User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: kask sorunsalı....

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarim kask kesinlikle almanizi onermem. tecrube ile sabittir kaskim olmasaydi yuzum parcalanmisti kask ustten tek darbe almamisti hep cene kismindan almisti. sharp testlerine dikkat edin. nolan , arai ,shoei kaliteli markalardir. ben simdi arai rx7 gp alin dicem ama 3000 tl asagisi bulmak zor o yuzden fiyat performans urunu olarak x light 802r oneririm. alirsiniz omurluk olur ha diceksin sende ne var ( hayabusa kullaniyorum ) nolan bi kask var. hafta ici kismetse shoei veya arai alicam.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam Shoei XR1000 ve Arai Chaser kullanmış biri olarak, Arai'nin konforu ve verdiği güven hissi bambaşka diyorum kesinlikle. RX7 çok pahalı olmasına rağmen vereceğiniz paraya kesinlikle değecektir.

Kafa şeklinize uyacak olursa, Bell'in karbon kompozit kasklarına kesinlikle bir göz atmanızda fayda var, malzeme olarak çok kaliteli, ve yılların Bell bilgisiyle geliştirilmiş kasklar.

Ben hala geçen sene aldığım Arai Chaser'ı kullanıyorum, ve çok mutluyum.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit kanka pcx kullancaksin ayrica 2 kask almana gerek yok ls2 nin cene acilir kasklari 250-300 tl arasi olmasi lazim scooter icin cok ideal ve kullanisli bi kask.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hak_on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 üretimi eski kask diil.aldıgım yer öyle bir kask satmaz satamaz zaten
    Siz aldınız demedim yanlış olmasın.Millet elinde kalınca ittirmeye çalışıyor.Bilgi sahibi olmayan arkadaşları bilgilendirmek istedim.

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende agv var bundan önceki kaskım arai'ydi onu emekliye ayırdık bence agv ideal fiyat olarakta fena değil
    Ride Or Die

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    scooter kaskı yada racıng kaskı dıye bır kask yoktur.kasklar her motosiklette aynı işlevi görür düştügünüzde kafanızın paramparça olmaması oyuzden full face kask kullanın.durumu olan lar ıcın söyluyorum kesınlıkle ucuz kasklara kacmayın gunes vızoru olmasa daha ıyı olur guvenlık acısından tabı bılındık markaların dısına da cıkılmaması gerek bence ( arai-shuberth-shoei-suomy-agv-bell)

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtiğimiz günlerdeki fuarda bu kaskı yakından inceledim çok beğendim.

AGV Diesel Hi-Jack Helmet - RevZilla

bunun da ayrı bir havası var.

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek hızda ses durumu nasıl?birde air pedleri kullanırken inme yapıyor mu?

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scooter kaskı yada racıng kaskı dıye bır kask yoktur.kasklar her motosiklette aynı işlevi görür düştügünüzde kafanızın paramparça olmaması oyuzden full face kask kullanın.durumu olan lar ıcın söyluyorum kesınlıkle ucuz kasklara kacmayın gunes vızoru olmasa daha ıyı olur guvenlık acısından tabı bılındık markaların dısına da cıkılmaması gerek bence ( arai-shuberth-shoei-suomy-agv-bell)
    katılıyorum +nolan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SHARP Helmets - THE HELMET SAFETY SCHEME
    Almadan önce kaskları burdan mutlaka test sonuçlarına bakmanızı öneririm

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ls2 al geç. pcx bu
    beyin aynı , pekmez aynı abi. motora gore kask farketmez. acılır kask facıasını yunus kazasında 1e1 gormustum. cene kafanın ıcıne gırmıstı resmen

full face ve ıyı bır marka tercıh edılmelı. ılla araı,shoeı,schuberth felan demıyorum. ama agv gibi alt segment kalıtelı kasklar da var pıyasada

500tl civari gozden cıkarıp ıyı bır kask alın.pıyasadakı cın malı 50tl-100 lık kasklardan kesınlıkle uzak durun. elınızle 2m den bıle bıraksanız catlıyor o kasklar

