msx vardı sanırım sizde... farklı bir deneyim olurdu sizede gelseydiniz keşke :)
Printable View
evet msx çok istiyorum aktif bir şekilde motor kullanmayı.Toplu halde belki bir sorun olmaz ama Tuzladan floryaya gelmem zaten ömrümün yarısını alır diye düşünüyorum
çünkü şuanki kullanım alanım ehliyette olmadığından sahilden 7 km gidiş 7 km dönüş :D
ehliyetten sonra kesin katılırım
fotoğraf sormuştum varmış ::)
beyler yamaha R25 i nasıl bilirsiniz :) yeni konu açmak istemedim eski konuları karıştırırken de bunu buldum açılmış bir konu varsa araştırmaya devam ediyorum
bence yeni konu açsan iyi olur burada kaynar
kesin alma tarihi belli olmadığı için gereksiz konu açmak istemedim.şuan reklam olmasın bir motor sitesinin 45. sayfasındayım 160 sayfaymış :D yavaş yavaş okumayı düşünüyorum
arkadaşlar keşke tr olsaydım kesinlikle katılmak isterdim gezinize...hay maşallah herkese:)
Bizim geziler tapagaz devam ediyor scoocularin dikkatine :)
Pazar günleri ise katılmayı isterim.
Genelde pazar oluyor :)
Kardesim gruptada pcximiz var, sabit 90 100km surat ile gidiyoruz uyum olsun diye ayrica fazla yorulmayacak sekilde duzenliyoruz gunluk toplam 400 km gibi yapiyoruz :) rahatlikla dahil olabilirsin yani :)
Okadar gezdik foto çaksanıza şuraya :)
Uçmakdere tarafına gelirseniz bi haber edin :-)
şu motor kaseyi dokunduran bırakamıyor arkadaş. haftaya eski motorumu geri alacağım ilk fırsatta ben de katılmak istiyorum.
Nasil birakalim abi, motor sayesinde kendimize daha fazla vakit ayirabiliyoruz Omrumuzu yollarda geciriyoriz istanbulda :)
zaten istanbul da motor nekadar tehlikeliyse kullanmak ta okadar şart.
istanbulda yaşamak zaten tehlikeli olduğundan dolayı motorun daha da bir tehlikesi yok bence :)