Maşallah paşa yine tarzını ortaya koymuşsun![]()
Maşallah paşa yine tarzını ortaya koymuşsun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Tiger ses icin ici bos tup resmen
Ses full acikkende gayet guzel ama ben yari acik kullaniyorum gayet tok ve derli toplu
Forumda epeyce motor kullanana arkadas var bir ara soyle bi toplanakbiyerlere gidek gelek eglenceli olabilir
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ust hiz limiti 100-110 oldugu surece gunu birlik bende heryere giderim sikinti yok
Birinin organize etmesi gerek acaba kim :P
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
grup surusunde fazlası olmaz zaten. gazı olan basar tekrar katılır grubabana da gunluk-kalmalı turlar uyar. yeter kı teker donsun-egzoz koklayalım
![]()
Ozaman bi plan proje yapalim beyler, gunluk git gelli bana uyar cunki hanimin karni burnunda o yuzden sabah cikip aksam donmeli yapalimtrakya tarafi gunluk ckale yapilir mis gibi
![]()
125likler ayak uydurabilir mi ya sizin gruba uydurabilirse ben de katılabilirim beylikdüzü tarafındayımdaha yeni başlıcam da 125le başlamayı düşünüyorum.
motor çok güzelmiş bu arada daha da güzel olmuş koltuk değişimi sonrasında. kazasız belasız güzel günlerde kullan hocam.
Hayirli olsun selcuk saglikli sikintisiz dogsun insalah.
Bi rota belirlemek lazim gorulmeye deger bi yere gidip gezip gorup donmek lazim. Yakin cografyada tabiki![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Sagolun beyler
125lik su sogutmaliysa ve sabit 100 gidebiliyorsa gayet eslik eder,pcx 125imlede cok yola gittim oyle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)