arkadaşlar bildiğiniz gibi2 yıldır lisanslı olarak pistlerde dönüyorum birçok derecem var elimden geldiği kadar bunları sizlerle paylaştım...
bu zamana kadar hiç bir yarış kaçırmadım fakat bundan sonraki yarışlara maddi imkansızlıklar yüzünden katılamıyorum bildiğiniz gibi yunanistanda motorum yandı...önümüzdeki illk yarış 31 temmuz tarihinde istanbul parkta fakat motosikletimimin olmaması dolayısıylla katılamıyorumm.
benim sizden ricam aranızda YÜKSEK VERGİ VEREN arkadaşlar varsa özellikle rica ediyorum aldığımız her parçanın değeri vergiden düşülebiliniyor bununn yasası var sporumuz amatör kategoride olduğu için aldığınız herşeyi vergiden düşebiliyorsunuz.
benim için herşeyi almanız önemli değil bana bir tane kask alsanızda bütün ihtiyaçlarımı alsanızda beni çok mutlu edersiniz...
EĞER 2 GÜN İÇERİSİNDE MOTOR BULAMAZSAM YARIŞLARA DEVAM EDEMEYECEĞİM...
DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM...
ihtiyaç listemi 10 dk kadar ekleyeceğim...
Ayrıca reklamını yapmak isteyen arkadaşlar olursa motorun giydiğim kıyafetler vs herşeyin üzerine reklaam alabilirm bildiğiniz giibi türkiyenin tek bayan yarışçısıyım medyanın ve basının ilgisi hep üzerimde. sezonun ilk programına yine okan bayülgen diskokralına konuk olacağım eğer tam sponsorluk bulabilirsem bu firmadan ordada bahsedebilirim.....