User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 20 Kasım İZMİR 8. Mahalli drag yarışları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kategoride araba yok ki kalkayım. ülkü yarış pistinden bende ümidi kestim. baştan aşağı faul. hiçbi + tarafları yok. köfte yiycez mesela. yarım ekmek köfteye standart 6 köfte koyulur. bunlar 4 köfte koyuyor. kuru ekmek veriolar bi de. bütün köfteler tükendiginde, baktım son 2 tane yarım yapıyolar. içlerinde 6-8 tane köfte var, dedim, " ne bu böyle, dolu köfte, 4 tane koyulmuyor muydu? cevap: " hehehe, bunlar bizim için. " ... bundan sonra katılırsam, bi kac subarucu arkadasımla keyfekeder kalkış yapmak icin katılırım ya da gelir 2 çatara patara yaparım park alanında, o kadar.

bugün cidden cok kalabalıktı. 26 araç kalkış yaptı. tribünler de bayagı doluydu. sezonun en yogun ilgili dragı oldu. orda 26 tane araba varsa içlerinde bi kac sağlam vts, 106 vardı. bi 3.28 vardı. bi de 1.9 205 GTi vardı. en iyiler bunlar işte..

artık şu aksihar açılsın..
    bu yiyecek konusu yıllardır böyle zaten sen belki bilmezsin...

evet eski katılım yok, havalar soğuyor, piste ulaşım zor, giriş ücretlerinde saçmalık yapıyolar (araçtan ayrı aracı kullanandan ayrı para alıyorlar) insanlar artık kaçmaya başladı...

gruplarda araç toplanamıyor maalesef, en kalabalık gruplar genelde 1.6 düz ve 1.6 spor grup oluyor normal olarak ama diğer araçlarında takılımını beklemek çok mantıklı gelmiyor bana...

örneğin benim aracım 1.4 turbo yarışta 2.300cc olarak değerlendiriliyor ve 3.28 ile kalktım kendi isteğimle, 3.28'in kendi grubunda başka araç yoktu, 3 boyla kaybettim ama yinede gittiğimize değdiğini düşünüyorum...

herşeye rahmen arkadaşlık en ön plandaydı...

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızmır pıstı drag yarıslarıın arka bahcesı oldu artık. ben heves ıcın 1 kereye mahsus katıldım ama ınanınkı bır daha katılmayı dusunmuyorum. sacma bır sıstem.guvenlıkcı gelır fırca atar,pıst gorevlısı gelır fırca atar, daha kask baglamadan yarıs baslattılar 1.5 boy gerı dustum yınede aldım yarısı. hakemlere soyledım sırıtıyorlar. hos degıldı gercı kazanan dostluk olsun gerısı onemlı degıl. ömer senın arac gecen yarısa gore daha yurudu sankı tebrıkler.

bmw nın sesı benı mahvettı.o nasıl bır sestır oyle
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

tegci_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok kötü bir organizasyon saat 14.30da yarış başladı zamanlama yok pist zaten kötü gittiğime pişman oldum şahincilerin salakça kesici seslerinden aptalca gazlamalardan kafam şişti araba sevdasından soğuyacaktım.
    Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu anlatılanlar hep yasanıyordu zaten , yeni birsey degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı 1.8 turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ızmır pıstı drag yarıslarıın arka bahcesı oldu artık. ben heves ıcın 1 kereye mahsus katıldım ama ınanınkı bır daha katılmayı dusunmuyorum. sacma bır sıstem.guvenlıkcı gelır fırca atar,pıst gorevlısı gelır fırca atar, daha kask baglamadan yarıs baslattılar 1.5 boy gerı dustum yınede aldım yarısı. hakemlere soyledım sırıtıyorlar. hos degıldı gercı kazanan dostluk olsun gerısı onemlı degıl. ömer senın arac gecen yarısa gore daha yurudu sankı tebrıkler.

bmw nın sesı benı mahvettı.o nasıl bır sestır oyle
    teşekkürler, geçen yarışta turbo basıncında biraz sorun yaşadım, bu yarış için turbo.yu değiştirdim fakat full basınç açamadım şuan o sorunla ilgileniyorum, inşallah onuda çözücem daha iyi olacak...

DejaVu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cankaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu anlatılanlar hep yasanıyordu zaten , yeni birsey degil
    aynen kardeşim aynı tas aynı hamam ülkü antreman yarışları akhisar gerçek yarışlar oluyorrr resmen üzücü sonuçlar ama yapcak bir şey yok ne yazikki

DejaVu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tegci_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok kötü bir organizasyon saat 14.30da yarış başladı zamanlama yok pist zaten kötü gittiğime pişman oldum şahincilerin salakça kesici seslerinden aptalca gazlamalardan kafam şişti araba sevdasından soğuyacaktım.
    biz pit stoptan duyuyorduk o neydi ya popcorn arabası gibi geziyolardı seslerini duymakla yrtindik sadece

