Asya 125'ten akstın CG'lere benzeyen mi yoksa scooter olan mı bilmiyorum tam olarak ama gördüğüm kadarıyla 3 milyar civarı istiyorlar ikisine de. O paralara Honda'ya güvenip 2007-2008 model CBF 150 alırdım şahsen, motor bilen biriyle gidip bakıp alınabilir. Scooter düşünürsen eğer Fizy ve Spacy'ler var (geneli kurye motoru, motor yaptırmak gerekse bile parçası da bol olur, fazla tutmaz) Parça fiyatı, usta bulması ve güvenilirlik açısından bu ikisinden birine yönelirdim ben şahsen, öğrenciyim de diyorsun.

Alıntı

sayfalarca yazarda yazarım. Neyse bende tepki olarak ve artık trafik hayatına bir el freni çekerek 50cc işe git gel park sorunu yaşamasın vergisi olmasın dedim. Honda Today çok baktım. İzmir-Tire-Bodrum-Muğla-Eskişehir'den ama nasip değilmiş. Ankara'da buldum pony'i anlaştık aldım. Bisiklet harici hiç tecrübem yoktu. 82 kiloyum yokuşları zar zor çıkıyor inişler mükemmel frenler sıkıntı ama önemli değil, depo 19 tl ye doluyor ilk sayım 160 km oda 7 kuruş falan yakıyor diye hesapladım. Vergisi yok today çakması fındık kadar motor hava soğutmalı haftasonu can sıkıntısından motor indir temizle öyle böyle değil. Neyse çok yazdım. Motor iyidir. İkinci haftam motor ile baya yol yaptım keyifli meret ancak soğuk havalarda sağlam mont,eldiven istiyor. Herkese vergisiz sürüşler dilerim.