User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 16 ekim 2011 izmir 7.mahalli draglar

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavga cikti demissiniz. Sebeb neydi hakem hatalari mi?
    Kenanla 20 plakali aracin yarislari cok cekismeli gecti hakemlerinde isi zordu
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kavga cıkma sebebi: anladıgım kadarıyla, bi araç sahibi diğer araç sahibinin aracına teneke demiş. ama aslında dememiş. aslında diyen kişi de o değil başkasıymış. olabiliyor böyle tartışmalar. herhangi bi fiziksel temas olmadı, ama araya girenler olmasa, olabilirdi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kategori 3.te kenan 3 defa onat'ın aracına geçilmesine rahmen hakemlerin çok basit hataları yüzünden galibiyet kenan'a verildi, kenan bile duruma şaşırdı hatta 2 kez geçildiği halde 3. kalkışı neden yapıyoruz diye sordu fakat bu hakem hatasından yararlanmayı bildi, konuyu uzatmak istemiyorum fakat ben böyle bir durumda kenan'ın yerinde olsaydım son kez onat'la kalkıp sonuca göre kupaları değiştirirdim, hak hukuk yerini bulurdu... ama dediğim gibi bu hatadan yararlanmayı iyi bildi...

kavga konusunda da karşıyakalılarla denizli'li arkadaşların sözlü münakaşalarından çıktı, çok şükürkü olay büyümeden kapandı...

dua ediyorum bir daha böyle basit hatalar sonucu yarışlar ve galibiyetler lekelenmez, pistteki eksiklikler en kısa zamanda düzelir... ve dahası... .....!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada yorumu okuyan arkadaşlar yanılgıya düşmesin, her hangi bir taraf tutmuyorum tamamen doğru olanı ve hak hukuku savunarak bunları yazıyorum...

kenan'da onat'ta arkadaşımdır her ikisiylede muhabetlerimiz çok iyidir, her daim şakalaşır birbirimize takılırız...

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hala şoktayımmmm......nasıl bir orginizasyon oldugu için... biz denizliden m3 e36 328ci 2 106 gti ve ford vardı...

siyah gc8 sahibinin dedigi gibi onlar m3 328ci ve gc8 bi katogori yapıldı....
    gc8 1.
    328 ci.2.
    m3. 3. oldu...

kavganın sebebi ise benimle sarı vts nin sahibinin arkadaşının 35.5 adıyla lakap takılan... karşıyaka tuning arasında geçti bize orda söylenen bana teneler denilmesi....

benim yanında aydan filiz.alper abi gil ve onlarında arkadaşları vardı herkesde duydu biliyor...olayıı

bizim katagori tam bir razaletti zaten bugün 2. kupası aldım ama kürsiye denizliden hiç kimse çıkmadı zaten..

benden önce bordo saxso kalktı adamın 1. yediler zaten.... oo bitti ben sarı vts ile finale kaldık..1. sarı saxso aldı 2. de benim almama ragmen karşı tarafın bayragı kaldırıldı aracımda videoda kayıttaydı...... daha nediyim.. o kadar itiraz ettimmm ama nafile.. finişteki hakemler öle görmüş fotoseller bozuktu zaten.....
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ömer VURAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kategori 3.te kenan 3 defa onat'ın aracına geçilmesine rahmen hakemlerin çok basit hataları yüzünden galibiyet kenan'a verildi, kenan bile duruma şaşırdı hatta 2 kez geçildiği halde 3. kalkışı neden yapıyoruz diye sordu fakat bu hakem hatasından yararlanmayı bildi, konuyu uzatmak istemiyorum fakat ben böyle bir durumda kenan'ın yerinde olsaydım son kez onat'la kalkıp sonuca göre kupaları değiştirirdim, hak hukuk yerini bulurdu... ama dediğim gibi bu hatadan yararlanmayı iyi bildi...

kavga konusunda da karşıyakalılarla denizli'li arkadaşların sözlü münakaşalarından çıktı, çok şükürkü olay büyümeden kapandı...

