yarın bi gün biri r6 nasıl motor dediğinde hızınızı alamayıp pcx al diyeceksiniz diye korkmaya başladım.
yarın bi gün biri r6 nasıl motor dediğinde hızınızı alamayıp pcx al diyeceksiniz diye korkmaya başladım.
denildigi kadar ufakmış sandalyeye oturmus gibi oldum.
scooter dan ziyade vites istegim var ileriye dönuk düşünüyoruz.
hondanında msx fiyat performans istedigimi vermiyecek gibi
yamaha wr125x araştırmaya başladık,kullanan oldumu daha önce bu makinayı ?
Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !
oldukça açık yazan, algılamanda mı bir sıkıntı mı var?
rodaj bitmediği için ve senin beklentini bilmediğim için ve ilk motorum olduğu için kesin ve nokta atışı cevap veremem
tecrübelerimi paylaşmak gerekirse evdeki scootera göre daha az titreşimli durduğun yerde elin frendeyken titreşim sıfır desem yalan olmaz
tabi belki normali budur ama trafikte duran motorları görüyorum aynalar ve direksiyon zangır zangır titrediğinden bunu söyledim
performan olarak hızlı atik diyemem gideri ne olmalı muadili ne olmalı onuda bilemem ama geçen akşam dayanamadım sıktım 100 yaptım dediğim gibi rodajda olduğumda 3-5 saniye öyle gidip yavaşladım
rüzgardan etkileniyor sanırım.motor küçük ben büyük olduğumdan da olabilir emin değilim.rüzgar belki beni tutuyordur motoru değil *** atmak olmaz
başka merak ettiğiniz şeyler varsa sorun.ehliyetten sonra uzun yol yapmak istiyorum 50-100 km arası ve trafiğe çıkıcam sonrasında yeni tecrübelerimi paylaşırım
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
başlık: MSX
yazı: ilk motorum olucak sizin bir bilginiz bineniniz varsa fikirlerini almak isterim
kendin kocaman büyütmüşün hala ne dediğini anlamamışsın. MSX nasıl diyor, PCX alayım mı demiyor.
lastik gibi sündürdün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)