Akhisar ne zaman olacak?
Printable View
Akhisar ne zaman olacak?
teşekkür düğmesine basamayacak kadar heyecanlandım ve gurur duydum.
Tebrikler, çok güzel değerler.
Akhisar en erken ekim sonu kasım başı gibi biter
2 hafta sonra Konya'da tekrar yarış olacak söylentileri dolanıyo ama ne derece doğru bilmiyorum..
Organizatör arkadaşlar, kupamı vermediler, o karanlıkta bana kupa kalmadı.
Yetkili bir akadaş benimle iletişeme geçip kupamı yollarlarsa çok sevinirim.
serkanokan kardeşim arabana olan hakimiyetin beni gerçekten mest etti. bir 106 bundan daha güzel kaldırılamazdı. helal olsun.
çok teşekkür ederim arkadaşlar bu imkanlar ve aceleyle bu kadar oldu
d16 N/A 14.3 gibi bi süre çıkarttık bu beni dünyanın 8 inci en hızlı D si yapıyor yani istediğim listeye adım atmış oldum ama tek başıma değil sağlık problemlerim vardı ve ricam üzerine direksiyona Utku Selamoğlu kardeşim geçti sağolsun ilk seedingde 14.66 gibi rakamlardan aracı ufak dokunuşlarla 14.334 e kadar çekebildik utku çok teşekkür ederim kardeşim böyle bi pilotaj gerçekten de yok anladıkki biz bu araçla 14 ü de 13.9 ları da kasarız biraz ekleme yaptığımızda
piston garaj ekibi olarak genelde birbirimizle yarıştık çok eğlendik yine herkes birbirine yardım etti yine eğlendik jj saxo nazmi kardeşim 14.085 yapınca da çok sevindim sefa 328 N/A 13.8 yaptı ayrıca sevindim serkan 106yla yine 14.022 yapıp 13leri gözüne kestirdi maşallah canım kadir abinin yüzü yine akisten gülmedi ancak bu yarış çok güzel tutundu yola
hesinden öncesi ahmet abi turbo sako yine kasmadan rekorunu kırdı tebrik ederim
2 hafta sonra yarış olursa inşallah bende gelirim Allah tan bir mani çıkmazsa çünkü coiloverlarım USA den yola çıkmış bu hafta sonuna ayarlarımı yapmış olurum inşallah
mersinde klasik maalesef. büyük laf konuşmak. önce bişeyler başaracaksın konuşabilmek için.
mersindeki pembe saxo çok iddaalılardı ama görüyoruz sürelerini çünkü ilk defa piste çıktılar..1.6 tofaş kadar gidebiliyorlar. defter kağıt üzerinde olmuor bu işler mersinliler bunu görmüş oldu sanrıım artık daha usturuplu konuşurlar :)
(131 ci arkadaş alınmasın üzerine sakın ha, arabası çok sağlıklı yürüyor çok beğeniyorum)
ha şunuda anlamıyorum face den kendi profilinde atar gider yapıyorsun sonrada yarışda gelip tebrik ediyorsun.. çok enteresan :)
pembe saxo vs 131 turbo
Burhan Koçman Type Rs Videos | Facebook
ismail abinin her yarışta çekici başındaki mangal keyfine bayılıyorum :) işte zevk işi bu bi yandan mangal yaparken ben bi rekor kırıp geliyorum demek güzel olsa gerek bazıları atar tutar yapana kadar işin zevkini çıkarsınlar. değil 1045 beygir 3000 beygirde olsa değil 8.5 --6.5 ta yapsalar bu zevki yaşayamazlar .