Resmi bir açıklama bekliyorduk aynı gün 2 yarış olacakmı diye Arkadaş sorumuzu beğenmemiş herhalde canı sağolsun.
Lütfen benden gelen cevapları dikkate alın.
Herhangi bir görüşme olmadı açıkçası, mahalli yarışlar olduğu sürece çakışmaların yaşanması mümkün kendi içimizde tarihi uygun gördük, Ankara nın yarışı hakkında herhangi bir açıklama duymadığımız için bir problem olacağını düşünmedik.
sadece resmi bir açıklama olmadığını söyledim arkadaşım.inşallah güzel organizasyon olur.herşey bunun için
pist mtoosiklet federasyonuna ait biliyosunuz o tarihte tr drag şampiyonasının resmi motodragın son ayağı var üzgünüm...organizasyon yapıldımı acaba?
lo lo lo
11 Eylülde Konyada motodrag yok mu? Otodrag hangi pistte yapılacak?
bir sonraki hafta tr pist şampiyonası var bu kadar saçmalık olurmu ya böyle yarışmı düzenlenir arkadaşlar hiçbi tarihlere bakılmıyor iki şampiyona aynı anda yapılacağını sanmıyorum çok saçma 2 şampiyonadada yarışıyorum ben herkes işlerini takvimde açıklanan tarihlere göre ayarlıyor birilerinin bi açıklama yapması lazım daha dün tr motosiklet federasyonundan drag için mail aldım tarihte bir sıkıntı yok deniliyor tekrar kontrol edilme ihtimali varmı???
lo lo lo
konyalı arkadaşlar kendi kendinizi neden baltalıyorsunuz. tek bir çatı altında yarış yapmalısınız. bu karışıklıkda kimse konyaya yarışa gelmez haberiniz olsun..
Al benden de o kadar. Ne zaman konu açılsa yok o tarihte pist bizim yOk bizden izin almadan yarış yapılamaz. Bu kadar profesyonel olarak araç hazırlanan bir ülkede otomobil yerine motosiklet draglarina daha fazla önem verilmesi garip..
mahalli ulusal fark edermi yarış yarıştır sonuçta doğru organizasyon yapıldıktan sonra?
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)