User Tag List

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
327 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: KONYA OTODRAG ŞAMPİYONASI 3. AYAK '' KOSK Sezon FİNALİ ''

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süre sistemi geçen yarış fotoselin çalınması nedeniyle EL YORDAMI ile başlatılsada bugün herşey olması gerektiği gibiydi...

Çok güzel bir gündü, ama inan KARANLIKTA DRAG BAMBAŞKA...

Start noktası inanılmaz güzel oluyor...
    Nazminin 13.822 yaptığı final kalkışında lastik dahi yakmadı, üstelik yağmur çiseliyordu, tebrikler kardeşim...

chiefkadir ard arda 4 kez 14 saniyenin altında derece yaparak kingoatmo ile eşleşti ancak araba hararete de başlayınca nazmi ile denemelerinde 14lü saniyelere kaldı ama en çok 13lü saniyeye imza attı..

OR-SEL 106 Seeding de en yavaş dereceyi yaptığı için sürekli kalktı, yanılmıyorsam 6 araç eledi, arabası da taş gibiymiş maşallah,sıkıntısız sonuna kadar devam etti, 28AC106 14saniyenin altına inince elendi...

bladerk erkutu her an konya ankara yolunda KUTUP AYISI kovalayabilir, anlayın ne kadar şanslı olduğunu Tüm aksilikler ve şanzıman sorununa rağmen kendisine ait d16 rekorunu utku pilotajında geliştirdi, yarış sonrası 14sn. altı deneme için piste çıktı ama son aksilik de BENSİZ olmaz dedi

Satılmış usta çok çok iyi bir derece yaptı Yolda görseniz "bildiğin saxo" diyebileceğiniz kaportasından hiç bir parçasını sökmediği aracıyla 12 saniye altına inerek gerçekten de çok büyük bir HELAL OLSUN'u hak etti, tebrik ederim...

Gelelim 42 AEM Type R'a...
    es geçelim neyse
    M.Resat Simsek

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir yarışı daha geride bıraktık ,ilk kez sorunsuz sıkıntısız bir yarış tamamladım..
    Sabah Antremanda 14,07 yaptım ilk denemede o dereceyi yapınca 13 lere inerim diye düşündüm ama seedingde yanımdaki golf 4-5 defa fodepar yapınca araba çok ısındı vs. 14.2 lerde kaldım ..Yarış öncesi ufak tefek bişeyler yaptık ve 13,8 13,9 ları defalarca yaptım antreman kalkışı dahil toplam 11 kez start aldım kısacası yarıştan çok keyif aldım
    Bu yarışta Supran hariç superligden araba yoktu sato çok iyiydi ,orsel orhanda bence yanlış lastik seçimi ile iyi saniye yapmamasına rağmen çok araba eledi baya kalkış yaptı,king d16 mız Erkut ile çok iyi hazırlandı ve kendi derecesini iyileştirdi,Kingo Atmo ile kalkışlarımız çok zevkliydi son kalkışta kafaburun girdik,nerdeyse inip birbirimizi tebrik edecektik

Bu yarışta başta Brutal Baturalp,Cub Can ve Levent olmak üzere bize sliklerini veren dirk ramazan ve son dakika çekici bulmamızı sağlayan Erkut kardeşlerime teşekkür ediyorum..
    White Rs bir dahaki yarışa çok daha hafif ve daha güçlü gelecek inşallah

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre sistemi geçen yarış fotoselin çalınması nedeniyle EL YORDAMI ile başlatılsada bugün herşey olması gerektiği gibiydi...

Çok güzel bir gündü, ama inan KARANLIKTA DRAG BAMBAŞKA...

Start noktası inanılmaz güzel oluyor...
    Nazminin 13.822 yaptığı final kalkışında lastik dahi yakmadı, üstelik yağmur çiseliyordu, tebrikler kardeşim...

chiefkadir ard arda 4 kez 14 saniyenin altında derece yaparak kingoatmo ile eşleşti ancak araba hararete de başlayınca nazmi ile denemelerinde 14lü saniyelere kaldı ama en çok 13lü saniyeye imza attı..

