Elinize sağlık , Seboyla foto çekilmiş artise bak ahaha duruş da fena haaha![]()
bizim wrc ye gelme planı pert oldu![]()
bol bol resim mümkünse video lütfen
resim çekenlerin ellerine sağlık
adama pişmaniye verseydiniz yaw olmuyo öyle toz toprak içinde uğraşıyolar o kadar
yada tech lanyard filan hediye ederdi insan![]()
Ayaklarına sağlık bütün gün seyredip tatmin olmuşsunduır heralde.
ben olsam alır arabamı salça olurdum ''deniyomuzz seboooo''
Birde o kadar takip ettin niye yanına gidip 2 yapmadın![]()
![]()
![]()
bu arada dikkatimi çekti.
Teknoloji ilerledikçe şöförlerin bence etkisi azalıyor bek birşey yapmamaya başlıyorlar.
Bence manuel Forewer yani. öle şeymi olur hem şöför yarıştırıyon. hemde herkezin sürebileceği şanzuman takıyorsun bence saçma![]()
Olay arabayı sürmek değil yüksek hızlarda karar vermek. Aracı daha kolay sürülür yapmak ile ortalama hızı yükseltip riski arttırıyorlar. Daha çok pilota iş düşüyo. Rallide araç sürmek vites atmak değil bence. Çünkü yanındaki notları okurken araçlar İstanbul Park gibi süper asfaltlı bir pistte 1inci kalite slickler ile yarışmıyo. Sürekli orası burası oynuyo yeri geliyo kopuyo. Oradaki anlık kararlar kaza yapmanı yada yarış kazanmanı sağlıyo. Bu sıralı vites kutuları sayesinde daha hızlı oldukları için bu kararları çok daha çabuk ve çok daha riskli tam isabet şeklinde yapmaları lazım. SSB'dan sonra parkur zamanları çok hızlandıYani SSB var diye sen ben ancak o arabaları senin dediğin gibi süreriz. Yarışamayız
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ya sabır. hergün gidip geldiğim yolda wrc hemde subaru. dumur olurum ilk görüşümde.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
fotoğraflar için çok teşekkürler Yiit..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)