mertcan bu hızı gps ile falan olctunmu gosterge ne kadar dogru ?
bu arada varyator yakıt tuketimini degistirdi mi ?
mertcan bu hızı gps ile falan olctunmu gosterge ne kadar dogru ?
bu arada varyator yakıt tuketimini degistirdi mi ?
Yakın zamanda bende pcx alacaktım 150'liğin türkiyeye gelebilme ihtimaline karşın 2 aylığına askıya aldık ben stroker + turbo düşünüyorum sizin ki gayet başarılı olmuş maşallah..
///RENAULTsport
PPRMotorsport
Bu egzoz konusunda bende yardım almak istiyorum arkadaşlar yaa ?
Yoshimura hakkında bilgisi olan var mı ?
вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗
pcx almak için ben de 150 cc lik olanının gelmesini bekliyorum fakat kafamda soru işaretleri çok.
ben 125 cc alacağım ve fiyatı belki düşer diyorum ama 150 olanı uçuk fiyat ile gelirse 125 kıymete binecek gibi hissediyorum. işin içinde honda markası olunca piyasa hep tavan.![]()
Çok memnunum ama ailevi sebeplerden dolayı artık kavga etmekten bıktığım için değerlendirmek istiyorumSaygılar
Honda Pcx 2012 Model Scooter / Maxi Scooter Motor Sahibinden ikinci el 6.250 TL - 156812250
вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗
stock pcx ile ışıktan ışıga hep yanyana gidiyorum.ne o bana üstünlük saglıyor nede ben.en son düzde yakaladım.105 te sabit kaldıgı için ben ufak ufak geçiyorum top speed de.pcx lerin bana göre tek kötü yanı lastikleri birde bacak koyna yerinin dolu olması.bacak arasında poşet veya eşya koymak çok zor..j.costa olayını çok araştırdım.kullananların beyeneni var beyenmiyeni var.şimdilik sadece malossi kutu içi filtre ile yola devam...eksozlu fotolarınızı bekliyorum...
bu arada bende kymco agilty city 125 var.
seneye motoru degıstırecegım ıcın eksoz ısını rafa kaldırdım
ama benım motorum net olarak duz yolda 120 yı cok rahat yapıyor
105 yapan pcx ler 2011 model esp sızdır
esp olanlar 115 km yapıyor![]()
105 yapan pcx ile daha hafif söför ile aynı yolda 110 yaptıgını gördüm.sonuçta şanzıman cvt sistemi oldugu için kişiye görede son hız degişebiliyor. kesici belli hızda degil bellibir devirde devreye giriyor.
eksoz çokta gerekli degil bencede![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)