bnce fark eder prof olanlar resmi olur aradaki farkları tek tek saymayacağım bilen bilir zaten mahalliyle resmi arasındaki farkları otomobil federasyonun sizi ciddiye almadığını gösterir bu....
Printable View
kimseyle polimğe girme derdim yok kimse üzerine alnmasın lafım kimseye değil kimse yanlış anlamasın....
resmı yarıslardakı ıstenılen sacmalıkları yapmamak ıcın mahallı otodrag yapılıyo artı bence mahalllı resmı dragdan daha ıyı oluyo
kardeşim bi karışıklık yok merak ediyorsan 11 eylül de misafirimiz olursun komosk kulübü olarak biz bu zaman a kadar 1 yarış yaptık ve pistin düzelmesini bekledik tribün yapıldı çevresi düzenlendi bizde tekrar yapmaya karar verdik inşallah güzel organizasyon olur
ulusal ayrı mahallı ayrı. degısık olmus 2 sını aynı kefeye koymak
ulusal yapılmayışının bir sürü nedeni var en büyük engel federasyon.. motorcular kendi federasyonlarını kurmadan öncede hep tomsfed iken ismi sizede engeldi hanımefendi.. ayrıca bizim yarışlarımız mahalli olunca illegal mi oluyor :D Tosfed onaylı resmi mahalli yarışlar yapılmaktadır.. Motodrag varken Otodrag da neymiş zihniyetindesiniz ancak bizler tüm spor dallarını destekliyoruz. Siz konu açtığınızda destekliyenlerin çoğu otodrag ile uğraşan insanlardı.MADEM AYRI GAYRI VAR GİDİN KENDİ YARIŞINIZI KENDİNİZ İZLEYİN KİMSEDENDE DESTEK UMMAYIN. yanlış bi düşünceye kapılmışsınız.
Sene sonunda bir sürü insan karşısına çıkıp 10 tl lik kupa alıp birde dügün yemegi yiyince çokmu özel oluyor şampiyonluk ?
Bizler Mahalli draglarda yarışıyoruz ve çok daha zevk alıyoruz en azından şu şampiyon bu bilmem ne muhabbetleri dönmüyor insanların dostlugu da bozulmyor
yarışlarda herkes birbiri ile yarışırken de birbirine yardım etmek içinde yarışıyor işte bizim ortamımız böle
maalesef motor dragcılar gibi birbirimizi yumruklamıyoruz ama olsun bölede bir kitlemiz var
ARTI YARISCILAR VE FEDARASYON BIRBIRLERINI BOYKOT ETMIYOLAR BIZDE..
artı sızler gıbı motorlarımızı yurd dısına gonderıp lkm.de fırmasına yaptırıp sadece kontak cevırıp yarısmıyoruz...artı su unutma sende araba kullanıyorsun yarıslara gırıyorsun ayrıca arabanda honda :)hatta bızı kucuk gordunuz ısmaıl cam sıze gercegı gostermıstı zamanında kendı emeklerıyle yurddısında yapılmıs motorlarla deıl
http://www.techturkey.com/forum/moto...na-destek.html
federasyondan destek isteyebilirsin mesela :D
türkiye'nin en güzel yarış pistini baltalıyorsunuz burada ya, yok motodragmış yok otodragmış, neyin kafasını yaşıyoruz acaba burada?
konya'da otodrag yarışlarana da gittik motodrag yarışlarınada gittik, herkes dürüst olsun herşeyden önce, motodrag yarışları ULUSAL olduğu halde izlemeye gelenler, MAHALLİ otodrag yarışlarından hep daha az dı..! bir de sinanın söylediklerine katılıyorum, önce motorlarınızı kendiniz modifiye edin, bizim arabalarımızı kendimizin yaptığı gibi, abilerimiz kardeşlerimiz gece gündüz demeden bir sürü emek harcayarak draglara araç çıkarıyorlar, biz burada desteklememiz gerekirken, yok efendim tosfed otomobilcileri sevseymiş ulusal yarış düzenlermiş, yarışlarımız mahalli olmazmış..bırakın böyle gereksiz muhabbetleri de emeklere saygı göstermeyi öğrenin önce..
pardon şeyi anlayamadım kimi küçük görmüşüm ben? ismail cam arkadaşımız kim bana neyi göstermiş bunlara bi açıklık getirirmisiniz lütfen? arabamın honda olması neyi değiştirir şahinimde olabilirdi? emeğinize her zaman saygı buna bi lafım yok bnde kendi arabamı kendi emeklerimle yaptım bunu hepiniz biliyosunuz jantlarını bile elime fırça aldım öyle boyadım buda emek değilmi? tr de motosikletleri modifiye edecek biri varsa gösterin baana?motosiklet ile araba çok farklı.bnmde motosikletim almanyada yapıldı 10.000 euro ya.Ben federasyonun desteğini istemiyorumki ben ben takım istiyorum bi firma adına takımda yarışmak istiyorum iş sadece motosiklette bitmiyor arabamı satıp yine alabilirim motosiklet ben sadece bu sezonu tamamlayabilmek için sizlerden motosiklet istedim sürekli değilki ben prof. ortamda prof. takımda yarışmak istiyorum.federasyonu boykot ediyoruz doğru evet bunun sebebini bilen arkadaşlarımız mutlaka vardır içinizde çok merak eden olursa söyliyim bu zamana kadar bana hep destek veren mehmet şirin beyin babam yaşımda manevi babam olan mehmet amcayı benim sevgilim olmakla yarış alanında uygunsuz davranışlarda bulunmakla suçladılar bizi ne yapmamı beklersiniz.her yarıştan sonra şak şak beni alkışlayan sonuna kadar arkandayız diyen tmf nin bunu yapması saygısızlık ben bu lafı yediremem bni tanıyan tanıyor fakat bunu yediremem kendime .sevincimi mehmet amcayla paylaşıyorum çünkü bütün başarımı ona borçluyum o benim babam gibi ama bn sevincimi paylaşmak için ona sarıldığımda bunlar çıkıyorsa biz uyarı alıyorsak tabiki boykot ederim!!!
organizasyon iyi olduktan sonra mahalli ile resmi yarış arasında fark olmaz, çok iyi organizasyonlar oldu mahalli olarak ki sonuçta neden yarışıyorsun, şurada yazanların çoğu puan vs kasmayacak adamlar arabasını görmek için piste götüren adamlar bu yüzden mahallide olsa resmide olsa iyi pist iyi organizasyon lazım, ister aynı olsun ister ayrı olsun yarış yarıştır pist iyi olduktan sonra farketmez
konyada iki hafta artarda yarış olacağı söyleniyo ama yine net değil artık bi tarih netleşse fena olmaz akhisar belirsiz ankarada yarış yok netleşti araçlar tarihlere göre hazırlanıyo 11 inde kesin yarış var mı yok mu ona göre katılım hazırlığı yapıcaz
Ya konu Konya Oto Dragdan fazla uzaklaşmasa iyi olur yoksa bizi pek ilgilendirmiyo onun sevgilisymiş ,değilmiş veya boykot etmişiniz vs.. Tarihe bakarız biz ona göre araba hazırlarız..Bu konuyu açanlar Konya Drag demiş tarih vermiş haa o tarihte motodrag var diyosanız başka tarihte oto drag yapılır bizde gelir yarışırız fazla dallandıkca tatsız biz hal alıyor..