Şu an bu yarışmaya katılma şansımız yok mu ? 18 Gün var egitim mumkun degil zaten ?
2009 - S2000
2010 - EVO X
2011 - C63 AMG
2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned
2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D
2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI
2015 - ?
Puan sistemi nasıl oluyor bu Drift yarışmalarında.. Bilmediğimden soruyorum.. Yani açıya göre mi veriliyor yoksa daha fazla yan gitmeye göre mi ?
Birde pist her zamanki gibi 8 mi olacak yoksa daha farklı bi yerleşim olacak mı ?
Puanlama şöyle oluyor.Değerlendirilen konular , hız , açı , çizgi ve kalabalığı coşturması olarak kısaltılabilir.Jüriler bunları göz önünde tutuyorlar . Örnek yarış videosu ekliyorum . Seslendirme jurilerimizden Faruk Kugay'a ait.Görüntüler ingilterede düzenlenen JDM All Stars dan.
Round 1:
Togethia - The JDM Drift Allstars - Round 2 - Sunderland on Vimeo
Round 2:
Togethia - The JDM Drift Allstars - Round 3 - Malta on Vimeo
keşke dışardan da katılımcı alsaydınız 1 yarışlıkbu yılda yalan oldu geçen konuşmalarda dışardan katılımcı alarak yarış düzenlicez demiştin musti ama bu sene yok sanırım sağlık olsun kendi aranızda yarışmaya devam
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bunu bizde isteriz , umarım biri bize drift yapabileceğimiz bir pist verir de bizde organizasyon yapmanın sıkıntısını yaşamadan sadece işimize bakar drift yaparız.O organizasyonda da akademiden olmayan arkadaşlarla yarışmakta hoşumuza gider tabii.
Körfez de gene asfaltı bozacağımızı düşünüyorlarmış , hala eski kafadan kurtulamadık ...
apaçi kabul etmiyolarmış şansımı sizde denicem![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
cevaplarınız için teşekkür ederim ama yurtdışından gelicekler için guncelleme yapınca aklıma bir kaç soru daha geldi.
- yurtdışından gelicekler için eğitim şartı aranıyomu?
- eğitim şartı aranmıyosa lisansları varmıdır bu iş için?
Yurt dışından gelenlerin deneyimi zaten bizden de fazla.Bende Yunan driftçilerin listesi var , bu listelerde katıldıkları yarışlar , araçları vs vs var.Bizim yaptığımız antrenmanın 10 katı kadar adamlar uluslararası yarışlara katılmış.
Tutup lisans sormamız , yada bizden eğitim almanız lazım dememiz komik.Kaldı ki eğer bu adamlarda aynı ayarda Türkler varsa , bizden eğitim almasına gerek olmadan yarışa dahil edebilirim.Misal sen ?![]()
Mustafa belkide hata vardır organizasyon mantığında,
Eğitim almayan arkadaşları birbirleriyle çıkarsanız onlarda bu yarışta olsalar sonuçta her yarışçı eğitim almamış kayıt olmamış olacak ve sonuçlarına beraber katlanacaklar tabi pistinde tehlikeli yerlerinde kesinlikle izlyici olmaması gerekecektir acaba öyle olsa nasıl olur?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)