Honda Grom with Yuminashi 150cc Bore Kit and Turbo - YouTube
Gevurlar turbo'lamış bile![]()
Honda Grom with Yuminashi 150cc Bore Kit and Turbo - YouTube
Gevurlar turbo'lamış bile![]()
Bende kaparosunu verip bekleyenlerdendim
Gecen hafta teslim aldim beyaz renk. Duzde yelken gibidurunca cok rahat 104-107km/s kapanip meyil ruzgar vs ile 118 yapabiliyor.1,70 boy 70kg yim ben.
Ilk depom 21tl ye doldu yaklasik 250km deyim 18 tl ile tekar fullendi sanirim benzinin kokusuyla calisiyor)
Hic acimadan motoman rodaji yapiyorum su anda sanirim bitti gibi hissediyorum 50km de ilk yagimi degistirdim 10-40 motul mineral, 900gr yag aliyor zaten silikon parcalari vs cikti ilk yagda.tavsiye ederim msx sahiplerine 1000km bekletmeyin yag filitresi yok bunda suzgec gibi bisey var.
Baslangic motoru olabilir ama pekte degil gibi bence, nisin frenler ve kucuk jant &lastik acemi icin tehlikeli olabilirsanki eglence zipirlik ve yaramaz sehirli yonu agirbasiyor.
Birseyin kucugu yada benzeyeni degil gercekten ufak tefek kisilikli bir alet,sanirim beyler toplnin bisey denicez diyerek tasarlamis honda.
paranıza yazık, alıp bunları kendinizi güldürmeyin, motosiklet niyeti varsa, gerçek bir motosiklet alın. Bu commuter bile olsa.
BBK90 CORSA OPC
ufak degil guzel motor... turkiye de olsam ben de alacaktim bir tane. ayrica crf450 makinasi da koyuyorlar...
![]()
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
yonshimura mı öyle bir kit var 160'a çıkabiliyormuş ama tehlikeli diyorlar. ne derece doğru, bilmiyorum. motoru bugün test etme şansım oldu. şehiriçinde makarasına takılmalık bir motor ama kesinlikle bir racing'in yerini tutmaz. alternatif ufak scooter almak yerine MSX alınabilir.
Cok guluyorum bu yorumlara, 10 seneden beri motorsiklete biniyorum ilk defa 600cc alti bir motorum oldu ve iyiki aldim diyorum gercek motorsikletten kastin 1000rr mi oda varyaz sonu gs1150 alicam ama yok ya gulerler almiyim simdi bi bjk linin altinda gs yazan makina olmaz gulerler, mantikli bir aciklama yazsana bana lutfen
![]()
bugün 160km yaptımgidecek yer olsa dahada yapardım, vitesli kullanmak istiyorsanız tavsiye ederim ilk motor olarak
yakıt konusunda arkadasım 20 tl ye gebzeye gidip gelmiş kadıköyden...
geçenlerde arkdaşı artçı alıp gezdik baya bir yanık kokusu gelince korktum
neden sonra kesildi ve tamirci tanıdıklarıma gösterince zincirin gerginlik ayarının bana bile uygun olmadığını söyledi.
sandıktan çıktığı gibi binenlerdeniz en nihayet, kendi ağırlığınızla bile ezilen süspansiyon sonucu zincirin gergin durması söz konusu 2. kişi fena geriliyor. Ben temizletip yağlatıp ayarlattım şu an çok süper oldu
boş bir yolda 20-30 la giderken debriyajı sıkıp killer switch ile motoru stop edip dinleyin aleti fazlaca zincir sesi geliyorsa sizinkiler de fazla gergin olabilir.![]()
Honda ya o kadar para vermek istemeyen arkadaslar lifan pony i inceleyin derim 100cc 7.7hp honda ape nin aynisi kulanci yorumlari makul titresim yokmus vede mini kros ben çok begendim inceleyin derim.
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)