Selamlar arnızda Ducati diavel kullanınız varmı skıntısı varmııdr ?
ne bilim - si + nedir ne deildir bileniniz varmı ?
Selamlar arnızda Ducati diavel kullanınız varmı skıntısı varmııdr ?
ne bilim - si + nedir ne deildir bileniniz varmı ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Az önce D-Smart'ta Koloni isimli filmde vardı. Görüntüsü felan efsane bir motor. Tek diyeceğim bu.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Carbon versiyon almak mantıklı, arkada sırt dayama olan kurye tipi olan versiyon çöp.
hepsinde keyless vs yok, 2000km'de yatak sarabilir garantiden 1 senede düzeltirler, onun dışında bir gün çalıştırdığında garip sesler gelebilir klasik ducati, en dolusunu 3-5000km de 45-50tl gibi uygun paralara bulabilirsin tekne mantığında alınır satılır.
www.drecu.com
aynı fiyat aralıklarında vmax öneririm.. aynı kalibre motordur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
güzelmiş
ya bana cok ciddi sapık bir durusu varmış gibi gelio
www.drecu.com
Z1000 al boşver 2 silindiri kıpraşımını
http://images.motorcycle-usa.com/Wal...e_pinup_20.jpg
Yok moruk parça bekleyen arkadaşlarımız varçok laf söz çıkaran canlılar var, işleri bitirip çıkarım, herkezin nasibi neyse o.
Benim kullandığım araçlar zaten yazıyor, kolla ilgili sıkıntı çıkardığını görmek için satın mı almam gerekiyor. Çevremde gördüğüm yetmiyor mu?
sanki kullanmış gibi yazmışsınız ondan. Kullanmadan bu kadar kesin yorum yapmak engin bilgiye sahip olmak demektir. Sizi tebrik ederim. Bende etrafımda neler görüyorum ama bu kadar net fikir vermek ayrı benim öyle bir becerim olmadı. Kol çıkartma işine gelince onu şöyle yorumla istersen İtalyan dersin olur biter. Birde kolları çıkartanlara bak derim.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Ducati halkında net konuşabilirim çünkü bayi olarak satış yapan sorun yaşayan çok fazla tanıdığım var ayrıca almayı düşündüğüm bir modeldi ama supersporttan sonra çok delikanlı gelmedi bana ancak 3. Motor olarak alabilirdim, ama zaten günlük araç dışında diğerlerini kullanmama hiç vaktim olmuyor.
Kol ve çıkartmayı aynı yerde gördüğünüz için direk kol çıkartma olarak anlamışsınız ama yanlış olmuş, genel olarak italyan olduğu için sıkıntıları olduğu doğru, zaten 29eu liste fiyatı var ama doğru zamanda sıfırını distribitörden çok çok uygun rakamlara almak mümkün.
genç motoda bu forumdan bir arkadaşla tesadüf sohbetim olmuştu.. burada yazanlardan birimi yoksa yazıyı görürse yazar sanırım motorlar konusunda baya bilgili tecrübeli bir arkadaştı.. kendindede monster vardı.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)