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende köfte alayım dedim canım çekti bi gittim kasada 1 ekmek kalmış dedim iyi bari aç kalmadık onlar dedi bizim afiyet olsun dedim içimden zaten bu pistte yakında at koştururlar başkada cacık olmaz nerde kaldı 2000 yılları gözünü seveyim yaa her hafta arardım yarış varmı diye, bu hafta hakem diye 3 bayan koymuşlar yarışa baktıkları bile yok muhabbetteler herşeyden bi haberler
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende köfte alayım dedim canım çekti bi gittim kasada 1 ekmek kalmış dedim iyi bari aç kalmadık onlar dedi bizim afiyet olsun dedim içimden zaten bu pistte yakında at koştururlar başkada cacık olmaz nerde kaldı 2000 yılları gözünü seveyim yaa her hafta arardım yarış varmı diye, bu hafta hakem diye 3 bayan koymuşlar yarışa baktıkları bile yok muhabbetteler herşeyden bi haberler
    hakemler facıaydı.13 plakalı vts nın yarısı goz gore gore vermedıler. adamlar 2 kere kalktı 2 sınde de 13 aldı. hakemler 2. yı kalkmadınız dedıler tekrar kaldırdılar beyaz vts aldı bu sefer. beyaz vts nın sahıbıde agznı acıp bır sey demedı ya ben ona yanarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

hakemler facıaydı.13 plakalı vts nın yarısı goz gore gore vermedıler. adamlar 2 kere kalktı 2 sınde de 13 aldı. hakemler 2. yı kalkmadınız dedıler tekrar kaldırdılar beyaz vts aldı bu sefer. beyaz vts nın sahıbıde agznı acıp bır sey demedı ya ben ona yanarım
    yarışları pek izleyemedim ama fodepar olmuş olabilir veya kural hatasıda olabilir çünkü birini kasktan dolayı elediler diye biliyorum...

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı VTS li haklı olarak atar yaptı hakemlere heyete carta curta helal olsun delikanlı çocukmuş kimsede gık diyemedi onlarda gıcıklığına yaptı bence göz göre göre harcadılar adamı bayrakla finish yapıyolar 2 tane sensör altı üstü taşdevrinde yaşıyoz sanki
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarıştan bir gün önce sensör sistemi ,fotosel zaman alma sistemi falan kurulmuştu bildiğim kadarıyla ama yarış günü çalışmamış nedense...

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.Yusuf Dal - Kırmızı 106
    2.Tolga Kaylak - Beyaz Saxo

Sıralama böyle olması lazım ilk iki araç urladan 3.yü bilmiyorum

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence hakemler startda deıl fınıshde oturmalı =) yoksa bu ılkel dragların ardı arkası kesılmıcek ... bız senelerdır hem arac hzırlıyoruz draglara hemde ızlemeye gelıyoruz ancak bu senekı kadar kotu bır organızasyon gormedım.. neden bole oluyor anlayamadım ve cok uzgunum daha guzel olablır tum ımkanlar bızımle cunku pıstımız var organızasyonumuz yok cok yazık oluyor ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 kategorısınde saglam araclar gelcek demıssınız. 106,vts grubu ıcın mı dedınız 1.6 dıye. yoksa duz 1.6 grubuna mı saglam araclar gelcek. bugune kadar 1.6 grubunda hep sahınler doganlar gelıyordu hazırlanan yenı bır arac mı var??

bu arada tebrık ederım aracın gayet guzel ve toplu bı arac bızım kırmızı 106 ıle kalktı hakkıyla aldı tebrıkler tekrar .

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hala çözemedim bu sezonu ne oldu izmire bu sezon 1 kere fotoselle yarışa sahit oldum arıyorum fotoseller çalışıyormu diye yarıştan bir gün önce bi sorun yok deniliyor...yarıştan 1 gün önce arkadaşımızı gönderdik piste çalışıyor dendi garanti olsun diye tam cihpler takıldı arabalara araza oldu dendi yine eski usul.... çözemedim
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Narko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada tebrık ederım aracın gayet guzel ve toplu bı arac bızım kırmızı 106 ıle kalktı hakkıyla aldı tebrıkler tekrar .
    tesekkurler. 106 ıle kalkısımız cok zevklıydı. bı ara yola bakmıyordum sadece 106 nın tampona bakıyordum fınıshe yakın 1 karıs farkla bıtırdım. boyle olunca zevk verıyor ıste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkurler. 106 ıle kalkısımız cok zevklıydı. bı ara yola bakmıyordum sadece 106 nın tampona bakıyordum fınıshe yakın 1 karıs farkla bıtırdım. boyle olunca zevk verıyor ıste
    aynen hep bole olsun zaten dostluk kaznsın . bu işlerden bole zevk alınmalı . kavga dowus olmadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

ben konuyu araştırdım 2.kalkışta kırmızı vts.li arkadaş fodepar yapmış, normalde 2 fodepar hakkı var bilginiz üzere fakat kırmızı vts fodepar bayrağı sallandığı halde sanırım görmediği için finiş çizgisinden geçmiş, buda yarışı kaybetmesine sebep olmuş...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)