by AEA ...
motorsiklet kullanımı ve kuralları hakkında bigi ve pratik sahibi değilmisiniz ? barkın bayoglu kesın çözüm![]()
youtube'da canlı programlar yapmaya da basladı ben takip ediyorum, uslup cok basarılı![]()
Durumu çok güzel özetlemiş,teşhisler çok yerinde.Harika anlatım.
Motosiklet kullandığım dönemlerde özellikle osmanbey-şişli hattında giderken sağ şeride park edip yolu işgal eden ve yanından geçerken de aniden kapı açan tiplere ayar oluyordum.Komple gireceksin bir daha dikkat edicek.
Bir de elinde ruj olup,araç kullanırken sürmeye çalışırken şerit kaçıran bayan sürücüler,o an yanından geçen motosiklet sürücüsü için potansiyel tehlike.
bu adam harbi süper. Kaskın içinde söve söve öğütler veriyor, kavşakta olaya özellikle koptum, hakkaten herkes birbirine bakıyor, hamle yapmak için. daha almamız gereken çok yol var çoooooook. Bir tek biz çakalız, akıllıyız, kalan herkes salak... Kuyrukta öne geçtim, 50 arabaya makas attım, iyi *** yedin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)