s3 gerçekten ben burdayım diyor kocaman maşallah..
Elinize sağlık.
s3'e maşallah, herşey çok yerli yerinde
süre ne dönüyor s3,stock mu ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
çok teşekkür ederim
stok değil, sanırım stage 2 filan mı oluyor bilmiyorum tam o stg işleridp-egsoz, dv, filtre, dr. ecu yazılım vs. var, yürüyende de kw v3 ve michelin pss var şuanlık..
süre tutmadım valla babamla beraber çıktık korktu zaten birazbende arabayı tanımak için çok zorlamak istemedim hava da çok sıcaktı.. kadrandan fikir olsun diye tutmaya çalıştım 2.36 gibi birşeyler gördüm ama yanıltır tabi baya..
Resimler super.S3 ise sahane masAllah gercekten göz alici.O dolulukta bir arac yaklasik 340 360 hp verir sanirim coille falan 2.30 un altinda cok rahat donecektir.Hatta hedef 2.28 ve asagisi olmali bence tek basina cikilip![]()
Mavilerden devam o zaman
![]()
Çok güzel fotoğraflar teşekkürler![]()
hahah daha acemisiyiz yaher parçaya bi stage atlıyo ben anlamadım ki nasıl iş bu
![]()
eyvallah uzman
çok teşekkür ederim.. tahminim 300-310 arasıdır şuan, ateşleme yetmiyordu çok açmadık, bobin buji değiştim ama güncelleyemedik tekrar.. dediğin gibi bencede 2.30 ları rahat görebilecek potansiyel var, aklımda birkaç parça daha var onları da alırsam yakın zamanda bayağı eğlenceli olacak gibi![]()
neyse konuyu bölmeyelim daha fazla yoksa kendime ceza puanı vermek zorunda kalıcam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)