dua ediyorum bir daha böyle basit hatalar sonucu yarışlar ve galibiyetler lekelenmez, pistteki eksiklikler en kısa zamanda düzelir... ve dahası... .....!!!
    kalkış için bordo saxsonun sahibi ile sarı saxsonun sahibine söyledik bir daha kalkılsın diye ama arkadaş bi daha kalkmak istemedi..... ama gerçekten bordo saxsonun sahibine gerçekten üzüldüm... adamın göz göre göre hakkını yediler...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala şoktayımmmm......nasıl bir orginizasyon oldugu için... biz denizliden m3 e36 328ci 2 106 gti ve ford vardı...

gc8 1.
    328 ci.2.
    m3. 3. oldu...

kavganın sebebi ise benimle sarı vts nin sahibinin arkadaşının 35.5 adıyla lakap takılan... karşıyaka tuning arasında geçti bize orda söylenen bana teneler denilmesi....

benim yanında aydan filiz.alper abi gil ve onlarında arkadaşları vardı herkesde duydu biliyor...olayıı

bizim katagori tam bir razaletti zaten bugün 2. kupası aldım ama kürsiye denizliden hiç kimse çıkmadı zaten..

benden önce bordo saxso kalktı adamın 1. yediler zaten.... oo bitti ben sarı vts ile finale kaldık..1. sarı saxso aldı 2. de benim almama ragmen karşı tarafın bayragı kaldırıldı aracımda videoda kayıttaydı...... daha nediyim.. o kadar itiraz ettimmm ama nafile.. finişteki hakemler öle görmüş fotoseller bozuktu zaten.....

kalkış için bordo saxsonun sahibi ile sarı saxsonun sahibine söyledik bir daha kalkılsın diye ama arkadaş bi daha kalkmak istemedi..... ama gerçekten bordo saxsonun sahibine gerçekten üzüldüm... adamın göz göre göre hakkını yediler...
    kardeşim o videoları ihtiyacımız var, hatta bizim aracın kalktığı videolarıda araştırıyoruz bütün videoları toplucaz şahitlerimizde var ve inanıyorum ki sizde duruma şahitsiniz zaten yorumların bunu gösteriyor,

bu konu kesinlikle fedarasyona itiraz ve şikayet olarak gidecektir...
    yardımlarınızı bekliyorum kardeşim...

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gc8 1.
    328 ci.2.
    m3. 3. oldu...

şevko sıkma canını dicem ama sıkılmıcak gibi değil...o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz bide geçtiğin halde geçildiğin söyleniyor...bizde piste destek vermeye çalışıyoruz ama en azından finish te fotosel olsun anlayalım kim geçti kim geçmedi...yakın giden arabalarda finişteki hakemler yere çöküp kim geçti acaba diye birbirine soruyor

denizli grubu olarak sizi tebrik ediyorum o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz...bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz

o teneke diyen peze..... sedef kaplı direksiyonuyla takılsın sıkma canını

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah be şevkom bir dakine artık sağlık olsun

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizasyon hakkında kim nederse haklı . bu pist bence harcanıyor . katılım zaten yok denecek kadar az eskı yarıslara gore bakılırsa katılım yok zaten. %90 'ı 1.6 kategorısı denmış doğru . bunun %70 ını zaten aydından gelıyor . yanı denızlılı ve aydınlılar olmasa bıde pıstın daımı katılan yarıscıları olmasa bu yarışlar olmıcak resmen . artık bazı tedbırlerın alınıp bişileri yapmanın zamanı geldı . pistde guvenlık gorevlılerı nerdeyse yok denecek kadar az bı kavga cıktı gozetmenler geldı ayırdı .

