iyi günler ben ertuğrul özdinç 13 kapı numaralı vts nin sahibiyim daha önceki yorumlarında yarışı izlemedim fodefar olmuş olabilir demişssin şimdide diyorsun sağdan soldan duyma bilgilerle böle böle olmuş diyorsun ben sana olanları söleyim istersen ? nede olsa en iyi ben bilirim arabanın içinde ben yarışıyorum çünkü deme 1.kalkışta ben aldım yarışı 2. yarışta ben yeşil yandığı halde kalktığımda bana fodefar verdiler ayağımı ondan gazdan çekmedim ben tekrardan start çizgisine geldiğimde fodefar dediler bana sesimi çıkmardım 3.yarışa tekrar kalktık 3.yarıştada ben aldım gene hani bak sen diyorsun 2.yarışta elemişler beni iyi oku bunları daha bitmedi anlatıyorum görmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın lütfen beni tekrardan start çizgisine çağırdılar nebu dedim hakemlere atar yaptım resmen hakemlerin bana dediği laf sizin fodefarlı yarışın tekrarı olmadı dediler nasıl olmadı ya dedim daha temin 3.yarışın startını kim verdi dedim hakemler biz görmedik diyor yarıştığınızı ondan sonra sinirlendiğimden dolayı yarışı bıraktm zaten arabayla boş yere kalktım yani bu geçen hafta pazartesi yarış pistine videoları vermeye gittim hani 3.kalkışı görmemişler ya gözlerine sokmaya gittim o videoları videoları izlediklerinde ise hemen konu değişti 3.yarıştada fodefar oldu dediler madem fodefar oldu dedim ben yeşilde kalktığım halde bayrak sallıyorsunuzda dedim 3.yarışta fodefar oldu madem neden bayrak sallanmıyor dediğimde insanlık hali hata olmuştur diyor bana sıratarak konun esas gerçeği budur elimde videolarda mevcut çok istersen atayım izle bir dahada görmediğin şeyler hakkında yorum yapma arkadaşım sağdan soldan duyma şeylerede inanma ben ogün arabanın içinde yarışan kişiyim bu hesap bir arkadaşımın dediklerimi dikkatli okursan sevinirim![]()