Fotoğraflar harika eline saglık Paylasım için de ayrıca teşekkurler dostum
Fotoğraflar harika eline saglık Paylasım için de ayrıca teşekkurler dostum
eline sağlık Onur güzel fotolar yakalamıssın.
Yavuz la Ercanın giderkenki fotosunu tuttum![]()
1881 - 193∞
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gusel bır gun olmusa benzıyor ...Gusel kareler ...
valla güzel bi gündü taki ben çıkana kadar göki yavrim teşekkür ederim hep merak etmiştim memleket spec ne demek diye öğrettin bana![]()
onurcum ellerine saglık gelemesekte her nekadar sayende gelmiş kadar olduk![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Güsel fotolar var.. Emeklere sağlık..
Böyle bişey dolanıyormuş ortalarda.. kim acaba :P
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
güzel bir gündü,organizasyon güzeldi ama şanssız bir gün geçirdim. boostcut'tan kafamızı kaldıramadık. yaptığım 2 kalkıştan düzgün olanında tutanamadım 1-2'de,3 de yürüdüm yetişemedim, pist bitti. diğer kalkışta boostcut yiyip 3'e sokamadım. güzel tecrübe oldu, kendime dersler çıkardım. sınıfımda Tolga abiyi tebrik ediyorum, arabası çok güzel ve çok iyi hazırlanmış, Bahadır da çok iyi kullandı. Doğan Turbo'yu da tebrik ediyorum, alt viteslerde aktarması çok iyiydi. Organizasyon için de Gürkan'a teşekkürler. arabamın resimleri varsa paylaşırsanız sevinirim
çok güzel kareler. emeği geçen herkese teşekkürler.
mustafacım orada tanıştık çok memnun oldum kardeşim her şey bir tecrübe oluyor insana mesela milletin bu araç 2,8 deyip yarışmak istememesi gibiama ama sonuçta 106 geçeviliyor 2,8 aracı şanssızlık bizdede çok oldu istanbuldan körfeze gelirken yarışırken ve geri dönerken maalesef 5 silindir olarak yürüdüm yarıştan önceki akşam msd bobin takmıştık arabaya buji kablolarımızdan birisi iptal olmuş maalesef dayanamayıp (yan sanayi kablo vardı üstünde
) bide yağmurun azizliğine uğradık tabi her vbites atmamda sardım maalesef
ama kısmet güzel bir gündü baya baya eğlendik
mustafa abi eke çok farklı olabilirdi yağmur zemini ıslatmasa
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)