Neyse yavuzun koydugu linkte 1 fotom var sevindim![]()
Sonunda fotografların başına oturabildim
Pistten sonra biraz Bulgaristan tatili yaptım anca gelebildim direk fotoların birazını düzenledim RAW çekmişim hepsini zorladı beni
elimde daha baya fotograf var birkaç gün iiçinde tamamını atmış buluncam
Genelde otoparkta çektim pistte pek çekemedim uzaklıktan dolayı.
Sonuna kadarda kalamadım Ferroları felan göremedim ama zaten çoğu herkez onlara çalışmış fotolarla yetincez
Çok güzel bir gündü
![]()
vay arkadaş 1 tane arabamın fotoğrafı olmaz mı be ? bundan sonra ben de halk günüyle çıkacam, ss ile çıkınca olmuyor demek.
M. The most powerful letter in the world.
Sag -sol kapı ve sağ arka çamurluk aşırı derecede bozuk ( sanayi tabiri harita gibi ) arka tampon yerınde değil boşlukları farklı , ( iç döşemeler kaplandı mı ben bakmadım ) kasayı bu şekilde gördükden sonra inceleme gereksinimi duymadım.
Yanlış anlamayın amacım aracınıza b.k atmak falan değil fakat resimlerle alakası yok , sağ arka caprazdan öne doğru aracı ayna niyetine kullanıyormuş gibi bakarsanız ne demek istediğimi anlamış olursunuz![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
sol kapısında ve sol arkasında boya yokki aracın. sağ kapısında var. sol kapının ayarı bozuk biraz yüksek duruyor. sadece arka tampon değil ön tampon da yerinde değil şuanda o konuda haklısınız. sinyaller fitilleri ısırmış durumda. çünkü araç henüz projeden çıktı bunların ayarlarını yaptıracak fırsat bulamadan istanbulpark'a geldim supercharger'ı test etmek için. Bir dahaki gördüğünüzde muhtemelen fotoğraflardaki gibi olacaktır. boya dışında tespitler doğru. sağ çamurlukta çok fazla taş izi mevcut ayrıca o da çok göze batıyor. nasıl yapacaksak artık bir şekilde rütuşlatacam veya boyatacam.
M. The most powerful letter in the world.
daha devamı var baya varmış ama bugün yoruldum birazdan işe gidicem akşamada bi parti atarım
Ben teşekkür ederim aracınız çok güzeldi. Maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)