ulen bende diyorum niye aç kaldık die :) meğer cem arkamızı döndükçe vermiş mangalın gözüne .... afiyet olsun kardeşim ;)
Printable View
Yarışa katılan yarışmacılara, seyircimize ve organizasyondaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizler olmasanız zaten böyle bir organizasyon olmazdı. Kırdığımız, üzdüğümüz abilerimiz ve kardeşlerimiz olduysa özür dileriz. Eksik bir yönümüz olduysa bunlarıda duymak isteriz.
Bu yazıyı yazdıktan sonra süreleri soracak arkadaşlar olacaktır. Bıu konuda eksiğimiz var biliyorum ve bu konuda da iyileştirmeler yapacağız. Kusura bakmayın bilgisayarımı yeni açabildim. Süreleri yayınlayacağım biraz sabrederseniz sevinirim.
Tekrar teşekkür ederim. Hepniz harikaydınız.
Dostum kim ne derse desin harika bir organizasyon yaptınız.
öncelikle tebrik ederim serkanım..ben bu sürelerden bisey anladım konyada 14.022 yapan araba akhisarda 14.016 yapmıstı süreler arasında ucurum olmuyo demekkı yanı konyala akhisar arasında ucurum yokmus..
bu arada bu konya yarısını kacırdık bidahakı yarısa ordada bi süremi görmek isterim akhisara gelipte süreleri bildigim arabalarında süreleri geri gelmıs belki bizde kendimizi gelistirmişizdir yada hava sartları veya rakım bizede yarıyabilir..:P :):icon_tup:
gel gel sende gel :) :)
Sizin kullandığınız süre ölçüm cihazında bir sorun var. Sarı ışıklar yandığı zaman, yeşile kimi zaman 8sn sonra , kimi zaman 5 sn sonra, 1 kez de 11 sn sonra geçti.
Normalde bir yandan arabayı tutup bir yandan ışık takibi yapmak imkansız olduğu için ışık sayma yöntemini kullanmak istedim ama hiç birinde senkron tutmadı.
Bunu kesinlikle düzeltmeniz lazım. Büyük ihtimalle fotoseller arası mesafe uzun ve rs485 veri iletişimi kullanmıyorsunuz.
Abi siz o gün söyledikten sonra bende GSIM ye sordum dün o sistem bilerek o sekilde yapilmis , degistirmelerini istedim. Geri döneceklerini söylediler bekliyorum.
peki hocam bu sezon içinde bir yarış daha olacak mı ? havanın soguk olması problem degil kimse için sanırım. yagmur olmadıktan sonra yarış yapılabilir. fakat bu kadar geç saatlere kalmamak gerekir tabi.
Ölçüm sisteminde bencede sıkıntı vardı, start fotoselinde eliyle fotoseli ayarlayan, süreyi başlatan abi gözümüzden kaçmadı :D
araçların hepsıne maşallah hepsınde emek var.guzel yarıştı gercekten.inşallah tekrarı olur.
audıyı ayrıca tebrık edıyorum maşallah :)
Otomobil sporları ruhuna sahip insanların yapacağı organizasyonlarda olmazsa olmaz sayılan kurum kültürü mantığını özümsemiş ve bunun gereğini yapmış ardından da insanların çoğunu memnun ederek teşekkürü hak eden KOMOSK yönetimini tebrik ediyorum. Konya halkını, tüm kamu ve eğitim kurumları da dahil otomobil sporlarıyla tanıştıran KOMOSK yoluna yaklaşık 6 yıldır devam eden köklü bir kulüptür.
Bu sporda kulüpler, hakemler, izleyiciler, federasyon, il yönetimleri ve tabiki sporcular vazgeçilmez unsurlardır. Şahsi beklenti ve menfaatleri varsayarak yola çıkan bir topluluk bu camiada hiçbir zaman önemli işlerin altına imza atamamıştır. Türkiye'de Otomobil Sporlarının gelişimi ve gidişatı incelendiğinde tablo zaten ortadadır. Buna rağmen yapılan faaliyetlerin -yapıcı eleştiriler hariç- acımasızca eleştirilmesi de aşikardır.
Otomobil Sporları bir tutkudur. Bu paydada birleşen insanların anlaşmaması söz konusu bile olamaz. Ayrıca hangi meslek grubundan yada eğitim seviyesinden gelirse gelsin kimsenin karşındakini küçümsemesi yada görmezden gelmesi kabul edilemez. Bu işlerle ilgili konuşmak için olaylara vakıf olmak ve bilerek konuşmak en mantıklısıdır. Birçok değişim ve gelişim olan ülkemizde halen bürokraside saydamlaşma tamamlanmamıştır. Bu bağlamda tüm kulüplerimiz birçok sorunla uğraşmaktadır. Eleştirilerin yapıcı, insan ilişkilerinin olumlu, yarışların bol olması ümidiyle...
TEBRİKLER
bu rekorları kırıcak 2 kişi bilirim.
birincisi abim patronum EMİN SARI (BTU)
ikinicide yine özabim gibi sevdigim brom EMRAH ERYILMAZ
kırarsa rekorları bu 2li kırar diye düşünüyorum :D
+1453 :D benim cektigim videolarda kanitli halde amcalarin yesil isik starti gozukuyor. Bunun nedeni nedir aciklarsaniz hepimiz mérak ediyoruz.
Ufak sıkıntilar haricinde yaris gercekten cok guzeldi katilimcilara tesekkur ederim bize guzel bir yaris izletdiler, benim gibilerde keyif heyecan sevinc uzuntu en onemliside imrenerek izledik :) Ama sunuda yazmadan gecemiyecem Konya seyircileri gercekten yaris izlemek icin herseyi yaptilar. Tum uyariar dinlendi. Ileriki yarislarda insallah ozellikle sure sistemi konusunda daha basarili olursunuz.