resımlerı burdan gorebılırz arkadaslar
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2630540
Printable View
resımlerı burdan gorebılırz arkadaslar
http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post2630540
Resımdegılde
resımı sonucları gorsek?
Fotoseli calan afacanlar sayesinde 12 de gelip ilk seeding den sakoturbo Supran finaline kadar izledik...
Esasen sahini izlemek isterdik, lastik yakarken bile ACABA REKOR filan derken hic kalkamadan mersin yolunu tuttu, gecmis olsun...
Audi 80 quattro gercwkten ziyan hizli,izlemesi cok keyifliydi..
MSKY RUF GURCELL GC8 de gune adrenalin pompaladilar...
Genrldd konyanin sahinlerinden daral gelirdi ama 13 saniyelerde kosan kus serileri gayet iyiydi...
Bladerk erkut sohc vtec ile ( utku selamoglu pilotaji ile ) yaptigi derece sayeslinde dunya uzerindeki en hizli 6. D16 araca imza atmis oldu...
JB 106GTI 14.022 ile, JJ Saxo da 14.050 cok cok iyi derece yaptilar...
TUM AKSİLİKLERE RAGMEN YARISI TAMAMLAMAK İCİN ELLERİNDEN GELEN HERSEYİ YAPAN ORGANİZASYON EKİBİNE DE AYRICA TESEKKURLER...
Gecenin sonunda etli ekmek de ayri guzeldi ;)
şimdi girdik eve konyadan geldik anıl kardeşimi tebrik ediyorum hakkını verdi arabasının herzamanki gibi ismail abi yine fenomendi en son arabası arızalandıktan sonra çekicinin ustunde arabanın tavanına çıkıp herkesi slmladı unutulmaz sahne idi bu sahne işin aslı biz 7 arkadaş meşur 1000 hp lik kutsalı görmeye gittik ama ses vardı goruntu yoktu bişey göremedik bundan çıkarttığım anafikir. atar gider yapmadan önce bişeyler yapmak lazımış ama biz bugun bişey göremedik ..........
Hersey çok güzeldi hersey beklenildigi gibi oldu Ismail abinin aracınin üstünde halkı selamlamasi yarışın bittiği anlamindaydi. Ahmet abi Anil abi Anil kardesim Gürsel abi Ilker abi Erkut abi Serkan Kadir abi ve nazmi abiye böyle güzel bı yarış izlettikleri için teşekkür ediyorum.. Emegi gecen herkesin yüreğine saglık ..
Fotoselleri çalanlar yüzünden kızarmış tavuğa döndüm..
Şahinin aksiliği suratımı astırdı..
Pembe saksomuzda herşey güzel gibiydi ama vites kaçırmalar vb yaptı ibo abi..
Yarışan herkezi tebrik ediyorum.
RUF u ilk defa dinledim gördüm inceledim ve aşık oldum..
Kabus 16 ları yapınca çok şaşırdım ama biz gittikten sonra oda düzelmiş..
Msky ve Supran 41 kere maşallah..
Gunün yıldızları elbette Ankara ekibiydi ancak bahsedilmeyen 2 arac var. Yine Ankara'dan gelen uçuk sarı 131 turbo 13.2 saniyeye kadar indi. Antalya'dan gelen beyaz doğan turbo 13.3 yaptı sanırım. Bütün seyircileri kendine asık eden arac her zamanki gibi msky oldu tabi. Ancak kabus artık gönüllerde yer edinmeye baslar sanırım. Cok kimse bilmiyordu herkes öğrenmiş oldu :)
yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkkürler çok güzel bir gün oldu..
Daha onceden draglarda kosmamis bi arac icin kesin rekor kiricak demek cok sacma olmus.
Arac bittikten sonra kac kere draglarda kalkti ve kac kere ayar yapildi daha iyilesmesi icin?
O kadar yazilar yazildiysa arkadaslar buyuk konusmamayi ogrenmistir heralde, cunku karsilarinda yarisanlarda draglar icin yillardir arabalarini hazirlayan ve setuplarini degistiren insanlar.
Bunlar hep bilgi birikimi ve tecrube ile geliyor, biraz erken heyecan yapilmis gibi.
Ama insallah seneye ki yarislarda siki bi rakip olur Rotary Motorlu Sahin, bizde buyuk bir zevkle izleriz.
Butun katilan araclara basarilar.
evet harika bir gündü biz ankara ekibi olarak çok zevk aldık anıl kardeşimi ve arabasının yapımında emegi geçen arkadaşlarıtebrik ediyorum çünkü harika bir derece ve saglamlık gösterisinde bulundukları için şahine gelince evet harika bir sesi vardıama şunu söyleyebilirim ben böbürlenen insanı sevmiyorum ve boş konuşanıda sen cin olmadan çarpmaya çalışıyosun ben buradan ne konuşursam insanlar bana tepkili olmazlar çünkü beni tanırlar beni severler beni bilirler boş konuşmam.konuştuklarım yanlış da olsa tepki göstermezler ama sen daha arabanın koltuguna oturmadan msky ı geçecem diyosun senin o dedigin çizgi filimlerde oluyor türkiyedede o filmi yazacak ve o filmi çekecek yönetmen yok bir günde ilgi odagı oldugunu sanırsın bir dakka içinde ayaklar altına alınırsın. bak anıl kardeşim bu gün hiç azını açmadan geldi pisti süpürdü gitti keşke sende öyle bişy yapabilsen ama senin o kalaktere sahip oldugunu düşünmüyorum.pisten ayrılırken emre batmaz şahinin sahibi gelecek hafta gelecem 8.5 yapacam herkes görecek dedin sen 8.5 şi boş ver 9.5 yap bende senin o mübarek ellerini bütün camiyanın içinde öperim yapamasan bir daha sagda solda msky yada msupra ve ya ismail çamın adını aggzına bile almaadamlık saygıyla olur noldu bi motor getirdin diye iki dakkada abi mi oldun saygı duyulacak bir insan haline mi geldin şu türkiyede 6 saniye dahi yapsan benim sevildigim kadar sen sevilemessin çünkü ben 5 yaşındaki çocuga bile saygı duyarım büyügüme de aynı şekildeher zaman insan oldugumu ve nerelerden geldigimi unutmam
teşekkürler saygılar arkadaşlar seneye daha farklı bir msky izlemeniz dileklerimle
Boswer Ismail abi, onlar erken heyecan yapmislar.
Ama senin kizdigin noktayi anliyorum, yillardir verilen emegi ilk gelisinde gecicekler zannetmisler, onlarda hatalarini anlamistir, cunku ole bir dunya yok :)
çok güzel bir gündü emeği geçenlerin eline sağlık . her ne kadar bir ara kavga çıkması , yada 5 saatte bitmeyen yarış olsa da gayet keyifliydi.
audi bence günün yıldızıydı , 10.4 süre gerçekten muhteşem. hazırlayanlara tebrikler.
bir de msky 'ın sahibini tanımıyorum ama , yarıştaki hırsı ve araba problem çıkardıktan sonra tavanında çekiciyle gelmesi çok güzeldi , bu işi hırs değil keyifi için yaptığı çok belliydi. 10.1 gördükten sonra 10 altı gelecek mi diye heyecanla belkedik fakat kısmet bir dahaki yarışa inşallah.
çok büyük emekler var bütün arabalarda geçse de geçilse de , herkezin eline emeğine sağlık.
bak altta yazıyo imzamda 10.8 2008 diye o günden bu güne 0.8 saniye iyileştirmişim sen bi günde vallaha iyi muhabbet tombala çeker gibi adam 8.5 yapıyo
Audi kac shot nos basti, basinc neydi?