Abi video bölümüne bakın Allahınızı severseniz biri bu adamı durdursun![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Balata Değiştircem
aks alacam
turboda bi sıkıntı var onuda değiştircem bidaki sezon inşallah abi...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ismail abi anıl abi ve ahmet abiyi tebrik ederim sürelerinden dolayı. bütün ankara grubuna da sıkıntısız yarışabildikleri için kocaman maşallah. Allah nazar değdirmesin. daha iyi sürelerle inşallah
guzel bı yarıs ve zevklı gectı ama aksam son kalkıslarda anıl abı ıyı korkuttu benı audı duyarı yalayarak gıttı gerı topladı araba tekrar duvara dogru yoneldı cok korkuttu benı![]()
Saxo)) saxo iddali sabredin eksikleri var hala hepinizin eksikleri var eskisetupnin ustune cok degisiklikler yapildi soyle diim focus bujisi vardi okadar yetisemedi araba cumartrsi aksambakabildik 1 2 bisiy aonra direk yarisa girdi sabredin sabirli olun ben zorla istedim girmesini 1.3. Bar basiyordu sadece deneyim olmasini istedigim icin girmesini sagladim ki ilk kalkisi 14.5 tu 13.5 a dustu. bu ilk deneyimydi Yavas yavas alistiricak kendni bir sonraki yarisa mekanik olarak eksiklerin cogu giderilmis bi sekilde daha guzel sonuclarla derecelerle gorucez.
Varmi saxo hakkinda soru sormak isteyen?? Buyursun sorsun cevap vereyim...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Saxo hakkında bazı yorumlar yapılmış fakat sahibi olan İbrahim bey ile ilk kez tanıştık, beraber konya'ya seyahat ettik ve kendisinin mütevazı ve efendi bir insan olduğunu gördük. Sonraki yarışları çok farklı olacaktır, Özgün'ün de dediği gibi cumartesi gecesi mekanik bir çok eksiği olduğu görüldü.
Aslında Ahmet sen İbrahim ile istişare'ye yatsanız, birbirinize bilgi paylaşsanız herşey çok farklı olur. Sonuçta Saxo turbo ile uğraşan bir elin parmağı kadar adamsınız...
çok eğlenceli ve yorucu bir gün oldu biz ankara şaşmaz drag team8 araba geldik ( 2 tır 1 minibüs
) 5 kupa götürdük çok eğlenceli bir minibüs yolculuğu yaptık 20 kişi . Orda mangal yaktık 30 kişi .
msky emme manıfoldu patlatmasaydı 9 sanıye gelmişdi ama sonraki yarışa kaldı inş. , kabus 4 silindir 1.8 hacmiyle o süreleri yaparak günün en çok dikkat çeken arabası oldu ruf yere tutunamadı ama yinede sesiyle ürküttü , gürsel abi subaruyla iyi süreler çıkardı , nisupra şanzuman sıkıntısı yaşadı ama yinede kupa aldı , mirafiori sınıf 4 de 1. oldu supran baya iyi süreler çıkardı bizim 131 beklenmeyen bi şekilde 1. oldu
yarışa katılan derece alan almayan herkezi tebrik ederim
tebrikler white rs güzel yürüyor, 131 i bazı insanlar nos la 1. oldugunu sanıyo fakat nos ayarı yokdu arabanın yarış gecesi bağladık nosu yasin abim fazla basamamış bile nosa debriyaj sıkıntısından, onuda geçtim en önemli sorunumuz cumartesi günü özgün abiyle alt tarafları ayarlıyoduk işimiz bitti sanayiye geri dönerken bi baktım tam gaz yapılmıyo arabaya , turbo gelınce başlıyo debriyaj kaçırmaya öylece yükledik tıra ve 9-16 starmax lastiklerimizle yarışa katıldık bi şekilde hafifletme vs vs yok biz 100 lük nos basalım hafifletme yapalım iyi bi debriyaj, birde lastik acaba ne saniye çıkar
herkezi tekrar tebrik ederim
Bu arada 131 cidden debriyaj sorunu yaşadı. Arabada 3 kişi iken debriyajı sardı alet. Sonuçta 2 yarıştır kırmadan , 3er 4er kere rakiplerle eşleşip hakkı ile birinci oldu.
Artık şu nos vs. işini geçmek lazım. Artık süreler konuşuluyor. İstersen arabaya metan gazı bas, ama iyi süre yap. O yüzden bu devirde artık her şey mübah...
2 hafta sonra drag war mı ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Kim be basiosa basiyor bizi ilgilendirmez sure ar aksilikler olsa da ortalama sureler var
Sikjnti olu agini sanmiorum ama sababa calismayinca gurselin suratini gormenizi izterdim hajaha
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sen isini yapiosun ozgun uzerine alinacagin bir konu deil. Ben arabami ilk yaptiimda beni aradi ibrahim , ben oole bi araba yapacam seni 15 boy gecicem diordu 5 sene oldu) mersinlilerin huyu bu esip cosmak.. O saxo nun bana yaklasmasi icin cook firin ekmekler yemesi lazim. Dedigim senlik bi mevzu deil sen 10 numara ayr yaparsin guc alirlar ama unutma daha kirip dokecekler o sorunlari asacaklar. Ben o zamana bu isleri cokdaaan birakmis olurum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)