Arda canıgeniş
50 tl
Printable View
Arda canıgeniş
50 tl
bu iş organize edilemeyecek br iş değil, miniks kimse vermez v.s. deme bence ciddi anlaamda güzel yardımlar edilidi ihtiyac sahiplerine sitede cok duyarlı arkadaş var adres doğru fakat zaman kısıtlı... keşke 1 ay önceden olsaydı daha çözümcü şeyler yapılabilirdi.
Beni yanlış anlamayında renkten renge soktuğunuz ek kasa hondayı satsanız üzerinede ufak bişey eklense mis gibi bi motor alıp binebilirsiniz bunu bitek benmi düşündüm?
Emre YEŞİL 50 TL elden al
öyle düşünüyorsunuzda bu yarış işi bi motor almakla yetinmiyor zaten o araba sadece modifikasyon malzemelerini bile karşılamıyor bırak motosiklet almayı:(:( keşke öyle olsada bende satsam arabayı motor alsam...
abi az cok biliyosn beni ama yanlıs anlamısın. yardımlaşma konusunda techturkey yanlıs adres denildiğinden bunu yazdım...
Bir çok yarışcı için firmalar KDV ve ÖTV'siz motor getiriyorlar. Motora plaka alamıyorsunuz sadece ancak pistte kulanabiliyorsunuz.(Böyle birşey duymuştum) Bu konuyu da bir araştırmanızı öneririm.
Kendi imkanlarınız ile yarışmak biraz zordur, kask tulum, motorun ihtiyacları, her yarış yeni lastik çevremde bu işi profesyonel olarak yapan kişiler olduğu için bilirim zordur.
Benim size önerim büyük bayiler ile görüşmeniz, dediğiniz gibi vergiden de düşecektir, reklamınıda yapacaktır bir kaç bayi ile görüşün derim. En azından şansınızı denersiniz.
walla iş 50tl ile olacaksa biz zaten hergün görüşüyoruz, 100de veririz problem değil :)
Su'yun derdi sadece motor değil,ekipmanda şart.
İbooo cok cakalsin kanka ek civici ucuza kapatmak icin oyle yaziyorsun di mi? :)))
toplamda 1 sezonluk herşeyi ile 60-70 bin tl civarında . evet ötvsiz istiyorum ben zaten fakat hiçbir bayi ötv siz vermiyor..:(
sponsor arıyor kız kendi kendinize neden kuruntu yapıp sadaka istenmiş muamelesi yapıyorsunuz anlamadım varsa imkanınız olun sponsor yoksa susun kimse kırılmasın kimse yanlış anlaşılmasın saygımızıda yitirmeyelim boş yere
konuyu nerden nereye getirdiniz be arkadaş ya kız zaten bundan önce yarışıyordu kımsedende destek ıstemıyordu talıhsız olay yaşamış motoru yanmış şımdı nakıdım yok olanda motor almaya yetmıyor varsa tanıdgınız bıldıgınız bırı sponsor olmasını ısterım dıo buyuk fırmalar vardır kendıde ornek vermıs kutahya seramık dıe bu tarz yerderde tanıdıkları olan varsa yardımcı olsun yoksa boşuna şunu sat bunu sat demesin gerek yok bu tarz şeylere.