bir aksilik olmazsa bu organizasyonada gelmeyi düşünüyoruz ankaradan
Printable View
bir aksilik olmazsa bu organizasyonada gelmeyi düşünüyoruz ankaradan
Fatih taraflarından giderken aracında boş yeri olan varmı ? :D :D
Baya kalabalık bir seyirci grubu olacak gibi.Allahtan seyirci izleme noktaları çok geniş :)
avrupa yakasından gelenler içinde bir buluşma noktası olsa güzel olmaz mı ? sonra iki yaka ortak biryerde yol uzerinde buluşup hep beraber geçmek daha mantıklı gibi tabikide seçim sizlere kalmış ben sadece bir öneride bulundum :)
İnsallah orda olucagiz bu lisans konusu icerden disardan tartismasi yillarca surucek gibi akademideki arkadaslar hakli olarak prof insanlar istiyor ama disardada bir suru yetenekli insan oldugunu dusunuyorum kaza riski konusu bana sacma geliyor formuda D de bile heran kaza riski var ki motor sporlariyla ugrasan ozelliklede yarismalarda heran kaza riski vardir disardan gelen adam kaza yaptirir korkusu bence yersiz. Bu akademiyi kuran arkadaslarin yillardir verdigi mucadeleyede saygi duymamak haksizlik olur bence bu cabalarin sonunda bu isi ulusal hale getirmek gerekiyor federasyona baglanip lisansini alan herkes ulusal organizasyonlarda yarismali ki tr de ne yetenekli driftciler var ortaya ciksin. Tr deki sıkıntimiz organizasyonlarda seyirci basin vs eksigiyse bizde elimizden geleni yapar organizasyon alanini doldururuz ama tekrar soyluyorum bu spor artik ulusallasmali emegi gecen herkesin emegine saglik
Formula D ile bizim organizasyonumuzun farkını söyliyeyim sana o zaman.
Bizim 15.000 TL bütçemiz var , bunun büyük kısmı güvenliğe gidiyor ve özel güvenlik şirketiden 20 tane resmi personel alıyoruz , 1 günlük.
Formula D'nin bütçesi 1.500.000$'dan fazla , onlarda organizasyonlarında 15 tane güvenlik şirketi çalıştırıyor.
Bizi formula D ile karşılaştırdığın için teşekkür ederim :)
Valla biz sizi formula D dende cok daha iyi yerlerde gormek isteriz keske bizim ulkemizdede hem ulusal hem uluslar arasi organizasyonlar olsada ailece gidip izleyebilsek guvenlik sirketinden gelicek kisilerin kaza riskini azaltmadaki olayini anlayamadim demek istediginiz bizim butcemiz az ve ondan kisitli imkanlarla bunlari yapiyoruz biz zaten yapmis oldugunuz bu ugrasi taktir ediyoruz. Ozel guvenlik yerine cevrenizdeki gonullu arkadaslarla bunu yapabilirdiniz diye dusunuyorum. Bir guvenlik yelegi olsa brn bile gelir organizasyonda gorev alirdim :D
bizim problemimiz siteden veya arkadaş cevresinden gelen kişilerle ztn degil ordaki cevreden gelen kişiler.
Güvenlik biraz çevre seyirci düzeni + bizim ve sizin güvenliginiz için gelmekte.
Ordaki kaza riskini azaltma durumlarida seyircilerin pistin içine girmemesi manasında olablir.
Mustafa ztn görünce tam manasıyla acıklama yapacaktir.
Gönüllü güvenlik diye birşey söz konusu değil ama.En azından kaymakamlık bunu kabul etmiyor :) Olsa öyle birşey , 100 kişi yardım eder bize zaten.Hehe.
Verdiğim örnekte adamların sadece özel güvenlik elemanlarına yaptıkları yatırımdan bahsettim.Su bariyerleri , organizasyon alanı vs vs ni saysak korkarız :) Amerikalılar bu işi sponsorların desteği ile yaptıkları için , çok büyük ve kaliteli işler çıkıyor ortaya.Ha birde gelen izleyici sayısı 10.000 oluyor , ve bilet 20$ gibi oluyor.Büyük kazanç demek bu da.
Bir seyirci olarak academy vs street organisazyonu olsun isterim gelip izlemek cok keyifli olucak diye dusunuyorum
Hicbir spor dalinda idmanlara cokfazla ilgi olmaz ama konu mac gunune yaris gunune gelince bence hem dolar tasar hemde parali olabilir 2000 kisi bekliyorsunuz asam basi cuzzi bir rakam 5 tl bile olsa bu seyirci icin ufak olsada sizin icin totalda guzel bir mebla olur Umarim ilerleyen yillarda daha ilerilere gidecegiz
Bu arabayı hatırladınız mı ?
http://i386.photobucket.com/albums/o...s/IMG_4322.jpg
http://i386.photobucket.com/albums/o...s/IMG_4368.jpg
Tedaviden sonra :
Yarışmacılardan Kemal Özhaseki 'nin 300hp'lik Ae86'sı az önce son bakımlarının yapılması için dükkanımıza geldi ! Artık 1,5 senedir hiçbir sıkıntı çıkarmayan Sr20det'in yağını değiştirebiliriz.
http://i386.photobucket.com/albums/o...Works/SR86.jpg
bu 86 daha önce çıkmış mıydı son 3 organizasyonda görmedim çünkü.ya da renk falan mı değişti var olanın.