OR-SEL 106 Seeding de en yavaş dereceyi yaptığı için sürekli kalktı, yanılmıyorsam 6 araç eledi, arabası da taş gibiymiş maşallah,sıkıntısız sonuna kadar devam etti, 28AC106 14saniyenin altına inince elendi...

bladerk erkutu her an konya ankara yolunda KUTUP AYISI kovalayabilir, anlayın ne kadar şanslı olduğunu Tüm aksilikler ve şanzıman sorununa rağmen kendisine ait d16 rekorunu utku pilotajında geliştirdi, yarış sonrası 14sn. altı deneme için piste çıktı ama son aksilik de BENSİZ olmaz dedi

Satılmış usta çok çok iyi bir derece yaptı Yolda görseniz "bildiğin saxo" diyebileceğiniz kaportasından hiç bir parçasını sökmediği aracıyla 12 saniye altına inerek gerçekten de çok büyük bir HELAL OLSUN'u hak etti, tebrik ederim...

Gelelim 42 AEM Type R'a...
    es geçelim neyse

o bildiğiniz saxo 860 kilo zaten.. ve nos basıyor sato. fiber kaputunuda göremedin herhalde. yolda görseniz bildiğiniz saxo muhabbbetini geçelim.. o nos basıyor ben basmıyorum. benim sürem 11.4 onun 11.9 arada epey fark var
    2011 sezonu kapandı rekor benim
    ama çok rica ediyorum seneye yapabildiğinin en iyisini yapsın söksün hafifletsin basabildiğini bassın, benle yanyana araba kaldırma cesaretini göstersin.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o bildiğiniz saxo 860 kilo zaten.. ve nos basıyor sato. fiber kaputunuda göremedin herhalde. yolda görseniz bildiğiniz saxo muhabbbetini geçelim.. o nos basıyor ben basmıyorum. benim sürem 11.4 onun 11.9 arada epey fark var
    2011 sezonu kapandı rekor benim
    ama çok rica ediyorum seneye yapabildiğinin en iyisini yapsın söksün hafifletsin basabildiğini bassın, benle yanyana araba kaldırma cesaretini göstersin.
    valla abi arabayı ben yolda görsem hakkaten bildiğin saxo derim, bembeyaz güvercin gibiydi maşallah
    ahmet abi zaten sürelerden de görüldüğü üzere cesaretlik bir durum yok, zira sen bir üst sınıftasın, en hızlı FWD sensin, 2.si de ankara arabası oldu sevindim kutladım. Hani draga girseniz sınıflar bile farklı olacak.
    Yolda görsem nos basıp 11.9 yaptığını anlamam wallahi o arabanın ama senin arabanı yolda görsem destur çekerim maşallah derim, görüntüsü maksadını belli ediyor zira...
    Sanıyorum satılmış usta işe kişisel bir anlaşmazlığın var, ben derecelerinizden dolayı her 2nizi de can-ı gönülden tebrik ederim

Bu arada satılmış ustayla bu vakte kadar merhabam dahi olmamıştır, ben daha 15 yaşlarımda iken ENKAya turbo 131 ile gelirdi, o zamandan beri uzaktan tanırım, yanlış anlaşılma olmasın
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayı unutmuşum İtb li Kadett Berk kardeşimizde antremanda seeding de iyiydi ama rakım farkı onu kötü etkilemiş ayrıca vites problemi yaşadı üj bej karıştı Dönüş yolundada Niğde Aksaraya doğru yanlış yola girdiler sayemizde

28 Ac 106 da özellikle benimle olan kalkışta çok iyiydi onada yaptığımız solüsyon ve kan değişikliği yaradı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abi arabayı ben yolda görsem hakkaten bildiğin saxo derim, bembeyaz güvercin gibiydi maşallah
    ahmet abi zaten sürelerden de görüldüğü üzere cesaretlik bir durum yok, zira sen bir üst sınıftasın, en hızlı FWD sensin, 2.si de ankara arabası oldu sevindim kutladım. Hani draga girseniz sınıflar bile farklı olacak.
    Yolda görsem nos basıp 11.9 yaptığını anlamam wallahi o arabanın ama senin arabanı yolda görsem destur çekerim maşallah derim, görüntüsü maksadını belli ediyor zira...
    Sanıyorum satılmış usta işe kişisel bir anlaşmazlığın var, ben derecelerinizden dolayı her 2nizi de can-ı gönülden tebrik ederim

Bu arada satılmış ustayla bu vakte kadar merhabam dahi olmamıştır, ben daha 15 yaşlarımda iken ENKAya turbo 131 ile gelirdi, o zamandan beri uzaktan tanırım, yanlış anlaşılma olmasın
    yanlış anlaşılma yok kardeşim. araba sanki 1000kg varmış gibi bir ima oldu onun için yazdım.kendisini tebrik ederim o imkansızlıklarla elinden gelenin en iyisini yaptı.
    RACE WERKS

