bu sefer gelicem kısmetse
Printable View
bu sefer gelicem kısmetse
İzmir yarışlarını izlemeye giderdim hep, şansıma Konya'da üniversite okuyunca merak ettim doğrusu izleyici olmak isterim :)
şahin gelmıormuş sanırım.araba yetişmemiş
süpriz falan olmasın :)
suprızlerı herkez sever bılırsınız :)
Şahinin Varlığı Süpriz Zaten :P umarım gelirler...
aslında bukadar güzel organize olmuşken seyircilerin giriş yerlerinde bir kapı olsa herkese fiş vs gibi bişe kesilse cüzi komikte olsa bir miktar para alınsa en fazla 5 tl mesela. 1000 kişi gelse bu seyirciden alınan para da 1.ye yada her grubun birincilerine kademeli olarak ödül niyetine verilse.çünkü herkes sponsor derdinde.Haa tamam belki kimseyi zengin etmez ordan alacağı 300-500 tl yada herneyse ama Şevki artırır en azından benzin parası olur bişe olur diye düşünüyorum.yada buda yapılmasa bile ordan toplanan para ile yarışa gelen araç sahiplerine yanındaki ustalarına vs yani padok alanının içinde olan o gün faaliyet gösterenlere yemek su kola vs ikramlar yapılsa yani insanların gönlü hoş edilse bence 10 numara olur.
Yada hiç biri olmasın bu paralar biriktirilsin en azından pistin ilk 50 mt lik kısmına VHT alınsın.Yanlışmı düşündüm ?
Biz çok uğraştık öyle bişey yapabilmek için ama malesef böyle bişey için izin vermiyorlar
Konya Otomobil Sporları Kulübünden Başkan Hançerliye Ziyaret - SON GELİŞMELER
BASKANIMIZIN EMEKLERI UGRASLARI
şahin gelicekmi acaba :D orda olmaya çalışıcaz
dünya rekoru kırılcak bu sefer...:D
Rekor ihtimalinden dolayi Top gear da canlı yayınlanacakmis yarış :)
Şu an konya yağışlı, pazar günü hava şartları uygun olacak mı bu konuda bir bilginiz var mı?