Net 15 gun azi yok cogu var![]()
Bugun gezi cok iyi oldu8 motor 9 kisiydik
Wolrath
Yogi
Hak_on
Ahmet3425
GTTI
Ramco ve kardesi
Enes_x ve ben
Tekirdaga 10km kala otantikte kahvalti, sonrasi kumbag,ucmakdere, sarkoy,geliboludan eceabat ve eceabatta yemek oradan sehitlik abidesi yaptik, zafer bayraminda sehitlerimizi andik guzelce. Sonrasindada donus yoluna gectik , ben az evvel eve geldim. Sabah 7;30da hareket ettik. Ben 647km yapmisimherkese cok tesekkur ederim
![]()
Herkese ayrı ayrı teşekkür. Ama asıl deyinceğim konu; iyiki motor kullanıyoruz ya. Bir çok kişi araba yapar birbirine kaldırır hırslanır sırada bekler. Kavga eder arasını bozar vs vs. Şu yolculukta binbir çeşit motorcuyla ayrı ayrı selamlaştık kornalaştık. Başka bir dünya. İnanılmaz keyifliydi. Ayrı bir tat motor. No car yes motorcycle![]()
Bizde bisikletlerle Abide'deydik. Yanımızdan geçtiniz hatta dönüşte Kilitbahir'e gelmeden. Plakalara dikkat ettim hep 34tü bir ara acaba dedim ama Tekirdağ'a kadar gideceğinizi biliyordum buraya geleceğinizi tahmin edemedim valla.
ehliyetim gelsin bende gelicem ohyaaaa vurcam kırbacı vurcam kırbacıı.daha rodajım bitmedi 160 KM yapmışım![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
evet msx çok istiyorum aktif bir şekilde motor kullanmayı.Toplu halde belki bir sorun olmaz ama Tuzladan floryaya gelmem zaten ömrümün yarısını alır diye düşünüyorum
çünkü şuanki kullanım alanım ehliyette olmadığından sahilden 7 km gidiş 7 km dönüş
ehliyetten sonra kesin katılırım
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
beyler yamaha R25 i nasıl bilirsinizyeni konu açmak istemedim eski konuları karıştırırken de bunu buldum açılmış bir konu varsa araştırmaya devam ediyorum
kesin alma tarihi belli olmadığı için gereksiz konu açmak istemedim.şuan reklam olmasın bir motor sitesinin 45. sayfasındayım 160 sayfaymışyavaş yavaş okumayı düşünüyorum
arkadaşlar keşke tr olsaydım kesinlikle katılmak isterdim gezinize...hay maşallah herkese![]()
Pazar günleri ise katılmayı isterim.
Kardesim gruptada pcximiz var, sabit 90 100km surat ile gidiyoruz uyum olsun diye ayrica fazla yorulmayacak sekilde duzenliyoruz gunluk toplam 400 km gibi yapiyoruzrahatlikla dahil olabilirsin yani
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)