bu arada şevki abiyede sözlü sataşmanın bırebır şahidiyim arkasından laf ettiler . oda dayanamadı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim o videoları ihtiyacımız var, hatta bizim aracın kalktığı videolarıda araştırıyoruz bütün videoları toplucaz şahitlerimizde var ve inanıyorum ki sizde duruma şahitsiniz zaten yorumların bunu gösteriyor,

bu konu kesinlikle fedarasyona itiraz ve şikayet olarak gidecektir...
    yardımlarınızı bekliyorum kardeşim...
    benim zaten aracımda camera sürekli kayıttaydı diger arkadaşlardan trbünden video çeken arkadaşlar var sizin videolarınız varsa bi bakıvereyim zaten 3 arkadaş... ve bordo saxsonun sahibi kupa almak için kürsiye çıkmadık...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

benim zaten aracımda camera sürekli kayıttaydı diger arkadaşlardan trbünden video çeken arkadaşlar var sizin videolarınız varsa bi bakıvereyim zaten 3 arkadaş... ve bordo saxsonun sahibi kupa almak için kürsiye çıkmadık...
    aynen kardeşim, biz fedarasyona çıkıcaz hak hukuk yerini bulması için...
    videolar için senden haber bekliyorum o zaman, pm.den bana cep numaranıda yollarsan sevinirim kardeşim, teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şevko sıkma canını dicem ama sıkılmıcak gibi değil...o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz bide geçtiğin halde geçildiğin söyleniyor...bizde piste destek vermeye çalışıyoruz ama en azından finish te fotosel olsun anlayalım kim geçti kim geçmedi...yakın giden arabalarda finişteki hakemler yere çöküp kim geçti acaba diye birbirine soruyor

denizli grubu olarak sizi tebrik ediyorum o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz...bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz

o teneke diyen peze..... sedef kaplı direksiyonuyla takılsın sıkma canını

abi olayları sende gördün... fotoselsiz ve ışıksız illegal yarış gibi kaldırdılar o kadar itiraz etmemize ragmen bi okadarda laf yimemize ragmen dedigin gibi teneke diyen arkadaşların centilmenligi bu kadar inan abi diger arkadaşlar olmasa kupasınında diyip çıkıcak kadar oldum....iyi saberediyorsunuz orda aydan abiyede söyledim ferroyada harbiden adamlar ne renk olduklarını belli ettiler... umarım bidaha böyle şeyler yaşanmaz.... helekii izmir ülkü yarış pisti gibi bir büyük şirketin böyle bir organizasyonda bi kaç apaçinin yaptıgı syledigi sözlerle karalanması bizim açımızdan son derece üzücü oldu...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kardeşim, biz fedarasyona çıkıcaz hak hukuk yerini bulması için...
    videolar için senden haber bekliyorum o zaman, pm.den bana cep numaranıda yollarsan sevinirim kardeşim, teşekkürler...
    benim herşeyim açık krdşimmm herzaman arayabilirsinn

555 993 08 71 şevki özcan..
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Narko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    organizasyon hakkında kim nederse haklı . bu pist bence harcanıyor . katılım zaten yok denecek kadar az eskı yarıslara gore bakılırsa katılım yok zaten. %90 'ı 1.6 kategorısı denmış doğru . bunun %70 ını zaten aydından gelıyor . yanı denızlılı ve aydınlılar olmasa bıde pıstın daımı katılan yarıscıları olmasa bu yarışlar olmıcak resmen . artık bazı tedbırlerın alınıp bişileri yapmanın zamanı geldı . pistde guvenlık gorevlılerı nerdeyse yok denecek kadar az bı kavga cıktı gozetmenler geldı ayırdı .

bu arada şevki abiyede sözlü sataşmanın bırebır şahidiyim arkasından laf ettiler . oda dayanamadı .

denilecek şeyler çok krdşim boşver... herkes biliyor neyin ne oldugunu....
    gariban 106 gti....

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/video/video...=2312800433933

böyle bir video gördüm o günden kırmızı vts ve yanlış kalkan bayrak sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh bee apocumm nasılda fırlamış amerikan güreşcileri gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şevki bugün izledigimiz araç içi videolarını atsana kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

benim herşeyim açık krdşimmm herzaman arayabilirsinn

555 993 08 71 şevki özcan..
    yarın arıcam kardeşim sağolsın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)