bu pembe saxo onno ustanın orada yapılan arabamı ?
Printable View
bu pembe saxo onno ustanın orada yapılan arabamı ?
o seni geçer abi :D :D
şaka bir yana uzunca bi süre kaldı ustada ben daha ekeyi yaparkene Murat usta (mrc murat ) uğraşıyordu hani güzel kaliteli malzemelerle güzel işçilikle toplanmıştı ilerleyen zamanlarda başarılı olacaktır.
sonuçta bu işler boyacı küpü değil sok çıkar olmuyor ama dışardan insanlara davulun sesi hoş geliyor hemen pat diye oluverecek zannediyorlar :)
http://i51.tinypic.com/2mnock1.jpg
DÜN GERÇEKLEŞMİŞ OLAN BU KOMOSK YARIŞI HAKKINDA
sölemek istedigim birsey war bu yarısı düzenleyen üniversite tayfasında yer alan i....ye sesleniorumm..... Frenci Ahmet ve Bizlerin sayesinde (KONYADAKİ GRUPLARIN VE SANAYİCELERİN ) , sanayi ayagını oraya topladınız sanayi cileri kullanarak bi sekilde DURUMU bu defaa göturdugunuz ama adam olmadıgınız surece digerleri gibi saf dısı kalır kuyrugunuza baka baka gidersniz .bileklik olmadan kimse giremez dediniz ama sevgilinizi eşinizi dostunuzu bileklik takmadan aldıysanız oradaki herkesi almak zorundasınız dün basımızdan geçen bir olayı ve söylenilenleri paylasmak istiyoruz; Dün tanımadıgımız iki bayan arkadas erkeklern icinde rahatsız olmuşlar sehr dısından da gelmisler biz icerideydik rica ettiler yardımcı olurmusunuz diye bizde söledk iceri alırmısınz misafrlermiş .. die
oolmaz dediler siz girinn
onları alamam dedleri
bizde bastık yaygarayı
... artı diorlarkii;
ZATEN BURDA BİR SÜRÜ KIRO İLE SANAYİCİYLE UGRASIYORUZ birde bunlarla ugrasamam diyor arkadasn ismini tam hatrlayamıoyrum ama tanıdıklarını alıyorsan içeriye bileklik olmadan herkesi almak zorundasın......ya hep ya hiç..konyamızın aracları ve yarıscıları belli zaten gerekli azmi, gösterdiler.şehir dısındanda katılım gercekten guzeldi ama sanmayın bu sizin gücünüzdü .. bu SANAYİCİ nin gÜCÜYDÜ.. ona göre ayagınızı denk alın ... sanayi ci olmasa 400 mtreye YAYA kalkarsın..:))kazanan herkesi tebrikEDİYORUZ kaybeden arkadaslarımıza da nasip deglmiş BİRDAHAKİ SEFERE BOMBA gibi bekliyoruz...
SİZLERİNDE YORUMLARINI BEKLİYORUM ARKADASLAR DÜN YAPILAN TERBİYESİZLİGE KARŞI...
facebook'tan alıntıdır !!!
Pinnwand-Fotos | Facebook
Gidin kumda oynayin. Yok piste kizlari almamislar vs.
Neden minikler kiriyotmu ?? Nedenkirsinlar? Saxo kirdimi ? Senj ki kiriliosa sorunu baskalarinda aRama abi yaparlar gecerlr yada gecemezler bdni baglamio keske tam olsaydi ben gectim deseydin .. Benim isimle alakasi yok bunun uzrrimede alinacagim bisiy cunku ben zorladimonu bitmedi ama gir dedim insalllah bidahaki sefere cok guzel olur hayirlisi
Ya özgün sen bir seferde duygusal olma be kardeşim :)
Dogru diyor ahmet abi onun bulundugu yere gelebilmeleri için aksaklıklar çok yaşıcaklar
daha şanzumanı var bunun kilidi var priz diregi var motora bişi olmasa yürüyenine kesin olucak o saniyelere inerken
Hilmiiiii ben biaiy bilmeden konusurmuyum ??? :))))
Abii ppg ye soylersin yapar liberty var holinger hust var hesaplamasini yaptiktan sonra sikinti olmaz abi ustesinden gelinemiyicek bisiy yok al hilmi kendi esapladilar bilal ile 10 numara sanzimani bence eeee abi hepimiz dostuzzzzzz yaayin boyle
imzanda ne güzel yazıyor özgün;
ne büyüktür emeğe saygı duyan insan...
ppg den liberty den almakdan çok daha önemli bence tr de üretilmesi tamamen türk malı olması.sadece hesaplama yapmadım ben dog engagement sistemi kurdum be box içerisine.mütevazi olsunlar canımı yesinler. bak şahincilerde aynı siz aynısıyla karşı karşıyasınız.
yapsınlar yürütsünler süre çıkarsınlar bükemediğimiz bileği öperiz. ama emeğe saygı göstermesini bilsinler. o zaman hepimiz dostuz..
keşke herkes hilmi gibi olsa şu an en hızlı ikimiziz varsa yanımıza yaklaşabilecek buyursun..
abi ben yapana laf etmedimki dog yapilir gerekirse beneenona yaptiririm sikinti yapan deil tebrik eder tasss.... Operim benim derdim o deilki kimseye laf etmiyorun arabanin girme nedenini sotluyorum ben saxo ya laf etttiginiz icin aciklamada bulundum ben ibo tamam yapmitir bi hata ama hayatinda ilk defa kalfirmadimi arabayi 5 senedir turbo die dalga ecmesini biliyonz :))
Dur yeni el atttik sikintinyok en hizlini msky bu arasa ehehhehe
yarışa katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
msky ismail abi her zamanki gibi süperdin. bence 10 küsür geçtiğin sürede 9 saniyenin altına inmiş gibi bir gidişi vardı aracın, fotaselin azizliğine uğradın gibi geliyor bana,
kabus süperdi son kalkışında duvara çok yaklaşında biraz gazdan ayağını çektin gibi geldi bana ama aracın gerçekten süper,
supranı hiç bukadar yakından görmemiştim, aracının maşallahı var,
gürsel aracının sesi süperdi desibeli en yüksek olan arac heralde seninkiydi, kategorin çok zorluydu ama iyi yarıştın,
vts poweri çok seyrettim ama dün en güzel günündeydi sanırım tebrik ederim.
ruf 50 çok şık bir araç tabiri yerindeyse kız gibi maşallah, seyri çok zevkliydi sanki acentadan alıp getirmişsin gibiydi,
wankel çok vahşi duruyordu inşallah başka zaman kalkışımı görürüz rölantisi bile insanı bitiriyor,
aklıma takılanlar bunlar oldu katılan arkadaşlara bize güzel bir seyir zevki sundukları için teşekkürler. başarılarınızın devamını diliyorum allahım kaza bela vermesin...