmi olmasını istedim yoksa birşekilde yarışlara katılırım ama anlamı yokki....:(
Honda CBR 600 RR Super Sport Motor 14.999 TL Motosiklet Mağazasından Satılık ikinci el Model - 55830589 sanırım ümit orhanın motoru ve gayette makul bir fiyatta
sonra erdoğan özbek var c sınıfında rakibin onun motoru satılık 10.000t l ye bir tane daha kawasaki zx6r var full modifiyeli 3 tanede yedek grenajı var 13.000 tl yani neden bu kadar uygun seçenekler varken illaki sıfır motor istiyorsa altındaki makinada piston egzantrik üst kapak powercommender shifter module komple egzos dişli her şey full olsun sen dönemedikten sonra ne önemi var?
anlatmak istediğim sadece motosikletle iş bitmiyor o kadar basit değil....
inş bulursunuz ama eminimki sizden çok daha yetenekliler vardır sadece motor konusunda demiyorum bir çok spor dalında ama imkansızlıklar nedeni ile yarışamayan katılamayan yüzler hatta binler diyebilirim bu işler zevk işi bizim ülkemizde...