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi "dışardam görsem" dedim zaten
    yoksa mesela nazmi ben yakın arkadaşım, nazminin arabası ile beyaz saxo alakasız dış görünüm olarak,onu belirttim,keza erkutun araç, serkanın JB106 gibi, o görüntüde bir arabanın 11.9 yapmasına şaşırdım, sorun yok
    Dışardan bakınca 1000kg gibi duruyodu tribünden Ama içerde ne var ne yok,onu siz daha iyi biliyorsunuz illa ki

Bir de gerçek tek kapı (sadece şoför kapısı) olarak 1 adet 124 vardı, bir de 131 eklenmiş bu yarışta, gerçekten bu araçlarla draga girip de 13 saniyeler gören yarışmacıları tebrik ediyorum, inanın renk katıyorlar
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada TR fwd N/A rekoru kesinlikle Nazmi ye aittir. 0 rakımlı manisada yarışmaya benzemiyor konya zira 1010 gibi bir rakım var arkadaşlar.Atmosferik bir makina için 1010 rakımda alınmış çok ciddi bir sonuçdur tekrar tebrik ederim kardeşim kingoatmo'm
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada TR fwd N/A rekoru kesinlikle Nazmi ye aittir. 0 rakımlı manisada yarışmaya benzemiyor konya zira 1010 gibi bir rakım var arkadaşlar.Atmosferik bir makina için 1010 rakımda alınmış çok ciddi bir sonuçdur tekrar tebrik ederim kardeşim kingoatmo'm
    atrı olarak LASTİK YAKMADAN ÇİSELEYEN YAĞMUR EŞLİĞİNDE!

Kulağa şaka gibi geliyor değil mi?

Maşallah
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni beğenmiyomusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atrı olarak LASTİK YAKMADAN ÇİSELEYEN YAĞMUR EŞLİĞİNDE!

Kulağa şaka gibi geliyor değil mi?

Maşallah
    benzinimiz bitti ondan lastik yaktırtmadım işe yaradı hahaha
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizzat tam yanındaydım abi senin beraber tuttuk hem nazminin gem kadir abinin arabasını
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni beğenmiyomusun

olurmu hiç dostum harikaydınız.Clio en güzel günündeydi maşallah. yanlız havanın soğuması makinaları bariz canlandırdı geceye kaldık ama değdi güzel sonuçlara. maşallah white rs e
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olurmu hiç dostum harikaydınız.Clio en güzel günündeydi maşallah. yanlız havanın soğuması makinaları bariz canlandırdı geceye kaldık ama değdi güzel sonuçlara. maşallah white rs e
    Eyvallah Ahmet, bide d16 yı indireydik 13 lü dereceye Banko olacaktı Ankara için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok özel olarak TEBRİK EDİLMESİ GEREKLİ kişi de SuprAN Anıl'ın babası.
    Akhisara izleyici olarak gittim, akis kırdı sanırım anıl pistin ortasında, babası koşarak aracın yanına gitti ki rahat 250 metre vardı mesafe.. Bugün intercooler borusunda sıkıntı çıktı sanırım, kendisi tribündeydi, yine koşarak yanına gitti...

Hepmizin babası mutlaka çok iyidir ama Bir gün benim de erkek çocuğum olursa (Çok şükür kızım var bir tane) ve bu spora merak duyarsa, örnek alacağım kişidir kendisi...
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Ahmet, bide d16 yı indireydik 13 lü dereceye Banko olacaktı Ankara için
    aynen öle. 1 haftadır ne çektiğimizi ben biliyorum. bu spor maalesef çok nankör çok üzüldüm erkutun süreyi göremediğimiz için.bundada vardır bi hayır dedik sağlık olsun bi dahakine inşallah.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öle. 1 haftadır ne çektiğimizi ben biliyorum. bu spor maalesef çok nankör çok üzüldüm erkutun süreyi göremediğimiz için.bundada vardır bi hayır dedik sağlık olsun bi dahakine inşallah.
    Anonsları yapan Konyalı kardeşin nazarı değmediyse ben de ne olayım
    M.Resat Simsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bro bence nazara geldi neyse 30 unda varsa yarış mutlaka iner bu sefer..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)