dün honda bayine gittim, haziran ayında pcx 150 geliyormuş, fiyat 8500 tl , 2 beygir daha güçlenmiş şekilde.. Bu para verilir mi o da tartışılır.
bugün bende 2014 150 cc. olanı aldım harika zevkli geldi
turgutlu dan izmir'e gedirdik anayol ve otoban kullanımı çok rahat sessiz,konforlu bir motor geldi ilk deneyimlerimde
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
30 Haziranda Pcx ile Ankara dan yola çıkıp
Didim e gittim 700 km
didim den kusadası daha sonra Bodrum
Didim tum koylarını gezdim denize girdim
bugun Ankara ya dondum toplam 2400 km yaptım
301 tl lik yakıt almışım
bu pcx gerçekten harikaaa![]()
elpadre kesınlıkle
selman yorgunluk oluyor tabı
bellık kullanıyorum
arka tarafada canta koyuorum yaslana yaslana gıdıyorum
150 alabılırsın
ama ben daha test etme ımkanım olmadı
kac km de bir mola verdin Mertcan hocam. Su sogutma oldugu için hararet konusu hava sogutmalılar gibi degildir ama kaçla gittin ne kadar durdun vs detay paylaşabilirmisin
şehir içi şahane uzun yol düşündürüyodu ama maşallah süper gezi yapmışsın.
Arkadaşlar selam 2.5 yıl yaklaşık 15000 km kullandım sonra sattım
gittiğim tek seferde en uzun yol 110 km di yolun yarısını kesicide gittim hiç bir sıkıntı yaşamadım ne bir yığılma ne bir şişme olmadı
boyum uzun olduğu için uzun yolda birz sırt ağrısı oldu ama bu sıkıntılar 60 + km lerden sonra kendini gösteriyor
zaten hep şehir içi kullandım ben birdaha böyle bir sıkıntı olmadı
aldığımdan satana kadar bir performans düşüklüğü oldu mu ;?
bu ikinci el alacaklar için önemli tabiki oldu
artçılı binerseniz çok fazla dur kalk yaparsanız kayışta esneme oluyor
servşse gösterdim hiçbirşey yok dediler fakat bu son hızı ve gaz tepkilerini etkiliyor
kullanırken anlaşılmıyor çok ama yenisine binince aradaki farkı anlıyorsunuz
fakat bu çok normal bir durum tat kaçıracak birşey değil
parçaları çok uygun kayış değişip varyatöre bakım yapılırsa (aşınan parçaların değişimi gibi )
uygun fiyata hallolur
satıyorum dediğinizdede 1 günde satarsınız almayı düşünenler kaçırmasın
kadranın etrafındaki parça haricinde yenisi çok güzel olmuş bence alıcaklar 2000 fazla verip sıfırını 150 cc alabilir
son hız aşağı yukarı aynı olsada o hıza artçılı çıkış
yokuş yukarı ivmelenme
ve genel ivmelenme daha iyi pcx 150 de
yakıt çok farketmiyor
yenisinde seledeki o ufak yastığı kaldırmaları iyi olmuş sürekli su akıp altınızı ıslatıyordu eskisi
Bu ayak koyma plastikleri vs neyle temizlemek lazım?cila vs birşeyler dökülmüş heralde temizlemede yardımcı bi ürün, madde var mıdır?
Bir de start-stop olayı sağlıklı mı acaba?konuyu gözden geçirdim belki görmemişimdir telden giriyorum kusura bakmayın.
ben aldım.
ilave torpido içi çakmaklık koulmuş,koltuk, gösterge paneli,önden far tasarımı farklı 125 lik 11 hp - 150 lik 13 hpbirde ciddi yakışıklı duruyor motor
1000 km. bakımına girdim yeni 30 tl.
bu arada servisde bir arkadaş dedi fazla söylenmiyormuş ama garantinin devam etmesi için km bakımlarını 200 km. geçirmemek lazımmış yani:
bakımlar 1000km/4000km/7000km. diye her 3000 km. bir gidiliyor.
örnek 4250 km. 2. bakıma gittigin zaman garanti dışı kalıyormuş motor
pcx düşünenlere ciddi tavsiye ederim kullanımı zevkli süper az yakan bir motor
kanımca tek kötü tarafı 100km. üstü rüzgar alabiliyor ön rüzgarlık camı degişimi ile gidermi mertcan bilir sanırsam![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Honda'nın pcx aksesuarlarında gözüken brandayı alan kullanan varmı? Fiyatı nedir? Veya sağlam branda tavsiyesi alabilirim.Universal bir branda kullanıyordum. Apartmanda kedi besleyen bir amca var hepsi kapının önünde dolanıyor bu yüzden. Bende balkonun altına bırakıyorum kuytu diye. Havaların soğumasıyla kedilerin motorumla bir hayli alakası olmaya başladı. Brandanın içinemi girmeye çalışıyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Günlerdir her uyandığımda brandayı biraz daha yırtılmış görüyordum bugün baktım ki artık kullanılamaz hale getirmişler. Kedilere zarar vermeden onları motorumdan uzak tutacak gerçekten işe yarar birşey varmı birde? Teşekkürler
Branda şu an bu halde http://i.hizliresim.com/lzZOjr.jpg
Edit: Motorumun üzerinde herhangi bir aksesuar yok (topcase uzun cam vs gibi) ancak ilerleyen günlerde uzun cam takmayı düşünüyorum onuda belirteyim.
Bu konuda bende çok sıkıntı çektim, bu ara Brandanın üzerine Getoff kedi kovucu spray sıkıyorum etkili oluyor tavsiye ederim.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)