+gozluk kesınlıkle kullanmayın.renklı cam ya da saglam bır vızorlu kask edının.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para olsa bende arai rx7 gp almayı bilirdim ama ***** para bu olmayınca olmuyor umarım biri birgün çıkıp parası az olan motosiklet sevdalıları içinde bir şeyler yapar veya bir çözüm yolu önerir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende araı chaser v, soumy vandal shark. bell mx5 serısı var ve en son x-lite aldım hepsıde full face kesınlıkle motor kullanıyorsanız full face tercıh etmelısınız cunku kaza esnasında ceneden acılır kasklar acılabılır. sureklı olarak kullandıgım bell... bu markayı herkes bılmıyor. bızım ınsanımız sadece markaya onem verıyor. ama onemlı olan beklentınız.. sharp testınden 5 yıldız almıs olması onu cok ıyı bı kask yapmaz yuksek suratlarda ses almaması da onemlıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artçım ve yazın çok kısa mesafelerde kullanmak için açık bir kask arayışına girdim, her iki motosikletimde de rahatlıkla kullanabileceğim,mutlaka siyah (bu konuda biraz takıntılıda arkadaş ) ,mümkünse 350 liranın üzerinde fiyat etiketi olmayan ve kızkardeşim de bende numaralı gözlük kullandığımızdan dolayı güneş vizörlü (hatta dıştaki şeffaf vizörüde kısa tip olan) bir kask arıyorum. LS2 tomcat haricinde birşey bulamadım veya bulduklarımda türkiyede yok ve kafam çok karıştı. Bi yardım edermisiniz.
    Not: açık kask almasın diye haftada 2 kere kavga ediyoruz ailecek ama dinlemiyo o yüzden kapalı kask önermezseniz sevinirim
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paranoyakmis gibi bilgi veren abiler ve arkadaslarin uyarilarini dikkate alin, soyledikleri %90 dogru. Motorunuz ne olursa olsun guvenliginizi dusunuyorsaniz 500tl uzerinde bir butce ayirmalisiniz. Dot, snell, ece vs standartlarinin nasil uygulandigi hakkinda bilgi sahibi olup alacaginiz kaskin ne gibi testlerden gecirildigini gorun. Ayrica linki verilen sharp sitesinden de kontrol edin.

Full face kasklar kesinlikle en guvenilir kasklar. İyi markalarin ceneden acilir kasklarida gayet guvenli. Ha full face kasklara oranla tabi ki fark var. Sahsi gorulen olayda cene kapali miydi? Nasil bir darbe aldi bilinmedigi icin objektif bir yorum olmaz bence.

Kask omrune gelince 5 yil olayi tıraş, surekli kullaniyorsaniz 5 yil ok ancak ulkemizdeki cogu motorsiklet surucusu gibi haftasonu ya da dusuk km yapiyorsaniz 7-8 yil kullanabilirsiniz. Zira kaski en cok etkileyen gordugu gunes miktari ve ter vs gibi ic kopugun maruz kaldigi etkenler.

Suan evde 5 adet kask var, en son nolanlarin yasi 8 yil oldugu icin yenileyecegim. AGV. İle nolan arasinda daglar kadar fark yok o yuzden sanirim nolan alicam ama arastirmaya devam ediyorum

Yanliz soyle bir durum var eski kasklardan 15 yasinda araimiz var bitane sungerine kadar mum gibi nolanlar 8 yasinda olmasina ragmen sungerler cortlamaya basladi.. Full face secimde imkan varsa kesinlikle arai almalisiniz.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler selamlar

nolan kask almak istiyoruz bunu en uygun nereden buluruz?

istanbul içi tavsiyenz varmıdır?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MT REVENGE kask var. SHARP tan 5 yıldız almış. Forumlarda okuduğum kadarıylaa alıp ta memnun olmayan yok. fiyatı 200-250 arası. Bir bakın derim

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler selamlar

nolan kask almak istiyoruz bunu en uygun nereden buluruz?

istanbul içi tavsiyenz varmıdır?

bro mototal'den almanı tavsiye ederim, fiyat dağlar kadar oynamıyor ama distribitöründen almış olursunuz. Üretim tarihi vs gibi korkular olmaz içinizde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)