perşembe gününe kadar yağışlı daha sonra ki günler güneşli yağış yok
Printable View
Sahin varmi yokmu yagdi gurledi ama halla ne ses var nede bi soluk????????
en son geçen hafta içerisinde görüştük parça bekliyorlardı. bir kaç arksdaş görüşmüş sanırım hazır bitirmişler
konya meteoroloji genel müdürlüğünden aldığımız bilgiye göre pazar günü yağış gözükmüyor...
16 derece hava olacak baya iyi olur yaza göre
atmosferik 106-saxo gelmeyi düşünenler var mı?
kayseriden gidecek olan varmı arkdaşlar..
Valla ben 106 ile gelmeyi düşünüyorum ama hava şartlarından tırsıyorum yağmur yağarsa tüm hazırlık ve masraf çöpe gidecek cuma ctesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum..
Hava sıcaklığı 22 derece olarak söylendi ve yağış gözükmüyor
hava suanda bıle cok guzel yaz havası tam anlamıyla :) havada drag kokusu var :)
drag pistinin tam adresi yada tarifi vs varmı benim gibi yeni gelicek arkadaşlar için kolaylık olur birde yakınlarında pansiyon yada böle ucuz otel bişi warmı gece yatıp sabahtan drag pistine gelmek için kahvaltı vs bişi istemiyorumç
Şahin gelecek mi? Kesin bilgi var mı?
antalyadan konya ya seydisehir uzerı geldıgınız konyanın merkeze gıden yolu takıp edın yenı adlıye sarayına varmadan 2 ısık oncesı telefonla ulasın bızlere bız gereklı adresı verırız kalacak otel olarakda pıstın karsısındakı yol dırek mevlanaya cıkıo ve trustık bı alan oldugu ıcın fazlasıyla otel bulma ımkanınız olur yada bızım fıyatta anlastıgımız oteller var afısın altında yazdı arkadasım o otellerle de ılgılenebılırsınız
o oteller şu mevsimde cok pahalı geldi. Uygun fiyatlı şöle iki kişinin 50 60 liraya kalabileceği pansiyon vs tarzı bir yerler olursa cok süper olur. en olmadı sabah 5 gbi yola cıkacagım orda hiç kalmayacagım Sanırım ortalama 4 5 saat arasında konyaya ulaşabilirim.
drag pisti pisti için gps kordinatları : 37.819451,32.565815